ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Dorogon folytatjuk

A szerdai kupamérkőzés után vasárnap folytatódnak a Merkantil Bank Liga küzdelmei. Az ETO a Doroghoz látogat az újabb győzelem reményében.

Dorogon folytatjuk

Szerdán este hatalmas küzdelemben búcsúzni kényszerültünk a Magyar Kupából, vasárnap pedig már a Dorogi FC otthonában lépünk pályára a bajnokságban.

A 2017/2018-as bajnokság során egyszer sem sikerült győzni a dorogiak ellen, az őszi fordulóban hazai pályán értünk el 2-2-es döntetlent Bagi és Beliczky góljaival, majd a visszavágón 1 gólos vereséget szenvedtünk.

A Dorogi FC jelenleg a 12. helyen áll a tabellán 16 ponttal, 4 győzelemmel, 4 döntetlennel és 6 vereséggel. Az ETO a 8. helyezett 20 ponttal, 5 győzelemmel, 5 döntetlennel és 4 vereséggel.

Csapatunk szeretné tovább vinni a szerdai kupameccsen mutatott jó formát és csupaszív játékot, amivel minden bizonnyal sikerülhet elhozni az értékes 3 pontot Dorogról.

Vendégszurkolói információk:

Helyszín: Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, Dorog, Köztársaság út 3.

Időpont: 2018.11. 04., VASÁRNAP   13:30

Jegyárak: egységesen 1000 Ft

A Buzánszky Stadionba – 2510 Dorog, Köztársaság út 3. -  a belépés a vendégszurkolók részére a Déli kapun – Munkás utca / vasút felöli oldal -  biztosított. A kapu nyitására a mérkőzést megelőző 1  órával  12:30-tól kerül sor.

A szurkolók / hozzátartozók / kereten  kívüli labdarúgók a Déli kapu szomszédságában a fedett lelátó mögötti  utcában -  Munkás utca és a Zsigmondy Vilmos lakótelep  –  helyezhetik el autóikat, mivel a  Városi Sportcsarnok átépítés alatt áll és  parkolója nem használható! A  WKW ETO FC GYŐR  szurkolói és a hozzátartozók  részére  a  fedetlen , ülőhellyel ellátott  Vendég szektorban  biztosítjuk a mérkőzés megtekintését. 

Hajrá ETO!

További híreink

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

A héten játékosok és a klub képviselői meglátogatták a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályán a kis betegeket, és játékokkal, finom csokikkal és ETO-s apróságokkal lepték meg őket.

Folytassuk fiúk!

Folytassuk fiúk!

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Vác FC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. Herczeg Miklós és stábja eddig három győzelemmel áll, szerinted meglesz a negyedik is? Beharangozó cikkünket itt olvashatod.

Kérdezd a szervezőt!

Kérdezd a szervezőt!

Ma 14-16 óra között Csatári Sebastian, a tábor főszervezője várja az érdeklődőket és szívesen válaszol a kérdésekre!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink