ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Értékes pontot szereztünk

Női labdarúgó csapatunk 0:0-ás döntetlent játszott az Astra ellen hazai környezetben. A mieink végig uralni tudták a mérkőzést, de csak tökéletesre dolgozott helyzetek születtek, gólok nem. Többször a Süle-Dénes összjáték jelentett veszélyt a vendégek kapujára, de a fellépő Kovács is rendre próbálkozott. Védelmünk nem sok esélyt hagyott a fővárosiaknak, a labdaszerzésben Gődér jeleskedett. Kiváló játékot mutatva, végig egységes csapatként, egymást buzdítva küzdöttek a lányok, ami sajnos ma csak egy pontot ért.

Értékes pontot szereztünk

JET-SOL Liga 8. forduló
ETO FC Győr – Astra HFC 0:0

ETO FC Győr: Barti – Fél A., Sárosi, Kovács, Fél P., Erdész, Ploner (Horváth 73’) , Gődér, Bódai, Dénes, Süle

Cserék: Csontos, Tillinger, Fleck, Horváth, Mészár

Vezetőedző: Horváth Tamás

„Végig uraltuk a játékot, jó labdakihozatalok, támadás felépítések voltak. Az ellenfél kapusa nagyon jó napot fogott ki, nagy védései voltak. Játékunkból csak a gól hiányzott, ennek ellenére értékes pontot szereztünk egy rutinos, jó csapat ellen.”

Astra HFC: Farkas – Rozmis, Krascsenics P., Szabó, Sipos, Vidács, Vidovenyecz, Véninger, Dikanová, Török (Kiss G. 75’), Gelb

Cserék: Erős, Kiss P., Krascsenics Cs.

Vezetőedző: Dombó János

Sárga lap: Erdész ill. Kiss G.

Játékvezető: Juhász Dávid

A következő fordulóban a Haladás-Viktória otthonába látogatunk. A mérkőzés november 4-én, vasárnap 14:00 órakor kezdődik a Király Sportlétesítményben.

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink