Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A bajnoki címvédőhöz látogatunk

A válogatott szünetet követően ismét pályára lép női labdarúgó csapatunk az MTK új, monori otthonában. Ellenfelünk a hat forduló után a harmadik helyet foglalja el, pontot veszített a Haladás, az Ferencváros és a DVTK ellen is. Mieink legutóbb szoros meccset játszottak a listavezetővel, ami remek kiinduló pontot jelentett a heti felkészülés során.

A bajnoki címvédőhöz látogatunk

Horváth Tamás: „Egy jó csapat ellen, nehéz mérkőzésre számítok. A héten több napot sikerült együtt dolgozunk, aminek remélem meglesz az eredménye.”

Jet-Sol Liga 7. forduló
MKT Hungária – ETO FC Győr
2018.október 13. (szombat) 14:30
Balassi Bálint utcai Stadion, Monor

U19-es csapatunk ma 11:00 órakor hazai pályán játszik a Haladás ellen, Keglovich Ferenc U16-os együttese szombaton 16:00 órakor az MTK korosztályos csapatás fogadja, vasárnap 09:00 órakor pedig az U14 látja vendégül a soproniakat.

További híreink

Kupameccs következik

Kupameccs következik

Női labdarúgó csapatunk a harmadik körben csatlakozik a sorozathoz és a másodosztályú PMFC otthonában lép pályára a Förch Női Magyar Kupában. Tavaly a legjobb nyolc között ért véget az ETO szereplése, előtte pedig egészen a döntőig meneteltek és ezüstérmesek lettek a lányok.

Nem sikerült a pontszerzés a címvédő otthonában

Kiemelt támogatóink

Támogatóink