ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A bajnoki címvédőhöz látogatunk

A válogatott szünetet követően ismét pályára lép női labdarúgó csapatunk az MTK új, monori otthonában. Ellenfelünk a hat forduló után a harmadik helyet foglalja el, pontot veszített a Haladás, az Ferencváros és a DVTK ellen is. Mieink legutóbb szoros meccset játszottak a listavezetővel, ami remek kiinduló pontot jelentett a heti felkészülés során.

A bajnoki címvédőhöz látogatunk

Horváth Tamás: „Egy jó csapat ellen, nehéz mérkőzésre számítok. A héten több napot sikerült együtt dolgozunk, aminek remélem meglesz az eredménye.”

Jet-Sol Liga 7. forduló
MKT Hungária – ETO FC Győr
2018.október 13. (szombat) 14:30
Balassi Bálint utcai Stadion, Monor

U19-es csapatunk ma 11:00 órakor hazai pályán játszik a Haladás ellen, Keglovich Ferenc U16-os együttese szombaton 16:00 órakor az MTK korosztályos csapatás fogadja, vasárnap 09:00 órakor pedig az U14 látja vendégül a soproniakat.

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink