Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Az újonc MLE érkezik

Soron következő ellenfelünk eddig három vereséggel a tabella utolsó helyén áll, az első körben 14-0-s vereséget szenvedtek az MTK-tól, míg a második fordulóban 2-1-re kaptak ki a szintén újonc Szent Mihály csapatától, majd a Ferencváros 11-0-ra győzte le őket Kozármislenyben.

Az újonc MLE érkezik

A két együttes korábban tétmérkőzésen még nem találkozott egymással. 

A Magyar Labdarúgó Egylet elleni mérkőzés szombaton 16:00 órakor kezdődik az ETO Camping pályáján.

Horváth Tamás: "Eddig nem úgy szerepeltünk, ahogy szerettünk volna, természetesen mindennek megvan az oka. A héten már szerdától együtt volt a csapat, játszottunk egy edzőmeccsset az U19-es válogatottal, úgy gondolom hogy nagyon hasznos volt. Nem ismerjük a Pécset, de mindenképpen az első győzelmünkre készülünk." 

Női labdarúgás, NBI 4.forduló

ETO FC Győr - MLE
2018. szeptember  15. szombat  16.00

További híreink

Kozármislenybe utazik női csapatunk

Kozármislenybe utazik női csapatunk

Női labdarúgó csaptunk szombaton a sereghajtó MLE otthonába látogat. A két együttes szeptemberben már találkozott egymással, akkor a mieink fölényes győzelmet aratva 8:0-ra győztek, Süle Dóra pedig ötször is eredményes volt.

Küzdeni akarásból jeles

Küzdeni akarásból jeles

Női labdarúgó csapatunk kétgólos hátrányból Horváth és Dénes találatainak köszönhetően egyenlíteni tudott a Diósgyőr ellen, ezzel fontos pontot szerezve sorozatban harmadszor.

Hazai derbi a Diósgyőrrel

Hazai derbi a Diósgyőrrel

Női labdarúgóink a bajnokság 10. fordulójában a negyedik helyen álló Diósgyőr együttesét fogadják. A mieinknek az előző két mérkőzésen egy-egy pontot sikerült gyűjteni és a piros-fehérek ellen is ez lesz a cél. A két együttes szeptemberben Miskolcon mérkőzött meg, ahol nagy arányú hazai győzelem született. Azóta Horváth Tamás csapata rendezte sorait és mindenképpen javítana az ott elért eredményen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink