Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

100 százalékot kell nyújtani

Az ETO ma 19 órakor a Kaposvári Rákóczi FC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában. Az eddig remekelő, 9 bajnoki óta veretlen csapat ellen a legjobbat kell nyújtanunk a 3 pontért.

100 százalékot kell nyújtani

A vasárnapi, roppant értékes győzelem után ma ismét fontos megmérettetés előtt áll a csapat. Az esti ellenfél a friss feljutók egyike, a Kaposvári Rákóczi FC, akik 9 bajnoki és 1 Magyar Kupa mérkőzés óta veretlenek. Egyedül a nyitó fordulóban kaptak ki a Gyirmót ellen hazai pályán, azóta viszont töretlen a lendület, és már a tabella 4. helyén állnak 19 ponttal, csupán 4 ponttal lemaradva az éllovas Békéscsabától. Kaposváron játszik Beliczky Gergő, aki tavaly még az ETO-t erősítette.

Az ETO mögött kemény hetek állnak, felváltva követték egymást a győzelmek és a vereségek, jelenleg 14 ponttal a 8. helyen állunk. Ami jó hír, hogy lejárt Völgyi Dániel 4 mérkőzéses eltiltása, így ma már újra pályára léphet, rossz hír viszont, hogy Tar Zsolt kisebb sérüléssel bajlódik, vele nem számolhat mára Király József vezetőedző.

Nagy szükség lenne az újabb győzelemre, és ezért játékosaink mindent meg fognak tenni, de nem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Ellenfelünk, a korábban szintén NB I-es Kaposvár jó sorozatot tudhat maga mögött, és feltett szándékuk ma is otthon tartani a 3 pontot. A Kaposvár vezetőedzője, Waltner Róbert bízik a játékosai mentális erejében és abban, hogy jól tudnak kijönni ebből a megterhelő két hétből.

Király József, az ETO FC vezetőedzője így nyilatkozott a mai mérkőzésről: „A hétvégi győzelmünk akkor lesz értékes, ha a következő két mérkőzésünkből sikeresen tudunk kijönni, ennek első lépcsőfoka a Kaposvár elleni mérkőzésünk. Ha eredményesek akarunk lenni, 100%-ot kell nyújtanunk.”

Hajrá ETO!

További híreink

Ma 13 órakor Budaörs – WKW ETO FC Győr
Látogatás a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthonban
Maci Kórház – „Menjünk együtt haza!”

Maci Kórház – „Menjünk együtt haza!”

2018-ban az ETO FC is csatlakozott a Maci Kórház – „Menjünk együtt haza!” jótékonysági akcióhoz, melynek idei célja, hogy megtöltsék a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyerekgyógyászati részlegét plüssmackókkal.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink