Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az újonc MLE érkezik

Soron következő ellenfelünk eddig három vereséggel a tabella utolsó helyén áll, az első körben 14-0-s vereséget szenvedtek az MTK-tól, míg a második fordulóban 2-1-re kaptak ki a szintén újonc Szent Mihály csapatától, majd a Ferencváros 11-0-ra győzte le őket Kozármislenyben.

Az újonc MLE érkezik

A két együttes korábban tétmérkőzésen még nem találkozott egymással. 

A Magyar Labdarúgó Egylet elleni mérkőzés szombaton 16:00 órakor kezdődik az ETO Camping pályáján.

Horváth Tamás: "Eddig nem úgy szerepeltünk, ahogy szerettünk volna, természetesen mindennek megvan az oka. A héten már szerdától együtt volt a csapat, játszottunk egy edzőmeccsset az U19-es válogatottal, úgy gondolom hogy nagyon hasznos volt. Nem ismerjük a Pécset, de mindenképpen az első győzelmünkre készülünk." 

Női labdarúgás, NBI 4.forduló

ETO FC Győr - MLE
2018. szeptember  15. szombat  16.00

További híreink

Teremtornával indul az év

Teremtornával indul az év

Tegnap női labdarúgóink számára is elkezdődött a felkészülés, és már az első hétvégén, január 12-13-án megméretteti magát az immár harmadik alkalommal megrendezendő, NB1-es csapatoknak kiírt teremtornán, Székesfehérváron. A Diósgyőr ugyan nem vesz részt, de helyettük a másodosztály éllovasa, a házigazda MOL-Vidi FC viszont igen.

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink