ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Jegyvásárlási és beléptetési tájékoztató az ETO-Újpest kupamérkőzésre

Kérünk minden hazai és vendégszurkolót, hogy a zavartalan beléptetés érdekében figyelmesen olvassák végig a tájékoztatót! Köszönjük a megértést és a segítséget!

Jegyvásárlási és beléptetési tájékoztató az ETO-Újpest kupamérkőzésre

Jegyvásárlás:

Hazai jegyek:

A jegypénztárak 18:00-kor nyitnak.

A hazai lelátóra való jegyvásárláshoz LAKCÍMKÁRTYA szükséges, kérjük kedves szurkolóinkat, hogy a fokozott biztonsági kockázatra való tekintettel segítsék a jegypénztárasok munkáját azzal, hogy a szükséges okmányokat előkészítik! Kedvezményes jegyek igénybevételéhez a kedvezményre jogosító kártyát fel kell mutatni!

A kupameccsre érvényesek a bérletek!

Normál jegy: 1300 Ft

E-szektor: 2000 Ft

Q-szektor: 1300 Ft

Diák/nyugdíjas jegy: 650 Ft

Diák/nyugdíjas jegy E-szektor: 1000 Ft

14 év alatt: 0 Ft

Vendégjegyek:

A jegypénztár 18:00-kor nyit.

Vendégjegy: 1300 Ft

A jegyvásárláshoz személyazonosító okmány felmutatása szükséges! Kérjük a vendégszurkolókat, hogy érkezzenek időben a vendégbejárathoz a biztos bejutás érdekében!

JAVASOLJUK MINDEN HAZAI ÉS VENDÉGSZURKOLÓNAK, HOGY VEGYÉK IGÉNYBE AZ ELŐVÉTELES JEGYVÁSÁRLÁS LEHETŐSÉGÉT ONLINE A www.meccsjegy.mlsz.hu OLDALON, VAGY AZ ETO SHOPBAN NYITVATARTÁSI IDŐBEN! AZ ELŐVÉTELES JEGYVÁSÁRLÁSSAL ELKERÜLHETŐ A SORBAÁLLÁS, HISZEN EGYBŐL LEHET MENNI A BELÉPTETŐ KAPUHOZ!

Beléptetés:

A stadionban megfigyelő kamerák működnek, amelyek nem csak a meccsen, de előtte és a félidő alatt is minden eseményt rögzítenek.

A rendezők kiemelhetik a tömegből a rendbontókat, a pirotechnikai eszközöket alkalmazókat, akárcsak a kábítószer vagy más bódító hatású anyag, illetve alkoholos befolyás alatt állókat, és átadhatják a helyi rendőrségnek.

Tilos a stadionba fegyvert, kést, bármilyen pirotechnikai eszközt, petárdát, illatszert, palackot, és üveget bevinni, illetve esernyőt és rúdra tűzött zászlót.

Megkérnénk minden kedves hazai és vendégszurkolót, hogy segítsék a rendezők munkáját azzal, hogy nem akadályozzák a beléptetést tiltott tárgyak behozatalával!

Forgalmi változás:

A WKW ETO FC Győr – Újpest FC Magyar Kupa mérkőzés biztosítása miatt a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást alkalmaz a Nagysándor József utcában, mely érintheti a szomszédos Audi Arénában megrendezendő Győri Audi ETO KC – Érd K&H Női Kézilabda Liga mérkőzésről távozókat is.

A Győri Audi ETO KC – Érd mérkőzés lefújását követően a Rendőrség forgalmi korlátozásokat léptet életbe a gyalogos és gépjárműforgalomban egyaránt. A WKW ETO FC Győr - Újpest  FC labdarúgó mérkőzésre érkező vendégszurkolók beléptetése miatt a szurkolók NEM közlekedhetnek a Nagysándor József utcán a Műjégpálya és a Stadion utca között. A forgalomkorlátozásra várhatóan 19:00 és 20:15 között kerül sor. Megkérünk mindenkit, hogy a lezárás idején gépjárművével az Állatkert felé, a Kiskút liget úton(az Iparcsatorna mentén vezető út) a Puskás Tivadar út felé kerüljenek.

 Akik gyalogosan szeretnének az ETO Park parkolója felé távozni, azok részére az ETO FC sorompós bejáratától egy külön útvonal lesz biztosítva, melyen áthalad az ETO klubépülete előtt és az ETO Park parkolójába vezet.

Minden kedves hazai és vendégszurkoló megértését köszönjük!

Hajrá ETO!

További híreink

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

A héten játékosok és a klub képviselői meglátogatták a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályán a kis betegeket, és játékokkal, finom csokikkal és ETO-s apróságokkal lepték meg őket.

Folytassuk fiúk!

Folytassuk fiúk!

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Vác FC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. Herczeg Miklós és stábja eddig három győzelemmel áll, szerinted meglesz a negyedik is? Beharangozó cikkünket itt olvashatod.

Kérdezd a szervezőt!

Kérdezd a szervezőt!

Ma 14-16 óra között Csatári Sebastian, a tábor főszervezője várja az érdeklődőket és szívesen válaszol a kérdésekre!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink