ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bosszantó döntetlen hazai pályán

Bár csapatunk végig mezőnyfölényben játszott, és sokkal több helyzetet dolgozott ki, a mérkőzés legvégén egy figyelmetlenséget követen egyenlíteni tudott a Vác.

Bosszantó döntetlen hazai pályán

WKW ETO FC Győr – Vác FC   2:2 (1:1)

Gólszerzők: Mervó Bence (41.), Szimcso Viktor (69.) – Tóth Gergely Csaba (32.), Murai Sándor (90.)

WKW ETO FC Győr: Horváth Tamás (K) – Tóth Dávid, Tar Zsolt, Debreceni András, Völgyi Dániel (CSK) – Bagi István (60. Koltai Tamás), Tajthy Tamás, Jakab Dávid Csaba – Szimcso Viktor (83. Kovács Krisztián), Mervó Bence (90. Magasföldi József), Andric Nemanja

Cserék: Gyurákovics Erik Zoltán (K), Szánthó Regő, Hamar Ádám, Vadász Viktor

1. félidő

A találkozó remek hangulatban kezdődött hála szurkolóinknak. Az első 15 percben a felek jobbára csak kóstolgatták egymást, a két tizenhatos között zajlott a játék. A 17. percben szép összjátékot követően Bagi Istvánt ugratták ki a bal szélen, aki laposan a középen érkező Mervónak passzolt, azonban támadónk nem tudta kapura lőni a labdát, a vendég védők szögletre tudtak menteni az utolsó pillanatban becsúszással. Kár érte, nagy lehetőség volt. Három perccel később Szimcso Viktort faultolták a vendégek tizenhatosának jobb sarkánál. A szabadrúgást Völgyi Dániel nagy erővel lőtte kapura, azonban a vendégek kapusa szögletre tudta öklözni csapatkapitányunk próbálkozását. Fél óra elteltével talán a találkozó legnagyobb lehetősége maradt ki. Egy távoli kapura lövés pattant ki Halasról, ami Bagi elé került, de nem volt elég higgadt és ziccerben fölé lőtt. Sajnos a labdarúgás örök igazsága ekkor utolért minket, ha nem adsz, kapsz. Két perccel később egy vendég kontra végén Tóth Gergely talált a kapunkba, 0:1. Nem sokkal a kapott gól után Völgyi passzolt finoman középre, azonban Mervó és Jakab is lemaradt a beadásáról. A 38. percben csapatunk végezhetett el szögletet, de középen az ötösön Debreceni nem tudta megfejelni a labdát. Két perccel később Tajthytól kapott remek mélységi labdát Völgyi, aki ziccerben ballal lőtt a rövid sarokra, de a vendégek kapusának nem okozott gondot a lövés. A 41. percben Mervó Bence kapott szép labdát, amit előbb maga elé engedett, majd egy cselt követően bal lábbal a rövid alsó sarokba lőtt, 1:1! Az egyenlítő találat után nagy kavarodás követően volt szerencsénk, ugyanis a vendégek egyik fejese a felső lécen csattant. Az első játékrész utolsó percében Andric Nemanja tekert kapura a tizenhatos sarkáról, Halasi már verve volt, de a felsőléc ezúttal a Váciakkal volt. A csapatok 1:1-es döntetlennel vonultak szünetre.

2. félidő

A második játékrész hatodik percében Andric Nemanja remek beadását Szimcso Viktor fejelte kapura csukafejessel, azonban próbálkozása a felső lécen csattant. A találkozón már második alkalommal volt a léc a vendégekkel. Néhány perccel később Szimcso próbálkozott távolról lövéssel, de nem volt pontos. Egy perccel ezután Völgyi lőtt el távolról egy lecsorgó labdát, de nem talált kaput. A 61. percben Szimcso Viktor került földre gyanús körülmények között a vendégek büntetőterületén belül, de Barna sípja néma maradt. Két perccel később Jakab Dávid vette célba 17 méterről a hosszú alsó sarkot, azonban Halasi szögletre tudta ütni próbálkozását. Csapatunk 60 perc elteltével hatalmas nyomás alá helyezte a Vácot, gyakorlatilag percekig nem tudtak kijönni a szorításból, aminek végül meg is lett az eredménye. A 69. percben Szimcso Viktor lefülelt egy kapusnak hazaadott labdát, majd egy megkerülős cselt követően az üres kapuba passzolt, 2:1! Folytatásban is lendületben maradt csapatunk, támadtunk a harmadik gólért. A 81. percben Tóth Dávid cselezett sikeresen, majd Andricnak passzolt, akinek ballal leadott lövését blokkolták, a vendégek kapusa pedig gond nélkül hárított. Két perccel a rendes játékidő vége előtt Kovács tartott meg egy labdát a szögletzászlónál, majd visszapasszolt Jakabnak, aki kapásból középre passzolt, majd Andric tisztán fejelt, de sajnos középre, amit a vendégek kapusa szögletre tudott menteni. A rendes játékidő utolsó percében egy szabadrúgást a vendégek a hosszú oldalról visszafejeltek, középen pedig Murai Sándor a kapunkba fejelt, 2:2. Csapatunk ezt követően is kitartóan támadott, de a rövid idő miatt már nem tudtunk újabb gólt szerezni, így a találkozó 2:2-es döntetlennel zárult.

Köszönjük kedves szurkolóinknak a bíztatást, legközelebb szerdán 20:00-kor lépünk pályára, amikor az Újpest FC csapatát fogadjuk a Magyar Kupában, amelyet az M4 Sport élőben közvetít.

További híreink

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

A héten játékosok és a klub képviselői meglátogatták a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályán a kis betegeket, és játékokkal, finom csokikkal és ETO-s apróságokkal lepték meg őket.

Folytassuk fiúk!

Folytassuk fiúk!

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Vác FC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. Herczeg Miklós és stábja eddig három győzelemmel áll, szerinted meglesz a negyedik is? Beharangozó cikkünket itt olvashatod.

Kérdezd a szervezőt!

Kérdezd a szervezőt!

Ma 14-16 óra között Csatári Sebastian, a tábor főszervezője várja az érdeklődőket és szívesen válaszol a kérdésekre!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink