Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Értékes pontot szereztünk

Női labdarúgó csapatunk 0:0-ás döntetlent játszott az Astra ellen hazai környezetben. A mieink végig uralni tudták a mérkőzést, de csak tökéletesre dolgozott helyzetek születtek, gólok nem. Többször a Süle-Dénes összjáték jelentett veszélyt a vendégek kapujára, de a fellépő Kovács is rendre próbálkozott. Védelmünk nem sok esélyt hagyott a fővárosiaknak, a labdaszerzésben Gődér jeleskedett. Kiváló játékot mutatva, végig egységes csapatként, egymást buzdítva küzdöttek a lányok, ami sajnos ma csak egy pontot ért.

Értékes pontot szereztünk

JET-SOL Liga 8. forduló
ETO FC Győr – Astra HFC 0:0

ETO FC Győr: Barti – Fél A., Sárosi, Kovács, Fél P., Erdész, Ploner (Horváth 73’) , Gődér, Bódai, Dénes, Süle

Cserék: Csontos, Tillinger, Fleck, Horváth, Mészár

Vezetőedző: Horváth Tamás

„Végig uraltuk a játékot, jó labdakihozatalok, támadás felépítések voltak. Az ellenfél kapusa nagyon jó napot fogott ki, nagy védései voltak. Játékunkból csak a gól hiányzott, ennek ellenére értékes pontot szereztünk egy rutinos, jó csapat ellen.”

Astra HFC: Farkas – Rozmis, Krascsenics P., Szabó, Sipos, Vidács, Vidovenyecz, Véninger, Dikanová, Török (Kiss G. 75’), Gelb

Cserék: Erős, Kiss P., Krascsenics Cs.

Vezetőedző: Dombó János

Sárga lap: Erdész ill. Kiss G.

Játékvezető: Juhász Dávid

A következő fordulóban a Haladás-Viktória otthonába látogatunk. A mérkőzés november 4-én, vasárnap 14:00 órakor kezdődik a Király Sportlétesítményben.

További híreink

Küzdeni akarásból jeles

Küzdeni akarásból jeles

Női labdarúgó csapatunk kétgólos hátrányból Horváth és Dénes találatainak köszönhetően egyenlíteni tudott a Diósgyőr ellen, ezzel fontos pontot szerezve sorozatban harmadszor.

Hazai derbi a Diósgyőrrel

Hazai derbi a Diósgyőrrel

Női labdarúgóink a bajnokság 10. fordulójában a negyedik helyen álló Diósgyőr együttesét fogadják. A mieinknek az előző két mérkőzésen egy-egy pontot sikerült gyűjteni és a piros-fehérek ellen is ez lesz a cél. A két együttes szeptemberben Miskolcon mérkőzött meg, ahol nagy arányú hazai győzelem született. Azóta Horváth Tamás csapata rendezte sorait és mindenképpen javítana az ott elért eredményen.

Pontosztozkodás Szombathelyen

Pontosztozkodás Szombathelyen

Sorozatban második gól nélküli döntetlenjét könyvelheti el női labdarúgó csapatunk, akik az idegenben szerzett egy ponttal továbbra is hatodikak a tabellán.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink