ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Harcos döntetlen a zöld-fehérek csatáján

Csapatunk remek hajrának köszönhetően a sírból hozta vissza az egyik pontot Kaposváron, és ennek köszönhetően egy helyet javított a tabellán.

Harcos döntetlen a zöld-fehérek csatáján

Kaposvári Rákóczi FC – WKW ETO FC Győr 2:2 (1:0)

Gólszerzők: Beliczky Gergő (27.), Bíró Dominik (50.) illetve Koltai Tamás (80.), Erdélyi László (90.)

WKW ETO FC Győr: Horváth Tamás (K) – Kovács Krisztián, Vadász Viktor, Vukasovic Marko, Völgyi Dániel – Tajthy Tamás (57. Koltai Tamás), Bagi István, Jakab Dávid – Andric Nemanja, Szánthó Regő (69. Szimcso Viktor), Hamar Ádám (57. Erdélyi László)

Cserék: Gyurákovics Erik Zoltán, Tóth Dávid, Magasföldi József, Hidi M Sándor

Legutóbbi kaposvári látogatásunk során 1:0 arányban vereséget szenvedtünk, akkor még mindkét csapat az NBIII nyugati csoportjában szerepelt. A két együttes legutolsó találkozója 1-0-ás győri győzelemmel záródott az ETO Stadionban Szabó Lukas találatával.

1. félidő

Csapatunk már az első öt percben próbált mezőnyfölényt kialakítani, Hamar Ádám révén pedig komolyabb helyezt is kialakulhatott volna. Ugyanebben időszakban ellenfelünknek is volt egy lehetőség, de Kovács Krisztián szögletre tudott menteni. A 8. percben Jakab Dávid iramodott meg bátran és 20 méterről lőtt, Pogacsics szögletre mentett. A 20. percig kellett várni az újabb veszélyes szituációra, ami sajnos a hazai csapat előtt adódott. Beliczky cselezett a büntetőterületen belül, de nem tudott kapura fordulni. Hét perccel később Bíró Dominik indult meg a kapunk felé majd a keresztbe mozgó Beliczkyt kiugratta ziccerbe, aki ballal laposan a rövid alsó sarokba lőtt Horváth Tamás mellett, 1:0. A félidő hajrájáig ezt követően a játék a mezőnyben zajlott. A rendes játékidő utolsó percében Szánthó passzolt 30 méterre a kaputól a baloldalon érkező Völgyinek, aki nagy erővel küldte kapura a labdát, de Pogacsics kiöklözte a próbálkozást. Csapatunk egy gólos hátrányban vonult szünetre.

2. félidő

A második játékrész nem kezdődött jól számunkra. A 49. percben Rajczi tartotta meg a labdát, passzolt Beliczkyhez, aki a jobb oldalon érkező Nagy Richárdot ugratta ki, majd a címzett még a vonal előtt beadta a labdát, és a középen érkező Bíró Dominik védőnket megelőzve a felső sarokba fejelt, 2:0. Egy óra elteltével a Rákóczi szerzett labdát a saját térfelén, Nagy Krisztián indította a kontrát, majd Beliczkyt hozta ziccerbe, de lövését szögletre tudta menteni Horváth Tamás. A 64. percben Beliczky hozta magát helyzetbe, de passz mellett döntött, Nagy Richárd lövését pedig védőink blokkolták. Egy perccel később ismét jobb oldalról jött a gólveszély, a beadás Hadaró Valentint találta meg három méterre az üres kaputól, de fölé lőtt. A 80. percben csapatunknak összejött a szépítés. Völgyi Dániel tekert középre egy szabadrúgást, Koltai Tamás pedig mesterien fejelt a felső sarokba, 2:1! A rendes játékidő utolsó percében Jakab végezhetett el szögletet, Erdélyire nem figyeltek eléggé és az ötösről egyedül lőhetett kapuba, 2:2! A hat perc hosszabbításban már nagyobb lehetőség egyik oldalon sem adódott, így a sírból visszahozva egy ponttal gazdagodtunk.

Folytatás vasárnap az ETO Stadionban, ahol 17:00-kor az újonc Duna Aszfalt Tiszakécske csapatát fogadjuk. Várjuk sok szeretettel kedves szurkolóinkat!

Vezetőedzői értékelések:

Waltner Róbert: Sajnálom a játékosaimat, büszke vagyok rájuk, és együtt érzek velük. Ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk. Remélem, az élet visszaadja, amit most elvett.”

Király József: A nézők számára egy jó iramú, változatos mérkőzés volt. Bíztunk benne, hogy sikerül kiegyenlítenünk. A csapat megérdemelten szerezte meg az egy pontot és összességében teljesen igazságos döntetlen született.”

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink