ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Búcsúzik Mészöly Géza és Garami Zsolt

Vasárnap közös megegyezéssel szerződést bontott a klub és Mészöly Géza vezetőedző, Garami Zsolt erőnléti edző pedig kollégájával együtt távozik az ETO-tól. Az alábbiakban búcsúznak a klubtól, a kollégáktól és a szurkolóktól. Ezúton is köszönjük az ETO-ért végzett munkájukat, és további sok sikert kívánunk mindkettőjüknek!

Búcsúzik Mészöly Géza és Garami Zsolt

Mészöly Géza:

„Nagyon jól éreztük magunkat a csapat vezetőedzői és erőnléti edzői pozíciójában, ezt nyugodtan mondhatom Zsolt nevében is, hiszen sokszor beszéltünk erről. A csapat nagyon beleállt a munkába, a hozzáállásukra és az edzésmunkájukra nem tudunk egy rossz szót sem szólni. Viszont abban, hogy hazai pályán 4 mérkőzésen keresztül nem tudtunk győzelmet kicsikarni, természetesen a csapatnak is van egyfajta felelőssége, feléjük vannak is pici kritikai észrevételeink. Eredményesség szempontjából sokkal többet vártunk, ez egyértelmű.

Nagyon szerettem volna tovább dolgozni, kicsit elhamarkodottnak érzem, hogy távoznom kell, ugyanakkor egy tulajdonosnak szuverén joga egy ilyen döntést meghozni, különösképpen, ha 4 hazai mérkőzés alatt nem születik győzelem. Persze, minden éremnek két oldala van.

Nagyon jó kapcsolatom volt Soós Imrével, és a klubban dolgozókkal is felhőtlen volt a viszony, nagyon szerettünk itt lenni, ezért is fáj, hogy ilyen gyorsan lett ennek vége. Szeretném külön megköszönni a közös munkát Király Józsefnek, Boros Lukácsnak és Dudás Ádámnak, akik az első perctől nyitottak voltak felénk, jól tudtunk együtt dolgozni, úgy érzem, igazán összetartó stábunk volt. Sok sikert kívánok nekik a jövőben!

A szurkolók felé is mondanék pár mondatot, hiszen nagyon fontosak a csapatnak. Semmi okom udvarolni most már, de tudniuk kell, milyen fontosak. Nagyon jól eső érzés volt, amikor a Liverpool elleni mérkőzésen megérezhettem, hogy milyen, amikor ők igazán a csapat mellett állnak. Akkor a csapat is tett ezért, és megmutatták, mennyire sikerorientáltak, és hogy tudnak küzdeni, a közönség pedig ezt jutalmazta, nekem is jó volt ilyet átélni. Amikor idejöttem, összességében azt éreztem, hogy várakozással és bizakodással tölti el a szurkolóknak az én személyem. Az utolsó mérkőzésen elkeseredésükben kiabáltak a csapatnak is, nekem is, de ezt el kell fogadnom, megértem, hogy egy 4 sikertelen hazai mérkőzést produkáló csapat edzőjét nem lehet ajnározni. Mindenesetre köszönöm a szurkolóknak azt, ahogy az elején fogadtak, és nagyon sajnálom, hogy nem sikerült jobban szerepelnünk. Jó lett volna, ha még van egy kis időm, de sajnos most csak ennyi jutott.

Bármennyire is rövid volt az itt töltött időszak, mindig jó szívvel fogok visszagondolni az ETO-ra. Köszönöm a játékosoknak a pozitív hozzáállásukat, nem volt probléma az öltözőben sem, bármit kértünk tőlük, megtették, kivéve azt a bizonyos várva várt győzelmet hazai pályán. Ebben sajnos van részük nekik is és nekünk is. Jó volt velük együtt dolgozni, és azt kívánom a csapatnak és az ETO-nak, hogy minél hamarabb sikerüljön elérni a legfontosabb célt, az NB I-es feljutást!”

Garami Zsolt:

„A magam részéről szintén nagy várakozással vetettem bele magam a munkába, sajnálom, hogy nem tudom folytatni, hiszen még annyira az út elején voltunk.

Minden itt dolgozótól szeretnék elbúcsúzni, nagyon segítőkész és szimpatikus emberekkel ismerkedhettem meg, köszönöm mindannyiuknak, hogy segítették a munkámat. A háttérmunkával nagyon sokat tesznek a csapat sikeréért, ezért kívánom nekik, hogy még sok örömüket leljék a csapat jó szereplésében!

Szeretnék az utánpótlás edzőktől is e sorokon keresztül is elköszönni, a rövid idő alatt jó kapcsolatot alakítottunk ki egymással, és bátran kijelenthetem, nagyszerű munkát végeznek az ETO-nál. Természetesen sok szép pillanatot és örömökben gazdag élményeket  kívánok a szurkolóknak is!

Gézával közös kívánságunk, hogy az ETO a lehető legrövidebb időn belül visszakerüljön az őt megillető, méltó helyére, az első osztályba!”

További híreink

Kérdezd a szervezőt!

Kérdezd a szervezőt!

Ma 14-16 óra között Csatári Sebastian, a tábor főszervezője várja az érdeklődőket és szívesen válaszol a kérdésekre!

Kovács Krisztián előkelő társaságban

Kovács Krisztián előkelő társaságban

Az MLSZ Produktivitási rendszer összesített listáján a 2018/2019-es szezonban saját nevelésű tehetségünk, Kovács Krisztián a nívós negyedik helyet foglalja el !

Újra nyert az ETO!

Újra nyert az ETO!

A WKW ETO FC Győr 2-0-ra nyert a Balmaz Kamilla csapata ellen. Koszó szerzett vezetést, majd egy csodaszép győri akció végén Andric döntötte el a találkozót végleg csapatunk javára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink