Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kozármislenybe utazik női csapatunk

Női labdarúgó csaptunk szombaton a sereghajtó MLE otthonába látogat. A két együttes szeptemberben már találkozott egymással, akkor a mieink fölényes győzelmet aratva 8:0-ra győztek, Süle Dóra pedig ötször is eredményes volt.

Kozármislenybe utazik női csapatunk

Azóta ellenfelünk több légióssal is erősített, de ettől függetlenül Horváth Tamás csapata magabiztosan várja a találkozót, ahol csakis a 3 pont megszerzése az elfogadható. Barti Luca a Diósgyőr elleni mérkőzésen térdsérülést szenvedett, közel két hónap kihagyás vár rá. Az ETO kapuját Csontos Zsanett védi majd, aki alábbiakban elmondja, mit vár a találkozótól:    

Csontos Zsanett: „Összeszedett játékot várok el a csapattól. Pontosabb támadás befejezésekre lesz szükségünk, felszabadultan kell játszanunk, akkor biztos lesz a sokgólos győzelem. Mivel nagyon zárt védekezést alkalmaz az ellenfél, így sokpasszos játékot kell játszanunk, hogy kimozgassuk őket és legyen területünk. Úgy gondolom az Kozármisleny a kontratámadásokra fog hangsúlyt fektetni. A sajátszemszögemből a legjobbat kell nyújtanom, folyamatosan koncentrálni kell még akkor is, ha esetleg nem lesz nálam sokszor a labda. Igyekszem segíteni és irányítani a csapatot és mindent megtenni a siker érdekében!”

JET-SOL Liga, 11. forduló
2018. november 17. 14:00
Kozármislenyi Stadion

Az előző mérkőzés összefoglalója az alábbi linken tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=l1ZR2mSF9UQ

További híreink

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Bravúrral a négy között

Bravúrral a négy között

Női labdarúgó csapatunk a bajnokságban második helyen álló MTK-t legyőzve bejutott a Förch Női Magyar Kupa elődöntőjébe. Horváth Cintia révén már korán, a nyolcadik percben sikerült megszereznünk a vezetést. A mérkőzés további részében kiegyenlített volt a játék képe, a hajrában viszont nagy nyomás alá helyeztek minket a vendégek, de végig fegyelmezetten játszva sikerült megtartanunk az előnyt és kivívni a továbbjutást.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink