Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Zöld-fehérek csatája - a listavezető érkezik

A JET-SOL Liga 6. fordulójában a Ferencvárost fogadja női labdarúgó csapatunk. Ellenfelünk az MTK legyőzését követően 100%-os mérleggel áll a tabella élén.

Zöld-fehérek csatája - a listavezető érkezik

A két együttes legutóbb a rájátszásban találkozott egymással, a győri találkozón 2:2-es döntetlen született. A mieink az előző fordulóban a Szent Mihály FC otthonában arattak 2:1-es sikert, így jelenleg 7 ponttal az ötödik helyet foglalják el.

Horváth Tamás: „Nehéz mérkőzésre számítok, megpróbálunk felkészülni a Ferencvárosból. Nem feltartott kézzel fogunk kimenni, mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el.”

Barti Luca: “Különleges meccs lesz számomra, mivel a Ferencváros csapatától érkeztem kölcsönjátékosként, de természetes nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Fradi még nem veszített pontot a bajnokságban. Mindenképpen szeretnénk egy szoros, jó meccset játszani velük és megtartani a hazai pályán való veretlenségünket.”

JET-SOL Liga Női NB I. 6. forduló
ETO FC Győr - FTC-Telekom
2018.szeptember 30. 11:00
ETO, Camping pálya

További híreink

Újabb siker Nagyszombaton

Újabb siker Nagyszombaton

Női csapatunk a szlovák első osztályú FC Spartak Trnava ellen folytatta a felkészülést, ahol Süle triplájával és Bódai góljával már 4:1 volt az állás a szünetben. A végeredmény nem változott, így a felkészülés során újabb háromgólos sikert könyvelhet el Kulcsár Zsolt együttese.

Öt győri lány az U17-es válogatottban

Öt győri lány az U17-es válogatottban

A magyar női U17-es válogatott felkészülési edzőtáborozáson vesz részt 2019. július 29. és 31. között Bükön. Az eseményre Borók Dorina, Gaál Rebeka, Sali Rebeka, Vida Boglárka és Maráz Míra is meghívást kapott, így minden poszton képviseli játékos a klubunkat!

Győzelemmel kezdte a felkészülést női csapatunk

Kiemelt támogatóink

Támogatóink