ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

100 százalékot kell nyújtani

Az ETO ma 19 órakor a Kaposvári Rákóczi FC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában. Az eddig remekelő, 9 bajnoki óta veretlen csapat ellen a legjobbat kell nyújtanunk a 3 pontért.

100 százalékot kell nyújtani

A vasárnapi, roppant értékes győzelem után ma ismét fontos megmérettetés előtt áll a csapat. Az esti ellenfél a friss feljutók egyike, a Kaposvári Rákóczi FC, akik 9 bajnoki és 1 Magyar Kupa mérkőzés óta veretlenek. Egyedül a nyitó fordulóban kaptak ki a Gyirmót ellen hazai pályán, azóta viszont töretlen a lendület, és már a tabella 4. helyén állnak 19 ponttal, csupán 4 ponttal lemaradva az éllovas Békéscsabától. Kaposváron játszik Beliczky Gergő, aki tavaly még az ETO-t erősítette.

Az ETO mögött kemény hetek állnak, felváltva követték egymást a győzelmek és a vereségek, jelenleg 14 ponttal a 8. helyen állunk. Ami jó hír, hogy lejárt Völgyi Dániel 4 mérkőzéses eltiltása, így ma már újra pályára léphet, rossz hír viszont, hogy Tar Zsolt kisebb sérüléssel bajlódik, vele nem számolhat mára Király József vezetőedző.

Nagy szükség lenne az újabb győzelemre, és ezért játékosaink mindent meg fognak tenni, de nem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Ellenfelünk, a korábban szintén NB I-es Kaposvár jó sorozatot tudhat maga mögött, és feltett szándékuk ma is otthon tartani a 3 pontot. A Kaposvár vezetőedzője, Waltner Róbert bízik a játékosai mentális erejében és abban, hogy jól tudnak kijönni ebből a megterhelő két hétből.

Király József, az ETO FC vezetőedzője így nyilatkozott a mai mérkőzésről: „A hétvégi győzelmünk akkor lesz értékes, ha a következő két mérkőzésünkből sikeresen tudunk kijönni, ennek első lépcsőfoka a Kaposvár elleni mérkőzésünk. Ha eredményesek akarunk lenni, 100%-ot kell nyújtanunk.”

Hajrá ETO!

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink