ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hazai derbi a Diósgyőrrel

Női labdarúgóink a bajnokság 10. fordulójában a negyedik helyen álló Diósgyőr együttesét fogadják. A mieinknek az előző két mérkőzésen egy-egy pontot sikerült gyűjteni és a piros-fehérek ellen is ez lesz a cél. A két együttes szeptemberben Miskolcon mérkőzött meg, ahol nagy arányú hazai győzelem született. Azóta Horváth Tamás csapata rendezte sorait és mindenképpen javítana az ott elért eredményen.

Hazai derbi a Diósgyőrrel

A meccsel kapcsolatban a csapatkapitányt Gődér Brigittát kérdeztük:

„Nehéz meccs előtt állunk, egy kellemetlen csapat ellen játszunk. Már nem idegen számunkra a DVTK, akik az első perctől letámadják az ellenfelet és gyors, agresszív focit próbálnak játszani. Természetesen szeretnénk nyerni és mindent megtenni a győzelemért, hogy visszatudjuk szerezni azt a 3 pontot ,amit a szezon elején Miskolcon hagytunk. Mi élvezhetjük a hazai pálya előnyét és a szurkolóink támogatását, plusz motiváció, hogy a stadionban játszhatunk. Remélem egy szoros, jó meccsel gazdagodunk, amiből mi jövünk ki győztesen.”

A találkozót vasárnap 13:00 órától rendezik az ETO Stadionban.

A forduló további mérkőzései:

2018. november 10., szombat
15:00 FTC- MLE

2018. november 11., vasárnap
11:00 Astra HFC - Haladás Viktória
13:30 Szent Mihály FC - MTK Hungária FC

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink