ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hoztuk a papírformát

Női labdarúgó csapatunk 4:0-ás győzelmet aratott az MLE otthonában. Nehéz volt feltörni a zártan védekező hazaiakat, így a félidőben mindössze egygólos volt a különbség. A második játékrészben két perc után Süle Dóra megduplázta csapata előnyét és egyben góljai számát is. A hajrában egy kontra után Bódai kapott jó indítást, aki higgadtan passzolt a kapuba, ezzel megszerezve idei első találatát. A 87. percben a csereként beálló Fleck Nikolett állította be a 4:0-ás végeredményt.

Hoztuk a papírformát

Az ETO ezzel sorozatban negyedszerre is pontot szerzett. Fontos meccs előtt állnak lányaink, hétvégén az MTK ellen játszanak a Magyar Kupában a négy közé jutásért. A mérkőzés szombaton 13:00 órakor kezdődik az ETO pályán.

JET-SOL Liga Női NBI.
11. forduló 2018.11.17 (szombat) 14:00

MLE –ETO 0:4 (0:1)

MLE: Magyar – Hajnal (Világos 52’), Ács, Grécs (Csákovics-Kopár 70’), Fábián R., Karlovacz (Seres 57’) Vári, Bojcic, Fábián Z., Bocz, Hartmann

Edző: Rack Róbert

ETO: Csontos – Kovács, Fél P., Sárosi, Süle, Fél A. (Tillinger 67’), Gődér, Zsédely (Ploner 46’), Bódai, Erdszé, Horváth (Fleck 67’)

Vezetőedző: Horváth Tamás

Gólszerzők: Süle(25’, 47’), Bódai (79’), Fleck (87’)

Sárga lap: Hajnal

Játékvezető: Kiss Anikó Tünde (Keszthelyi Tamás, Gyürüsi Péter)

„Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Végig támadtuk a két félidőt, az elsőben azonban még egy kivételével kimaradtak a helyzetek, a másodikban már gólokkal sikerült befejezni több szép támadásunkat. Végül hoztuk a kötelezőt, mindenki nagyon jól teljesített.”

A mérkőzés összefoglalója az alábbi linken megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=vhHXyeamaeA

A forduló további eredményei:

MTK – Haladás 1:0

DVTK – Astra 4:0

Szent Mihály – FTC 0:5

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink