Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kovács, Erdész, Bódai és Feketevízi az EB-selejtezőkön

A magyar női U19-es válogatott Európa-bajnoki selejtező mérkőzéseken vesz részt október 01-09. között Budapesten, ahová az ETO felnőtt csapatának alapemberei is meghívást kaptak.

Kovács, Erdész, Bódai és Feketevízi az EB-selejtezőkön

Turtóczki Sándor együttes a tavasszal elitkörös Moldova, Macedónia, valamint a papírforma alapján legerősebb ellenfélnek ígérkező Finnország lesz a vetélytársa a két továbbjutó hely valamelyikének megszerzéséért vívott csatában.

Abban reménykedünk – és a korábbi évek eredményei alapján erre meg is van a reményünk –, hogy a csapat „le tudja másolni” az U17-esek teljesítményét, megnyeri első két találkozóját, majd a harmadikon már csak a csoportelsőségért birkózik a finnekkel.

Annak ellenére, hogy bizakodva várjuk a selejtező mini-tornát, tény az is, ezúttal nem sikerültek jól, illetve eredményesen a csapat felkészülési meccsei. Ebben talán szerepe lehetett annak is, hogy – ugyanúgy, mint tavasszal, az elitkörös tornán – támadó játékosok sérülései szaporították Turtóczki Sándor gondjait – írja a noifutball.com

2018.október 03. 15:30 Moldova – Magyarország
Üllő Városi Sporttelep, Üllő

2018.október 06. 15:30 Magyarország - Macedónia
Üllő Városi Sporttelep, Üllő

2018.október 09. 15:30 Magyarország - Finnország
Üllő Városi Sporttelep, Üllő

A magyar U19-es válogatott Eb-kerete: Terestyényi Anna (Kaposvári Rákóczi BFLA), Egri Réka Ágnes (MTK Hungária FC) – kapusok. Győrik Alexandra (Ferencvárosi TC), Kovács Laura (ETO FC Győr), Váradi Ráhel (MTK Hungária FC), Jánosi Ninetta (MOL Vidi FC), Csolti Réka (MTK Hungária FC), Nagy Virág (Ferencváros TC), Kovács Virág (Haladás Viktória) – védők. Pintye Vivien (DLA-DEAC), Kovács Eszter (MTK Hungária FC), Vachter Fanni (DVTK), Vasas Lea (MTK Hungária FC), Erdész Fanni (ETO FC Győr), Vári Viktória (MLE), Pusztai Sára (Ferencvárosi TC), Dorner Dóra (MTK Hungária FC) – középpályások. Farkas Lily (St. Teresa’s Academy/KC Academy), Bódai Viktória (ETO FC Győr), Vig Klaudia (MTK Hungária FC) – támadók.

A 2002—es születésű Feketevízi Tímea pedig a szlovák U17-es válogatottal utazik a Lengyelországban megrendezendő EB-selejtezőre. A korántsem könnyű csoportban házigazdák mellett, a skót és a litván korosztályos együttessel csapnak össze.

2018. október 04.15.30 Szlovákia - Lengyelország

2018. október 07. 11:00 Skócia - Szlovákia

2018. október 10. 14:00 Litvánia - Szlovákia

További híreink

Kupameccs következik

Kupameccs következik

Női labdarúgó csapatunk a harmadik körben csatlakozik a sorozathoz és a másodosztályú PMFC otthonában lép pályára a Förch Női Magyar Kupában. Tavaly a legjobb nyolc között ért véget az ETO szereplése, előtte pedig egészen a döntőig meneteltek és ezüstérmesek lettek a lányok.

Nem sikerült a pontszerzés a címvédő otthonában
A bajnoki címvédőhöz látogatunk

A bajnoki címvédőhöz látogatunk

A válogatott szünetet követően ismét pályára lép női labdarúgó csapatunk az MTK új, monori otthonában. Ellenfelünk a hat forduló után a harmadik helyet foglalja el, pontot veszített a Haladás, az Ferencváros és a DVTK ellen is. Mieink legutóbb szoros meccset játszottak a listavezetővel, ami remek kiinduló pontot jelentett a heti felkészülés során.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink