Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hazai derbi a Diósgyőrrel

Női labdarúgóink a bajnokság 10. fordulójában a negyedik helyen álló Diósgyőr együttesét fogadják. A mieinknek az előző két mérkőzésen egy-egy pontot sikerült gyűjteni és a piros-fehérek ellen is ez lesz a cél. A két együttes szeptemberben Miskolcon mérkőzött meg, ahol nagy arányú hazai győzelem született. Azóta Horváth Tamás csapata rendezte sorait és mindenképpen javítana az ott elért eredményen.

Hazai derbi a Diósgyőrrel

A meccsel kapcsolatban a csapatkapitányt Gődér Brigittát kérdeztük:

„Nehéz meccs előtt állunk, egy kellemetlen csapat ellen játszunk. Már nem idegen számunkra a DVTK, akik az első perctől letámadják az ellenfelet és gyors, agresszív focit próbálnak játszani. Természetesen szeretnénk nyerni és mindent megtenni a győzelemért, hogy visszatudjuk szerezni azt a 3 pontot ,amit a szezon elején Miskolcon hagytunk. Mi élvezhetjük a hazai pálya előnyét és a szurkolóink támogatását, plusz motiváció, hogy a stadionban játszhatunk. Remélem egy szoros, jó meccsel gazdagodunk, amiből mi jövünk ki győztesen.”

A találkozót vasárnap 13:00 órától rendezik az ETO Stadionban.

A forduló további mérkőzései:

2018. november 10., szombat
15:00 FTC- MLE

2018. november 11., vasárnap
11:00 Astra HFC - Haladás Viktória
13:30 Szent Mihály FC - MTK Hungária FC

További híreink

Teremtornával indul az év

Teremtornával indul az év

Tegnap női labdarúgóink számára is elkezdődött a felkészülés, és már az első hétvégén, január 12-13-án megméretteti magát az immár harmadik alkalommal megrendezendő, NB1-es csapatoknak kiírt teremtornán, Székesfehérváron. A Diósgyőr ugyan nem vesz részt, de helyettük a másodosztály éllovasa, a házigazda MOL-Vidi FC viszont igen.

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink