Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Zöld-fehérek csatája - a listavezető érkezik

A JET-SOL Liga 6. fordulójában a Ferencvárost fogadja női labdarúgó csapatunk. Ellenfelünk az MTK legyőzését követően 100%-os mérleggel áll a tabella élén.

Zöld-fehérek csatája - a listavezető érkezik

A két együttes legutóbb a rájátszásban találkozott egymással, a győri találkozón 2:2-es döntetlen született. A mieink az előző fordulóban a Szent Mihály FC otthonában arattak 2:1-es sikert, így jelenleg 7 ponttal az ötödik helyet foglalják el.

Horváth Tamás: „Nehéz mérkőzésre számítok, megpróbálunk felkészülni a Ferencvárosból. Nem feltartott kézzel fogunk kimenni, mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el.”

Barti Luca: “Különleges meccs lesz számomra, mivel a Ferencváros csapatától érkeztem kölcsönjátékosként, de természetes nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Fradi még nem veszített pontot a bajnokságban. Mindenképpen szeretnénk egy szoros, jó meccset játszani velük és megtartani a hazai pályán való veretlenségünket.”

JET-SOL Liga Női NB I. 6. forduló
ETO FC Győr - FTC-Telekom
2018.szeptember 30. 11:00
ETO, Camping pálya

További híreink

Kupameccs következik

Kupameccs következik

Női labdarúgó csapatunk a harmadik körben csatlakozik a sorozathoz és a másodosztályú PMFC otthonában lép pályára a Förch Női Magyar Kupában. Tavaly a legjobb nyolc között ért véget az ETO szereplése, előtte pedig egészen a döntőig meneteltek és ezüstérmesek lettek a lányok.

Nem sikerült a pontszerzés a címvédő otthonában
A bajnoki címvédőhöz látogatunk

A bajnoki címvédőhöz látogatunk

A válogatott szünetet követően ismét pályára lép női labdarúgó csapatunk az MTK új, monori otthonában. Ellenfelünk a hat forduló után a harmadik helyet foglalja el, pontot veszített a Haladás, az Ferencváros és a DVTK ellen is. Mieink legutóbb szoros meccset játszottak a listavezetővel, ami remek kiinduló pontot jelentett a heti felkészülés során.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink