ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hazai pályán javítani kell

A rosszul sikerült hétközi forduló után most hazai pályán ismét lehetőségünk adódik javítani. Vasárnap 18 óra: WKW ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus FC az ETO Stadionban.

Hazai pályán javítani kell

Holnap 18 órakor a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát fogadjuk a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában. A csapat most ismét megmutathatja, hogy méltók a szurkolók támogatására és képesek szívvel-lélekkel, szép játékkal, 3 pontot érő győzelemmel megörvendeztetni mindenkit, aki a vasárnap estéjét a Stadionban tölti.

Az ETO a tavalyi szezonban ősszel és tavasszal is legyőzte a Nyíregyházát, mindkét mérkőzésen Zamostny találata döntött az ETO javára. Ráadásul a Magyar Kupa 8. fordulójában is találkozott a két csapat, a november végi mérkőzésen csapatunk fölényes, 3-1-es győzelmet aratott.

Ellenfelünk, a Nyíregyháza jelenleg a tabella 17. helyén áll 7 ponttal, 1 győzelemmel, 4 döntetlennel és 4 vereséggel. A legutóbbi két fordulóban kikaptak a Siófoktól, majd a Csákvártól is, 8 mérkőzés óta nyeretlenek. Bízunk benne, hogy nem az ETO ellen fordul a szerencséjük, és csapatunk újabb hazai győzelemmel tudja megajándékozni a szurkolókat.

A mérkőzést az előzetes tervekkel ellentétben mégsem közvetíti az M4 Sport, így csak a Stadionból lehet majd nyomon követni az eseményeket.

Király József: „Két hasonló helyzetben levő csapat találkozik vasárnap, mindkettő nagyobb reményekkel vágott neki a bajnokságnak. Az előző mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, ezért is itthon kell tartanunk a 3 pontot.”

A mérkőzésre jegyek kaphatók online! http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002537/WKW-ETO-FC-Gyor---Nyiregyhaza-Spartacus-FC

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/538466293272007/

Várunk mindenkit a Stadionba, szurkoljuk ki együtt az újabb hazai győzelmet!

Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink