Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Diósgyőr következik

A válogatott szünet után női labdarúgó csapatunk a jelenleg 3. helyen álló DVTK otthonába látogat.

A Diósgyőr következik

A két csapat tétmeccsen legutóbb a helyosztón találkozott, de a nyári felkészülés alatt is megmérkőztek egymással, ahol 0:0-ás végeredmény született.

JET-SOL Liga 3.forduló

DVTK - ETO FC Győr

2018.szeptember 08. 16:00, Diósgyőri Városi Stadion

Az utánpótlás bajnokságok is rajtolnak a hétvégén, U16-os csapatunk ma 11:00 órakor a Haladással otthonában lép pályára, az U19 pedig vasárnap az újonc Békéscsabához látogat.

További híreink

Teremtornával indul az év

Teremtornával indul az év

Tegnap női labdarúgóink számára is elkezdődött a felkészülés, és már az első hétvégén, január 12-13-án megméretteti magát az immár harmadik alkalommal megrendezendő, NB1-es csapatoknak kiírt teremtornán, Székesfehérváron. A Diósgyőr ugyan nem vesz részt, de helyettük a másodosztály éllovasa, a házigazda MOL-Vidi FC viszont igen.

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Váratlan vereség a Szent Mihály FC-től

Nem sikerült jól a befejezés női labdarúgó csapatunk számára, akik az idei utolsó bajnoki mérkőzésen 3:2-re kikaptak a jelenleg hetedik helyen álló szegediektől.

Itthon zárjuk az évet

Itthon zárjuk az évet

Női labdarúgó csapatunk utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. A 12. fordulóban az eddig mindössze három pontot szerző Szent Mihály FC –t fogadjuk hazai környezetben. A két együttes szeptemberben Makón játszott egymással, akkor Süle Dóra duplájával 2:1-re győztek a mieink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink