Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Duplameccses lesz a városi rangadó

Vasárnap 17 órai kezdettel a WKW ETO FC Győr a listavezető Gyirmót FC otthonában játszik, előtte Csanak-Pénzügyőr NBIII-as csata lesz 14 órakor. Jegyinformáció a cikkben!

Duplameccses lesz a városi rangadó

A hétvégén a Ménfőcsanaki SE a Pénzügyőr csapatát fogadja az Alcufer Stadionban 14 órakor. A mérkőzés után 17:00-ás kezdettel a városi rangadó következik az ETO FC Győr csapata ellen.

A mérkőzést összevont jeggyel lehet megtekinteni, így a Ménfőcsanaki mérkőzés belépőjével a Gyirmót FC Győr - WKW ETO FC Győr hazai bajnoki mérkőzést is megnézhetik a kilátogató nézők.

A tavalyi évhez hasonlóan, a nagy érdeklődésre tekintettel a nyugati 2-es lelátó lesz az ETO "vendég" szektor, sőt idén a Gyirmót FC Győr és az ETO együttműködésében az ETO utánpótlás csapatai, edzői számára lehetőség nyílik ingyen megtekinteni a városi rangadót.

Vendégjegyek elővételben vásárolhatók az ETO Shop nyitvatartási idejében (H-P 10-18, V: 10-13 óráig), illetve a mérkőzésre a jegyváltás munkanapokon a Gyirmót FC Klubépületében 10-18 óráig lehetséges.

Fotó: kisalfold.hu

További híreink

Vasárnap 17 órakor Gyirmót-ETO

Vasárnap 17 órakor Gyirmót-ETO

A listavezető Gyirmót FC Győr otthonában lépünk pályára a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában.

Újra győztünk hazai pályán

Újra győztünk hazai pályán

Mervó Bence és Koltai Tamás góljaival a WKW ETO FC Győr ismét győzni tudott hazai pályán a jó erőkkel felálló Soroksár SC ellen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink