Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az újonc Tiszakécske csapatát fogadjuk

A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában a Duna Aszfalt TVSE csapatát fogadjuk az ETO Stadionban vasárnap 17 órakor.

Az újonc Tiszakécske csapatát fogadjuk

Ellenfelünk, az NB II-es újonc Duna Aszfalt TVSE a hétközi fordulót a Csákvár ellen 2-0-ás győzelemmel zárta, előtte gól nélküli döntetlent játszott a Siófokkal idegenben. Összesen 2 győzelem, 6 döntetlen és 3 vereség a Tisza-partiak mérlege, eddig összesen 6 gólt rúgtak, és 13 gólt kaptak. 11 forduló után a tabella 15. helyén állnak.

Vezetőedzőjük, Szabó István a következőképpen vélekedik a holnapi mérkőzésről: „A Győr idei szereplésétől, helyezésétől függetlenül nem mi vagyunk a bajnoki mérkőzés esélyesei. Ennek okán mindenféle teher nélkül léphetnek labdarúgóink pályára az ETO otthonában. A győri csapatban több volt válogatott, rutinos, NB I-es múltú labdarúgó van, nekik véleményem szerint feljutó helyen kellene állniuk. Nekünk szerénynek kell maradnunk, forró szívvel és hideg fejjel kell játszanunk. Jó passzban vagyunk, igyekszünk meglepetést szerezni, felkészültünk ellenfelünkből, nagy szívvel és lelkesen lépünk pályára.”

Az ETO szerdán a Kaposvár otthonában lépett pályára, ahol 2 gólos hátrányból hősies végjátékot követően sikerült egyenlíteni. A nehezen megszerzett, de annál értékesebb 1 pont éppen elég volt ahhoz, hogy egy helyet javítsunk a tabellán, így az ETO jelenleg a 7. helyet foglalja el 15 ponttal, 4 győztes mérkőzéssel, 3 döntetlennel és 4 vereséggel. A csapat lépésről lépésre szeretne egyre jobb és jobb lenni, fokozatosan feljebb lépkedni a tabellán. Ennek megfelelően a következő lépcsőfok a Tiszakécske elleni győzelem. A szerdai utazás után is fáradhatatlanul készült minden játékos és az egész stáb, hogy holnap szurkolóink egy jó formában lévő, szívvel-lélekkel küzdő ETO-t lássanak a pályán. 

Király József, az ETO vezetőedzője így nyilatkozott a holnapi mérkőzésről: "A hétvégi ellenfelünk egyre stabilabb teljesítményt mutat, az utóbbi időben csapatként erős, masszív egységet alkotnak. Bízom benne, hogy a vasárnapi mérkőzésen játékosaink kreativitása a javunkra billenti a mérleget."

Elővételes jegyvásárlás: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002549/WKW-ETO-FC-Gyor---DUNA-ASZFALT-TVSE

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/288801238623025/?active_tab=about

Várunk mindenkit a Stadionba, szurkoljuk ki együtt az újabb hazai győzelmet! Együtt erősebbek vagyunk!

Hajrá ETO!

További híreink

Ma 13 órakor Budaörs – WKW ETO FC Győr
Látogatás a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthonban
Maci Kórház – „Menjünk együtt haza!”

Maci Kórház – „Menjünk együtt haza!”

2018-ban az ETO FC is csatlakozott a Maci Kórház – „Menjünk együtt haza!” jótékonysági akcióhoz, melynek idei célja, hogy megtöltsék a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyerekgyógyászati részlegét plüssmackókkal.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink