Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Diósgyőr következik

A válogatott szünet után női labdarúgó csapatunk a jelenleg 3. helyen álló DVTK otthonába látogat.

A Diósgyőr következik

A két csapat tétmeccsen legutóbb a helyosztón találkozott, de a nyári felkészülés alatt is megmérkőztek egymással, ahol 0:0-ás végeredmény született.

JET-SOL Liga 3.forduló

DVTK - ETO FC Győr

2018.szeptember 08. 16:00, Diósgyőri Városi Stadion

Az utánpótlás bajnokságok is rajtolnak a hétvégén, U16-os csapatunk ma 11:00 órakor a Haladással otthonában lép pályára, az U19 pedig vasárnap az újonc Békéscsabához látogat.

További híreink

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

Kilenc győri a női utánpótlás válogatottakban

A magyar női U17-es válogatott EB-selejtező mini tornán vesz részt 2018. szeptember 18. és 27. között Macedóniában, ahová az ETO-ból Ploner Sandra, Kelenföldi Petra, Fülöp Helga, Gaál Rebeka és Zsédely Réka is meghívást kapott.

4 meccs 33 lőtt gól

4 meccs 33 lőtt gól

A női felnőtt, ifjúsági és serdülő csapatunk is fölényes győzelmet aratott a hétvégén. Szombaton Keglovich Ferenc U16-os együttese 17:0-ra nyert a Békéscsaba ellen, majd az NBI-esek megszerezve idei első győzelmüket, 8:0-ra múlták felül a Magyar Labdarúgó Egyletet. Vasárnap pedig Süle János U19-es gárdája rúgott hetet a kaposváriaknak. Igaz, a legkisebbek kikaptak, de egyszer ők is betaláltak a szombathelyiek kapujába.

Az újonc MLE érkezik

Az újonc MLE érkezik

Soron következő ellenfelünk eddig három vereséggel a tabella utolsó helyén áll, az első körben 14-0-s vereséget szenvedtek az MTK-tól, míg a második fordulóban 2-1-re kaptak ki a szintén újonc Szent Mihály csapatától, majd a Ferencváros 11-0-ra győzte le őket Kozármislenyben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink