ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kozármislenybe utazik női csapatunk

Női labdarúgó csaptunk szombaton a sereghajtó MLE otthonába látogat. A két együttes szeptemberben már találkozott egymással, akkor a mieink fölényes győzelmet aratva 8:0-ra győztek, Süle Dóra pedig ötször is eredményes volt.

Kozármislenybe utazik női csapatunk

Azóta ellenfelünk több légióssal is erősített, de ettől függetlenül Horváth Tamás csapata magabiztosan várja a találkozót, ahol csakis a 3 pont megszerzése az elfogadható. Barti Luca a Diósgyőr elleni mérkőzésen térdsérülést szenvedett, közel két hónap kihagyás vár rá. Az ETO kapuját Csontos Zsanett védi majd, aki alábbiakban elmondja, mit vár a találkozótól:    

Csontos Zsanett: „Összeszedett játékot várok el a csapattól. Pontosabb támadás befejezésekre lesz szükségünk, felszabadultan kell játszanunk, akkor biztos lesz a sokgólos győzelem. Mivel nagyon zárt védekezést alkalmaz az ellenfél, így sokpasszos játékot kell játszanunk, hogy kimozgassuk őket és legyen területünk. Úgy gondolom az Kozármisleny a kontratámadásokra fog hangsúlyt fektetni. A sajátszemszögemből a legjobbat kell nyújtanom, folyamatosan koncentrálni kell még akkor is, ha esetleg nem lesz nálam sokszor a labda. Igyekszem segíteni és irányítani a csapatot és mindent megtenni a siker érdekében!”

JET-SOL Liga, 11. forduló
2018. november 17. 14:00
Kozármislenyi Stadion

Az előző mérkőzés összefoglalója az alábbi linken tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=l1ZR2mSF9UQ

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink