ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Duplameccses lesz a városi rangadó

Vasárnap 17 órai kezdettel a WKW ETO FC Győr a listavezető Gyirmót FC otthonában játszik, előtte Csanak-Pénzügyőr NBIII-as csata lesz 14 órakor. Jegyinformáció a cikkben!

Duplameccses lesz a városi rangadó

A hétvégén a Ménfőcsanaki SE a Pénzügyőr csapatát fogadja az Alcufer Stadionban 14 órakor. A mérkőzés után 17:00-ás kezdettel a városi rangadó következik az ETO FC Győr csapata ellen.

A mérkőzést összevont jeggyel lehet megtekinteni, így a Ménfőcsanaki mérkőzés belépőjével a Gyirmót FC Győr - WKW ETO FC Győr hazai bajnoki mérkőzést is megnézhetik a kilátogató nézők.

A tavalyi évhez hasonlóan, a nagy érdeklődésre tekintettel a nyugati 2-es lelátó lesz az ETO "vendég" szektor, sőt idén a Gyirmót FC Győr és az ETO együttműködésében az ETO utánpótlás csapatai, edzői számára lehetőség nyílik ingyen megtekinteni a városi rangadót.

Vendégjegyek elővételben vásárolhatók az ETO Shop nyitvatartási idejében (H-P 10-18, V: 10-13 óráig), illetve a mérkőzésre a jegyváltás munkanapokon a Gyirmót FC Klubépületében 10-18 óráig lehetséges.

Fotó: kisalfold.hu

További híreink

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

A héten játékosok és a klub képviselői meglátogatták a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályán a kis betegeket, és játékokkal, finom csokikkal és ETO-s apróságokkal lepték meg őket.

Folytassuk fiúk!

Folytassuk fiúk!

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Vác FC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. Herczeg Miklós és stábja eddig három győzelemmel áll, szerinted meglesz a negyedik is? Beharangozó cikkünket itt olvashatod.

Kérdezd a szervezőt!

Kérdezd a szervezőt!

Ma 14-16 óra között Csatári Sebastian, a tábor főszervezője várja az érdeklődőket és szívesen válaszol a kérdésekre!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink