Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A kórház gyerekosztályán jártunk

Ma délelőtt 3 játékosunkkal, Koszó Balázzsal, Keserű Bencével és Jakab Dáviddal a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyereksebészeti osztályán jártunk, ahol játékosaink társasoztak a gyerekekkel, mesét olvastak nekik és sokat beszélgettek.

A kórház gyerekosztályán jártunk

Az ETO FC Győr nagyon fontosnak tartja, hogy támogasson olyan jótékony programokat, amikkel örömet szerezhetünk a gyerekeknek, és mindazoknak, akik segítségre vagy támogatásra szorulnak.

Elsőként a győri Lurkó Alapítvány elnökével, Zajovicsné Vizer Bernadettel vettük fel a kapcsolatot, aki segített abban, hogy eljussunk a kórház gyermekosztályára. Szeretnénk, ha ez az együttműködés hosszú távon működne, és a jövőben még számtalan alkalommal tudnánk meglátogatni a beteg gyerekeket.

Jakab Dávid elmondta, elsőként jelentkezett a programra, mert egyrészt nagyon szereti a gyerekeket, másrészt úgy gondolta, jót tenne a lelkének a látogatás. „Kíváncsi voltam a gyerekekre, és úgy éreztem, nagyon jól esne nekik a látogatásunk, és nekem is jót tenne. Örültek nekünk, mert nem minden nap látnak ETO játékosokat, és mi is nagyon jól éreztük magunkat. Láttam rajtuk, hogy boldoggá teszi őket a közös játék, legközelebb is számíthatnak rám.”

A mai látogatásra két nagy doboz mesekönyvvel érkeztünk, aminek az osztályon dolgozók és a gyerekek is nagyon örültek. A srácok sokat játszottak a beteg gyerekekkel, kicsiktől a nagyokig. Mindenki boldogan vett részt a közös játékban, és egy rövid időre sikerült elfeledtetni velük a betegségüket. A kisebbeknek mesét olvastak, vagy közösen legóztak, a nagyobbakkal társasoztak és beszélgettek, labdáztak.

Koszó Balázs átérezte a gyerekek helyzetét. „Nagyon jól telt ez a másfél óra, jó volt látni a gyerekeken, hogy örültek nekünk. Játszottunk velük, könyvet olvastunk és beszélgettünk velük a sérüléseikről. Fél éve én is voltam kórházban, úgyhogy tudom, milyen érzés.”

Keserű Bence, csapatunk 3. kapusa nagyon jól kijött a gyerekekkel. „Nagyon jó érzés volt látni az arcukon az örömöt, igazi feltöltődés volt ez a másfél óra. Aranyosak voltak a gyerekek, sokat nevettek társasozás közben, alig akartak minket elengedni.”

Képgaléria: https://www.facebook.com/pg/etofcgyor/photos/?tab=album&album_id=2421463004536738 

További híreink

Folytassátok Fiúk!

Folytassátok Fiúk!

Reméljük, a jó tavaszi kezdés lendületet ad csapatunknak a Siófok elleni mérkőzésre is. Hajrá ETO!

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Ismerjük meg új igazolásainkat! Most Vashkeba Vasyllal beszélgettünk az első élményeiről. A fordításban segítségünkre volt Szimcso Viktor és Hidi Sándor.

Szimcso Viktor hosszabbított

Szimcso Viktor hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy Szimcso Viktor ma újabb 2 évre szóló szerződést írt alá az ETO-val.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink