Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hoztuk a papírformát

Női labdarúgó csapatunk 4:0-ás győzelmet aratott az MLE otthonában. Nehéz volt feltörni a zártan védekező hazaiakat, így a félidőben mindössze egygólos volt a különbség. A második játékrészben két perc után Süle Dóra megduplázta csapata előnyét és egyben góljai számát is. A hajrában egy kontra után Bódai kapott jó indítást, aki higgadtan passzolt a kapuba, ezzel megszerezve idei első találatát. A 87. percben a csereként beálló Fleck Nikolett állította be a 4:0-ás végeredményt.

Hoztuk a papírformát

Az ETO ezzel sorozatban negyedszerre is pontot szerzett. Fontos meccs előtt állnak lányaink, hétvégén az MTK ellen játszanak a Magyar Kupában a négy közé jutásért. A mérkőzés szombaton 13:00 órakor kezdődik az ETO pályán.

JET-SOL Liga Női NBI.
11. forduló 2018.11.17 (szombat) 14:00

MLE –ETO 0:4 (0:1)

MLE: Magyar – Hajnal (Világos 52’), Ács, Grécs (Csákovics-Kopár 70’), Fábián R., Karlovacz (Seres 57’) Vári, Bojcic, Fábián Z., Bocz, Hartmann

Edző: Rack Róbert

ETO: Csontos – Kovács, Fél P., Sárosi, Süle, Fél A. (Tillinger 67’), Gődér, Zsédely (Ploner 46’), Bódai, Erdszé, Horváth (Fleck 67’)

Vezetőedző: Horváth Tamás

Gólszerzők: Süle(25’, 47’), Bódai (79’), Fleck (87’)

Sárga lap: Hajnal

Játékvezető: Kiss Anikó Tünde (Keszthelyi Tamás, Gyürüsi Péter)

„Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Végig támadtuk a két félidőt, az elsőben azonban még egy kivételével kimaradtak a helyzetek, a másodikban már gólokkal sikerült befejezni több szép támadásunkat. Végül hoztuk a kötelezőt, mindenki nagyon jól teljesített.”

A mérkőzés összefoglalója az alábbi linken megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=vhHXyeamaeA

A forduló további eredményei:

MTK – Haladás 1:0

DVTK – Astra 4:0

Szent Mihály – FTC 0:5

További híreink

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Bravúrral a négy között

Bravúrral a négy között

Női labdarúgó csapatunk a bajnokságban második helyen álló MTK-t legyőzve bejutott a Förch Női Magyar Kupa elődöntőjébe. Horváth Cintia révén már korán, a nyolcadik percben sikerült megszereznünk a vezetést. A mérkőzés további részében kiegyenlített volt a játék képe, a hajrában viszont nagy nyomás alá helyeztek minket a vendégek, de végig fegyelmezetten játszva sikerült megtartanunk az előnyt és kivívni a továbbjutást.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink