Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Zöld-fehérek csatája - a listavezető érkezik

A JET-SOL Liga 6. fordulójában a Ferencvárost fogadja női labdarúgó csapatunk. Ellenfelünk az MTK legyőzését követően 100%-os mérleggel áll a tabella élén.

Zöld-fehérek csatája - a listavezető érkezik

A két együttes legutóbb a rájátszásban találkozott egymással, a győri találkozón 2:2-es döntetlen született. A mieink az előző fordulóban a Szent Mihály FC otthonában arattak 2:1-es sikert, így jelenleg 7 ponttal az ötödik helyet foglalják el.

Horváth Tamás: „Nehéz mérkőzésre számítok, megpróbálunk felkészülni a Ferencvárosból. Nem feltartott kézzel fogunk kimenni, mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el.”

Barti Luca: “Különleges meccs lesz számomra, mivel a Ferencváros csapatától érkeztem kölcsönjátékosként, de természetes nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Fradi még nem veszített pontot a bajnokságban. Mindenképpen szeretnénk egy szoros, jó meccset játszani velük és megtartani a hazai pályán való veretlenségünket.”

JET-SOL Liga Női NB I. 6. forduló
ETO FC Győr - FTC-Telekom
2018.szeptember 30. 11:00
ETO, Camping pálya

További híreink

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

Második helyen végzett női U19-es válogatottunk

A felnőtt válogatotthoz hasonlóan U19-es válogatottunk is Törökországban készült az áprilisi elitkörre. Az első mérkőzésen Bulgária ellen Ploner Sandra kezdőként lépett pályára és egészen a 15. percig nagyon aktívan futballozott, de sérülés miatt le kellett cserélni és a torna hátralévő meccsein már nem számolhatott vele a szövetségi kapitány.

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

Veretlenül zárt Törökországban a női „A” válogatott

A felkészülési torna során három mérkőzést játszott Markó Edina együttese. Először a tizenkétszeres kazah bajnok BIIK Kazygurt ellen nyert 2:1 arányban, ahol Kovács Laura a 77. percben csereként állt be. A Hong Kong elleni 4:0-ás győzelemből Süle Dóra egy félidőnyi játékkal vette ki a részét, majd Romániával szemben góllal és gólpasszal járult hozzá a 7:1-es magyar sikerhez! Szép volt lányok!

Nagy csatában győztes rajt

Nagy csatában győztes rajt

Női U16-os csapatunk szombaton az FC Hatvan együttesét fogadta hazai pályán, ahol Rozs Fanni révén már a 8. percben két gólos előnyre tettek szert. A második félidőben sikerült egyenlíteni a vendégeknek, de nagyot küzdve a véghajrában Hécz Zsuzsanna találata döntőnek bizonyult, így 3:2 arányban győzni tudott Keglovich Ferenc csapata a tavaszi nyitányon. Szép volt lányok!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink