Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az újonc MLE érkezik

Soron következő ellenfelünk eddig három vereséggel a tabella utolsó helyén áll, az első körben 14-0-s vereséget szenvedtek az MTK-tól, míg a második fordulóban 2-1-re kaptak ki a szintén újonc Szent Mihály csapatától, majd a Ferencváros 11-0-ra győzte le őket Kozármislenyben.

Az újonc MLE érkezik

A két együttes korábban tétmérkőzésen még nem találkozott egymással. 

A Magyar Labdarúgó Egylet elleni mérkőzés szombaton 16:00 órakor kezdődik az ETO Camping pályáján.

Horváth Tamás: "Eddig nem úgy szerepeltünk, ahogy szerettünk volna, természetesen mindennek megvan az oka. A héten már szerdától együtt volt a csapat, játszottunk egy edzőmeccsset az U19-es válogatottal, úgy gondolom hogy nagyon hasznos volt. Nem ismerjük a Pécset, de mindenképpen az első győzelmünkre készülünk." 

Női labdarúgás, NBI 4.forduló

ETO FC Győr - MLE
2018. szeptember  15. szombat  16.00

További híreink

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

A magyar női U17-es válogatott EB-selejtező mini tornán vesz részt 2018. szeptember 18. és 27. között Macedóniában, ahová az ETO-ból Ploner Sandra, Kelenföldi Petra, Fülöp Helga, Gaál Rebeka és Zsédely Réka is meghívást kapott.

4 meccs 33 lőtt gól

4 meccs 33 lőtt gól

A női felnőtt, ifjúsági és serdülő csapatunk is fölényes győzelmet aratott a hétvégén. Szombaton Keglovich Ferenc U16-os együttese 17:0-ra nyert a Békéscsaba ellen, majd az NBI-esek megszerezve idei első győzelmüket, 8:0-ra múlták felül a Magyar Labdarúgó Egyletet. Vasárnap pedig Süle János U19-es gárdája rúgott hetet a kaposváriaknak. Igaz, a legkisebbek kikaptak, de egyszer ők is betaláltak a szombathelyiek kapujába.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink