Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hazai derbi a Diósgyőrrel

Női labdarúgóink a bajnokság 10. fordulójában a negyedik helyen álló Diósgyőr együttesét fogadják. A mieinknek az előző két mérkőzésen egy-egy pontot sikerült gyűjteni és a piros-fehérek ellen is ez lesz a cél. A két együttes szeptemberben Miskolcon mérkőzött meg, ahol nagy arányú hazai győzelem született. Azóta Horváth Tamás csapata rendezte sorait és mindenképpen javítana az ott elért eredményen.

Hazai derbi a Diósgyőrrel

A meccsel kapcsolatban a csapatkapitányt Gődér Brigittát kérdeztük:

„Nehéz meccs előtt állunk, egy kellemetlen csapat ellen játszunk. Már nem idegen számunkra a DVTK, akik az első perctől letámadják az ellenfelet és gyors, agresszív focit próbálnak játszani. Természetesen szeretnénk nyerni és mindent megtenni a győzelemért, hogy visszatudjuk szerezni azt a 3 pontot ,amit a szezon elején Miskolcon hagytunk. Mi élvezhetjük a hazai pálya előnyét és a szurkolóink támogatását, plusz motiváció, hogy a stadionban játszhatunk. Remélem egy szoros, jó meccsel gazdagodunk, amiből mi jövünk ki győztesen.”

A találkozót vasárnap 13:00 órától rendezik az ETO Stadionban.

A forduló további mérkőzései:

2018. november 10., szombat
15:00 FTC- MLE

2018. november 11., vasárnap
11:00 Astra HFC - Haladás Viktória
13:30 Szent Mihály FC - MTK Hungária FC

További híreink

Pontosztozkodás Szombathelyen

Pontosztozkodás Szombathelyen

Sorozatban második gól nélküli döntetlenjét könyvelheti el női labdarúgó csapatunk, akik az idegenben szerzett egy ponttal továbbra is hatodikak a tabellán.

Nyugati rangadó a Jet-Sol Ligában

Nyugati rangadó a Jet-Sol Ligában

Női labdarúgó csapatunk a jelenleg 3. helyen álló Haladás-Viktória csapatához utazik. A két együttes augusztusban találkozott már egymással, a győri mérkőzésen 2:2-es döntetlen született. A szombathelyiek az első körben legyőzték a címvédő MTK-t és a Diósgyőrt is.

Értékes pontot szereztünk

Értékes pontot szereztünk

Női labdarúgó csapatunk 0:0-ás döntetlent játszott az Astra ellen hazai környezetben. A mieink végig uralni tudták a mérkőzést, de csak tökéletesre dolgozott helyzetek születtek, gólok nem. Többször a Süle-Dénes összjáték jelentett veszélyt a vendégek kapujára, de a fellépő Kovács is rendre próbálkozott. Védelmünk nem sok esélyt hagyott a fővárosiaknak, a labdaszerzésben Gődér jeleskedett. Kiváló játékot mutatva, végig egységes csapatként, egymást buzdítva küzdöttek a lányok, ami sajnos ma csak egy pontot ért.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink