ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kell a hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a Vác FC csapatát fogadjuk vasárnap 17 órakor az ETO Stadionban. Az Újpest elleni kupameccs főpróbáján nagyon fontos lenne a hazai győzelem és a 3 pont megszerzése, ami önbizalmat adhat a folytatásra.

Kell a hazai győzelem

A tavalyi szezonban szeptemberben a III. ker. TVE pályáján sajnálatos 2 gólos vereséget szenvedtünk a Váctól, és a visszavágón is csupán 1-1-es döntetlenre futotta, gólunkat a mérkőzés legelején, a 6. percben Szánthó Regő szerezte.

A Vác a 2017/2018-as bajnokságban a 10. helyet szerezte meg, most pedig a 14. helyen állnak 14 ponttal, 3 győzelemmel, 6 döntetlennel és 4 vereséggel. A legutóbbi fordulóban 2-2-es döntetlent játszottak Csákváron, előtte gól nélküli döntetlennel ért véget a Siófok elleni idegenbeli mérkőzésük. Legutóbb szeptember 16-án a Cegléd otthonában tudtak nyerni, így időszerű lenne egy újabb győzelem, de reméljük, holnap az ETO ellen ez nem fog sikerülni.

Csapatunk múlt hétvégén Balmazújvárosban szerzett értékes 3 pontot Tajthy Tamás góljával, ezzel feljöttünk a 8. helyre 19 ponttal. A játékosok keményen edzettek egész héten, céltudatosan készültek arra, hogy vasárnap jó játékot mutassanak és megszerezzék a 3 pontot.

A Balmazújváros ellen csapatkapitányunk, Vukasovic Marko begyűjtötte 5. sárgalapját, így holnap a Vác ellen nem léphet pályára.

A mérkőzésre online elővételes jegyek kaphatók: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002578/WKW-ETO-FC-Gyor---VAC-FC

Király József: „Sűrű program elé nézünk, ennek az első állomása a Vác elleni hazai mérkőzésünk. Szeretnénk itthon tartani a 3 pontot, amely nem lesz egyszerű feladat. Köztudott, hogy a Vác jól védekező csapat, védelmük feltöréséhez szükségünk lenne a szurkolók maximális támogatására, ahogy ezt tették Balmazújvárosban is.”

Várunk mindenkit a holnapi mérkőzésre, szurkoljunk minél többen a csapatnak a lelátóról!

Hajrá ETO!

További híreink

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

ETO húsvét a győri kórház gyerekosztályán

A héten játékosok és a klub képviselői meglátogatták a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályán a kis betegeket, és játékokkal, finom csokikkal és ETO-s apróságokkal lepték meg őket.

Folytassuk fiúk!

Folytassuk fiúk!

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Vác FC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. Herczeg Miklós és stábja eddig három győzelemmel áll, szerinted meglesz a negyedik is? Beharangozó cikkünket itt olvashatod.

Kérdezd a szervezőt!

Kérdezd a szervezőt!

Ma 14-16 óra között Csatári Sebastian, a tábor főszervezője várja az érdeklődőket és szívesen válaszol a kérdésekre!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink