ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az újonc MLE érkezik

Soron következő ellenfelünk eddig három vereséggel a tabella utolsó helyén áll, az első körben 14-0-s vereséget szenvedtek az MTK-tól, míg a második fordulóban 2-1-re kaptak ki a szintén újonc Szent Mihály csapatától, majd a Ferencváros 11-0-ra győzte le őket Kozármislenyben.

Az újonc MLE érkezik

A két együttes korábban tétmérkőzésen még nem találkozott egymással. 

A Magyar Labdarúgó Egylet elleni mérkőzés szombaton 16:00 órakor kezdődik az ETO Camping pályáján.

Horváth Tamás: "Eddig nem úgy szerepeltünk, ahogy szerettünk volna, természetesen mindennek megvan az oka. A héten már szerdától együtt volt a csapat, játszottunk egy edzőmeccsset az U19-es válogatottal, úgy gondolom hogy nagyon hasznos volt. Nem ismerjük a Pécset, de mindenképpen az első győzelmünkre készülünk." 

Női labdarúgás, NBI 4.forduló

ETO FC Győr - MLE
2018. szeptember  15. szombat  16.00

További híreink

Jó játékkal kezdtünk a listavezető ellen
Közeledik a szezonkezdés

Közeledik a szezonkezdés

Női labdarúgó csapatunk hétvégén a döntőbe jutásért játszik a Magyar Kupában a címvédő Ferencvárossal. Az SK Lísen elleni főpróba sikeresnek bizonyult, ez volt a tavaszi rajt előtt az utolsó edzőmeccs. A kezdésre várva a vezetőedzővel, Horváth Tamással beszélgettünk.

Elitkörre készülve

Elitkörre készülve

Női U17-es válogatottunk Spanyolországban edzőtáborozott február 4-8. között, ahol négy játékosunk – Zsédely Réka, Gaál Rebeka, Kelenföldi Petra és Borók Dorina is részt vett. A magyarok két helyi csapattal is megmérkőztel, az FC Pinatar ellen 10:1-es, az FC Lorca ellen pedig 5:1-es győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink