ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Küzdeni akarásból jeles

Női labdarúgó csapatunk kétgólos hátrányból Horváth és Dénes találatainak köszönhetően egyenlíteni tudott a Diósgyőr ellen, ezzel fontos pontot szerezve sorozatban harmadszor.

Küzdeni akarásból jeles

A DVTK már a mérkőzés előtti napon Győrbe érkezett, így frissen készülhetett a találkozóra. A vendégek számára jól sikerült a kezdés, az egykori győri Tóth Alexandra góljával már a 8. percben megszerezték a vezetést és sokáig fölényben futballoztak. A félidőben beállt Bradicnak négy percre volt szüksége, hogy kettőre növelje a piros-fehérek előnyét. Az ETO azonban továbbra is lelkesedéssel és szervezettséggel játszott, így a szintén a szünet után csereként pályára lépő Horváth Cintia az 52. percben szépített, megszerezve ezzel első élvonalbeli találatát. Negyed órával a lefújás előtt Dénes Dorka távolról lőtt hatalmas bombagólt, ami pontot jelentett az ETO-nak. A hajrában még Zsédely és Süle okozhatott volna meglepetést, végül maradt a 2:2.

A következő mérkőzést a sereghajtó Kozármisleny otthonában játszunk, szombaton 14:00 órakor.

JET-SOL Liga 10. forduló
2018. november 11. 13:00
ETO FC Győr - DVTK 2-2 (0-1)
Győr, ETO Stadion. 100 néző.

ETO FC Győr: Barti (Csontos 78’) - Kovács L., Fél P., Sárosi (Zsédely 60’), Süle (Fleck 90’), Ploner (Horváth 46’), Fél A., Gődér, Dénes, Bódai, Erdész.
Vezetőedző: Horváth Tamás

DVTK: Szőke-Nagy - Ficzay, Sandu, Vachter, Milunović, Tóth A., Nagy F., Balázs (André 72’), Kiamou (Bradic 46’), Jáhn, Nyúzó (Boros 61’).
Vezetőedző: Fórizs Sándor

Sárga lap: Fél P. a 67., Milunović a 89., Erdész a 82., Tóth A. a 94. percben.
Gólszerző: Tóth A. (8’) Bradić (49’) Horváth C. (52’) Dénes (73’).
Játékvezető: Bodzay Áron (Vad Anita, Révész Csilla)

Horváth Tamás: „Idegesen, kapkodva kezdtük a mérkőzést, nagyon gyengén játszottunk. A második félidőben 0:2 után végre elkezdtünk játszani, óriásit küzdve sikerült kiegyenlítenünk, végre ismét csapatként működtünk. A végén még két helyzet is kimaradt, így akár nagyobb meglepetést is okozhatott volna csapatunk. Sajnos kapusunk súlyos sérülést szenvedett, Lucának mielőbbi gyógyulást kívánunk!”

Fórizs Sándor: „Nagyon jól játszott a csapat, sok helyzetet alakítottunk ki, melyekből két gólt sikerült is rúgnunk. Kétgólos vezetésünknél azonban sajnos kiengedtük a kezünkből a győzelmet.”

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink