Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Értékes pontot szereztünk

Női labdarúgó csapatunk 0:0-ás döntetlent játszott az Astra ellen hazai környezetben. A mieink végig uralni tudták a mérkőzést, de csak tökéletesre dolgozott helyzetek születtek, gólok nem. Többször a Süle-Dénes összjáték jelentett veszélyt a vendégek kapujára, de a fellépő Kovács is rendre próbálkozott. Védelmünk nem sok esélyt hagyott a fővárosiaknak, a labdaszerzésben Gődér jeleskedett. Kiváló játékot mutatva, végig egységes csapatként, egymást buzdítva küzdöttek a lányok, ami sajnos ma csak egy pontot ért.

Értékes pontot szereztünk

JET-SOL Liga 8. forduló
ETO FC Győr – Astra HFC 0:0

ETO FC Győr: Barti – Fél A., Sárosi, Kovács, Fél P., Erdész, Ploner (Horváth 73’) , Gődér, Bódai, Dénes, Süle

Cserék: Csontos, Tillinger, Fleck, Horváth, Mészár

Vezetőedző: Horváth Tamás

„Végig uraltuk a játékot, jó labdakihozatalok, támadás felépítések voltak. Az ellenfél kapusa nagyon jó napot fogott ki, nagy védései voltak. Játékunkból csak a gól hiányzott, ennek ellenére értékes pontot szereztünk egy rutinos, jó csapat ellen.”

Astra HFC: Farkas – Rozmis, Krascsenics P., Szabó, Sipos, Vidács, Vidovenyecz, Véninger, Dikanová, Török (Kiss G. 75’), Gelb

Cserék: Erős, Kiss P., Krascsenics Cs.

Vezetőedző: Dombó János

Sárga lap: Erdész ill. Kiss G.

Játékvezető: Juhász Dávid

A következő fordulóban a Haladás-Viktória otthonába látogatunk. A mérkőzés november 4-én, vasárnap 14:00 órakor kezdődik a Király Sportlétesítményben.

További híreink

Teremtornával indul az év

Teremtornával indul az év

Tegnap női labdarúgóink számára is elkezdődött a felkészülés, és már az első hétvégén, január 12-13-án megméretteti magát az immár harmadik alkalommal megrendezendő, NB1-es csapatoknak kiírt teremtornán, Székesfehérváron. A Diósgyőr ugyan nem vesz részt, de helyettük a másodosztály éllovasa, a házigazda MOL-Vidi FC viszont igen.

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink