Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Diósgyőr következik

A válogatott szünet után női labdarúgó csapatunk a jelenleg 3. helyen álló DVTK otthonába látogat.

A Diósgyőr következik

A két csapat tétmeccsen legutóbb a helyosztón találkozott, de a nyári felkészülés alatt is megmérkőztek egymással, ahol 0:0-ás végeredmény született.

JET-SOL Liga 3.forduló

DVTK - ETO FC Győr

2018.szeptember 08. 16:00, Diósgyőri Városi Stadion

Az utánpótlás bajnokságok is rajtolnak a hétvégén, U16-os csapatunk ma 11:00 órakor a Haladással otthonában lép pályára, az U19 pedig vasárnap az újonc Békéscsabához látogat.

További híreink

Kozármislenybe utazik női csapatunk

Kozármislenybe utazik női csapatunk

Női labdarúgó csaptunk szombaton a sereghajtó MLE otthonába látogat. A két együttes szeptemberben már találkozott egymással, akkor a mieink fölényes győzelmet aratva 8:0-ra győztek, Süle Dóra pedig ötször is eredményes volt.

Küzdeni akarásból jeles

Küzdeni akarásból jeles

Női labdarúgó csapatunk kétgólos hátrányból Horváth és Dénes találatainak köszönhetően egyenlíteni tudott a Diósgyőr ellen, ezzel fontos pontot szerezve sorozatban harmadszor.

Hazai derbi a Diósgyőrrel

Hazai derbi a Diósgyőrrel

Női labdarúgóink a bajnokság 10. fordulójában a negyedik helyen álló Diósgyőr együttesét fogadják. A mieinknek az előző két mérkőzésen egy-egy pontot sikerült gyűjteni és a piros-fehérek ellen is ez lesz a cél. A két együttes szeptemberben Miskolcon mérkőzött meg, ahol nagy arányú hazai győzelem született. Azóta Horváth Tamás csapata rendezte sorait és mindenképpen javítana az ott elért eredményen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink