Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Pontosztozkodás Szombathelyen

Sorozatban második gól nélküli döntetlenjét könyvelheti el női labdarúgó csapatunk, akik az idegenben szerzett egy ponttal továbbra is hatodikak a tabellán.

Pontosztozkodás Szombathelyen

A bajnokság 9. fordulójában a vasiak egy győzelemmel mindkét riválisukat megelőzhették volna, ennek megfelelően nagy lendülettel kezdték a találkozót és egy jó negyed óráig beszorítottak minket a saját kapunk elé. A mieink elsődleges szándéka az volt, hogy ponttal távozzanak a Haladás otthonából. Mindkét csapat rengeteg helyzetet alakított ki az egész mérkőzés során, de egytől-egyig mind kimaradt. A szombathelyiek folyamatos nyomás alatt tartottak minket, de nem találtak rést a pajzsunkon, többször pedig csak a szerencse mentette meg az ETO-t. A pontszerzést a végtelen kitartásának és koncentráltságának köszönhetik a lányok, akik igazi csapatként harcoltak. A következő fordulóban a DVTK együttesét fogadjuk hazai pályán, vasárnap 13:00 órakor.

JET-SOL Liga 9. forduló
Haladás-Viktória FC – ETO FC Győr 0:0 

Haladás-Viktória: Bíró – Balogh, Tálosi, Fördős Kiss Zs. – Manhart – Szakonyi, Tóth A., Rácz, Öreg (Fábián, 46.) – Siklér (Harsányi, 73.)
Vezetőedző: Simon Attila.

ETO FC Győr: Barti – Kovács L., Fél P., Sárosi, Plóner (Fleck, 84.) – Fél A., Gődér (Tillinger, 23.), Dénes, Bódai – Erdész, Horváth C. (Kelenföldi, 89.).
Vezetőedző: Horváth Tamás

Horváth Tamás: „Süle Dóra lázas betegség miatt nem tudott a csapattal elutazni. A baj nem jár egyedül, Gődér Brigitta a 20. percben sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot. A lányok nélkülük is teljesítették a minimális célt, pontot hoztunk haza egy nagyon erős csapat otthonából. Végig nagyon fegyelmezett, csupa szív játékkal, Barti Luca nagy védéseivel, Erdész Fanni kitűnő játékával sikerült tovább gyűjteni pontjaink számát. Természetesen a csapat minden tagja dicséretet érdemel, igazi csapatként küzdve értük el ezt a jó eredményt.”

A forduló további eredményei:
Diósgyőri VTK–FTC 1-4
Astra–MTK 1-0
Szent Mihály–Magyar Labdarúgó Egylet 2-1

További híreink

Teremtornával indul az év

Teremtornával indul az év

Tegnap női labdarúgóink számára is elkezdődött a felkészülés, és már az első hétvégén, január 12-13-án megméretteti magát az immár harmadik alkalommal megrendezendő, NB1-es csapatoknak kiírt teremtornán, Székesfehérváron. A Diósgyőr ugyan nem vesz részt, de helyettük a másodosztály éllovasa, a házigazda MOL-Vidi FC viszont igen.

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink