ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Zöld-fehérek csatája - a listavezető érkezik

A JET-SOL Liga 6. fordulójában a Ferencvárost fogadja női labdarúgó csapatunk. Ellenfelünk az MTK legyőzését követően 100%-os mérleggel áll a tabella élén.

Zöld-fehérek csatája - a listavezető érkezik

A két együttes legutóbb a rájátszásban találkozott egymással, a győri találkozón 2:2-es döntetlen született. A mieink az előző fordulóban a Szent Mihály FC otthonában arattak 2:1-es sikert, így jelenleg 7 ponttal az ötödik helyet foglalják el.

Horváth Tamás: „Nehéz mérkőzésre számítok, megpróbálunk felkészülni a Ferencvárosból. Nem feltartott kézzel fogunk kimenni, mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el.”

Barti Luca: “Különleges meccs lesz számomra, mivel a Ferencváros csapatától érkeztem kölcsönjátékosként, de természetes nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Fradi még nem veszített pontot a bajnokságban. Mindenképpen szeretnénk egy szoros, jó meccset játszani velük és megtartani a hazai pályán való veretlenségünket.”

JET-SOL Liga Női NB I. 6. forduló
ETO FC Győr - FTC-Telekom
2018.szeptember 30. 11:00
ETO, Camping pálya

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink