ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hazai pályán javíthatunk

A vasárnapi, idegenbeli vereség után ma19 órakor hazai pályán a Soroksár SC csapatát fogadjuk. A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában az ETO-nak lehetősége nyílik javítani a legutóbbi botlást, és nagyon értékes 3 pontot szerezhet.

Hazai pályán javíthatunk

Ellenfelünk, a Soroksár SC nagyon jó formában van, jelenleg a tabella 5. helyét foglalják el 24 ponttal, mindössze 7 ponttal vannak lemaradva az éllovas Gyirmóttól. 7 győzelmet tudhatnak magukénak, emellett 3 döntetlen és 5 vereség a mérlegük.

A tavalyi szezonban az őszi fordulóban idegenben nagy iramú, kiegyenlített mérkőzést játszottunk a Soroksárral. Szatmári Lóránd megpattanó lövése révén az 54. percben szereztük meg a vezetést, de ellenfelünk büntetőből egyenlíteni tudott, több gól pedig már nem született, így 1-1-es döntetlennel és pontosztozkodással ért véget a mérkőzés.

A visszavágón tavasszal Magasföldi 77. percben értékesített büntetőjével, illetve 85. percben szerzett fejesgóljával 2-0-ra győztünk, és megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot.

A mai találkozón is legalább ilyen gólérzékenyen és koncentráltan kell játszani, hogy az előkelő helyezésű Soroksár ellen eredményesek lehessünk. Az utóbbi egy hét fokozott terhelésének ellenére a csapat minden erejével azon dolgozik, hogy a mai mérkőzésen újabb hazai győzelemmel örvendeztethesse meg a győri közönséget és a szurkolókat.

Király József vezetőedző: „Egy hét leforgása alatt 3 mérkőzést játszunk, ami igazi erőpróba elé állítja a csapatot. Ebből az elsőn botlottunk, de nincs időnk arra, hogy a sebeinket nyalogassuk, mert nyakunkon a következő mérkőzés, amelyen a lehető legtöbbet kell kihoznunk magunkból, hogy eredményesek lehessünk.”

Szurkoljunk minél többen a Stadionban, bíztassuk együtt a csapatot! Hajrá ETO! 

További híreink

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

A héten játékosok és a klub képviselői meglátogatták a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályán a kis betegeket, és játékokkal, finom csokikkal és ETO-s apróságokkal lepték meg őket.

Folytassuk fiúk!

Folytassuk fiúk!

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Vác FC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. Herczeg Miklós és stábja eddig három győzelemmel áll, szerinted meglesz a negyedik is? Beharangozó cikkünket itt olvashatod.

Kérdezd a szervezőt!

Kérdezd a szervezőt!

Ma 14-16 óra között Csatári Sebastian, a tábor főszervezője várja az érdeklődőket és szívesen válaszol a kérdésekre!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink