Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Duplameccses lesz a városi rangadó

Vasárnap 17 órai kezdettel a WKW ETO FC Győr a listavezető Gyirmót FC otthonában játszik, előtte Csanak-Pénzügyőr NBIII-as csata lesz 14 órakor. Jegyinformáció a cikkben!

Duplameccses lesz a városi rangadó

A hétvégén a Ménfőcsanaki SE a Pénzügyőr csapatát fogadja az Alcufer Stadionban 14 órakor. A mérkőzés után 17:00-ás kezdettel a városi rangadó következik az ETO FC Győr csapata ellen.

A mérkőzést összevont jeggyel lehet megtekinteni, így a Ménfőcsanaki mérkőzés belépőjével a Gyirmót FC Győr - WKW ETO FC Győr hazai bajnoki mérkőzést is megnézhetik a kilátogató nézők.

A tavalyi évhez hasonlóan, a nagy érdeklődésre tekintettel a nyugati 2-es lelátó lesz az ETO "vendég" szektor, sőt idén a Gyirmót FC Győr és az ETO együttműködésében az ETO utánpótlás csapatai, edzői számára lehetőség nyílik ingyen megtekinteni a városi rangadót.

Vendégjegyek elővételben vásárolhatók az ETO Shop nyitvatartási idejében (H-P 10-18, V: 10-13 óráig), illetve a mérkőzésre a jegyváltás munkanapokon a Gyirmót FC Klubépületében 10-18 óráig lehetséges.

Fotó: kisalfold.hu

További híreink

Győzött az ETO Pápán

Győzött az ETO Pápán

Harmadik felkészülési mérkőzésén 2-0-ra nyert a WKW ETO a Perutz FC otthonában. A gólokat Andric Nemanja és Jakab Dávid szerezték.

Molnár Kevin a válogatottban!

Molnár Kevin a válogatottban!

Az éppen ma születésnapos győri játékos, az U15-ös válogatottba kapott behívót, Spanyolországba utazhat egy nemzetközi tornára.

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Jöhet a harmadik megálló a WKW ETO FC Győr felkészülési programjában, majd következő héten újabb két mérkőzéssel hangol az ETO a tavaszra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink