ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Egy gólos vereség a listavezető otthonában

Nem túl eseménydús mérkőzésen csapatunk egy gólos vereséget szenvedett a Békéscsaba otthonában.

Egy gólos vereség a listavezető otthonában

Békéscsaba 1912 Előre – WKW ETO FC Győr 1:0 (1:0)

Gólszerző: Szalai Dániel (17.)

WKW ETO FC Győr: Horváth Tamás (K) – Kovács Krisztián, Tar Zsolt, Vukasovic Marko (CSK), Baracskai Roland – Bagi István, Tajthy Tamás, Magasföldi József (69. Koltai Tamás) – Szimcso Viktor, Andric Nemanja, Hamar Ádám (58. Jakab Dávid Csaba)

Cserék: Gyurákovics Erik Zoltán (K), Vadász Viktor, Tóth Dávid, Mervó Bence, Szánthó Regő

1. félidő

Az első negyedórában jobbára a házigazda Békéscsaba dominált. Habár mezőnyfölényt tudtak kialakítani és számos szögletet végezhettek el, komolyabb helyzetet nem adódott. Ennek ellenére a 17. percben előnybe kerültek a lila mezesek Szalai révén, aki a jobb szélen Baracskait előbb becsapta, majd betört a tizenhatosunkra és váratlanul külsővel kilőtte a hosszú sarkot, 1:0. Egy perccel később Mezei forgolódott a büntetőterületünk környékén, majd ballal kapura rúgott, de a kapufa mellett hagyta el a játékteret a labda. A 21. percig kellett várni csapatunk első lehetőségére. Baracskai tekert ballal középre, Hamar pedig távolról fejelt, próbálkozása azonban középre ment. A 33. percben Szimcso beadását fejelték ki rossz helyre a csabai védők, majd egy pattanás után Tajthy vette célba Rybánsky kapuját, aki azonban védte próbálkozását. Öt perccel később Gránicz lőtt nagyon távolról kapura egy szabadrúgást, amit Horváth Tamás a mezőnybe öklözött. A 40. percben Andric keresztlabdáját Hamar továbbította Szimcsonak, aki Tajthynak készített elő egy lövést, azonban középpályásunk nem találta el jól a labdát. A félidőre egy gólos hátrányban vonulhattunk.

2. félidő

A második félidő első tíz perce eseménytelenül zajlott. 12 perc elteltével Bagi ívelte fel a labdát Hamarnak, aki Szimcsonak készített le melle, majd fiatal szélsőnk 24 méterről vette célba a jobb felső sarkot, de Rybánsky hatalmas bravúrral védett. A 65. percben Horváth Tamásnak kellett hárítani Hursán lövésénél, a kapufára ütötte a labdát. A folytatásban csapatunk némileg mezőnyfölénybe került, azonban ez helyzetekben sajnos nem mutatkozott meg. A 81. percben Szimcso Viktor szerzett labdát, majd Andric Nemanja léphetett ki kapura, aki éles szögből adott le nagy lövést, azonban a hazaiak kapusa nagyot nyújtózkodva kitolta a labdát szögletre. Öt perccel a meccs vége előtt Gránicz cselezte magát lövésig, azonban Horváth védte próbálkozását. A rendes játékidő utolsó percében Horváthnak kellett még védenie. Csapatunk egy gólos vereséget szenvedett.

Folytatás vasárnap 18:00-kor az ETO Stadionban, ahol a Nyíregyháza lesz az ellenfelünk.

Képgaléria: https://www.facebook.com/media/set/?set=ms.c.eJxFj9sNADEIwzY6lTfsv9hJRE1~%3BLdekah5iE9JtUeGfArSo5JzoC3wWzLkge0HJBYOGsBGxRj~_Qa~%3BhcULHAGC00jE9MIo6680piWHGY1RoWnF7Y8YxZkMkrMJRGJqLG3yp~_WwQwhoai8XZoA9QPwrJFBA~-~-.bps.a.2345139235502449&type=1&__xts__[0]=68.ARDCkCelfLT3Yh1YDZKVmxCiBgsfPCfPuf2QhXPaEGuvEBaicb604FSwamPPbQhAo3XLNK2tyA-nuujD-rPezyJ4V-SLytlaLJ0Nygq_I03_LZvWRaacxDjtcdtsnrhdbJDlAhoIMdfBhsSqfO_JV1qyV7rbAMVkP5aQ-b6pgJUtjmSPmR-p-A&__tn__=HH-R

Boér Gábor:

„Jól kezdtük a mérkőzést, óriási iramot diktáltunk, s veszélyesek is voltunk a győri kapura. A vezető gólunk után is megnyílt a terület és a lehetőség az újabb találatra, de nem sikerült. Sebaj, a lényeg, hogy győztünk.”

Király József:

„Az első félidő hamar elment számunkra, végig nyomás alatt tartott bennünket a házigazda, csak idő kérdése volt, hogy mikor kapunk gólt. A második játékrészben éledezett a csapat, bizakodtunk, de csak halvány lehetőségeink voltak. Igyekszünk újra rendezni sorainkat, fogunk még jól játszani.”

További híreink

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

A III. Jótékonysági Kispályás Focikupa eredményei

Sikeresen lezajlott a III. Jótékonysági Kispályás Focikupa az ETO FC-nél 2019. június 15-én, szombaton. A torna résztvevői a Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítványt támogatták.

Gránicz Patrik is csatlakozott a kerethez
Beindult a munka

Beindult a munka

Két napja tart az ETO felkészülése, de a munka már megkezdődött. Ma még egy edzés vár a csapatra délután, holnap pedig orvosi vizsgálatokkal folytatódik a hét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink