Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Zöld-fehérek csatája - a listavezető érkezik

A JET-SOL Liga 6. fordulójában a Ferencvárost fogadja női labdarúgó csapatunk. Ellenfelünk az MTK legyőzését követően 100%-os mérleggel áll a tabella élén.

Zöld-fehérek csatája - a listavezető érkezik

A két együttes legutóbb a rájátszásban találkozott egymással, a győri találkozón 2:2-es döntetlen született. A mieink az előző fordulóban a Szent Mihály FC otthonában arattak 2:1-es sikert, így jelenleg 7 ponttal az ötödik helyet foglalják el.

Horváth Tamás: „Nehéz mérkőzésre számítok, megpróbálunk felkészülni a Ferencvárosból. Nem feltartott kézzel fogunk kimenni, mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el.”

Barti Luca: “Különleges meccs lesz számomra, mivel a Ferencváros csapatától érkeztem kölcsönjátékosként, de természetes nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Fradi még nem veszített pontot a bajnokságban. Mindenképpen szeretnénk egy szoros, jó meccset játszani velük és megtartani a hazai pályán való veretlenségünket.”

JET-SOL Liga Női NB I. 6. forduló
ETO FC Győr - FTC-Telekom
2018.szeptember 30. 11:00
ETO, Camping pálya

További híreink

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Bravúrral a négy között

Bravúrral a négy között

Női labdarúgó csapatunk a bajnokságban második helyen álló MTK-t legyőzve bejutott a Förch Női Magyar Kupa elődöntőjébe. Horváth Cintia révén már korán, a nyolcadik percben sikerült megszereznünk a vezetést. A mérkőzés további részében kiegyenlített volt a játék képe, a hajrában viszont nagy nyomás alá helyeztek minket a vendégek, de végig fegyelmezetten játszva sikerült megtartanunk az előnyt és kivívni a továbbjutást.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink