Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Beszédében kiemelte: több mint 50%-os volt a 4-es átlag osztályzatot meghaladó diákok aránya. Hasonló jó évet kívánt mindenkinek a hátralévő 280 napra a következő vakációig. Reméli mindenki harmonikus, jól működő egységként végzi majd magas szintű eredményes munkáját ebben az évben.

A hagyományokhoz híven díjazták az elmúlt év „jó tanuló-jó sportolóját”, aki Papp Bence személyében első alkalommal a futsal szakosztályból került ki.  Az elismerést az ETO JÖVŐJÉÉRT Alapítvány elnökétől Dr. Tóth Lajostól vehette át.

Horváth Zsolt beszámolt arról is, hogy javultak gimnázium tárgyi feltételei javultak, a T3-as tanteremben egy új interaktív tábla kapott helyet, a számítógépeket pedig a kollégiumban és az informatika teremben is korszerűbbre cserélték.

Zárszóként már megszokottan a következőkre hívta fel diákjai figyelmét az igazgató:
 „-Kedves diákjaink! Kérek mindenkit, hogy képességeinek és tudásának megfelelően vagy azt túlteljesítve tanuljon, és bármerre és bármilyen szinten folytatják labdarúgó pályafutásukat, azt tudniuk kell, ha talpon akarnak maradni ebben az életben, akkor életük végéig tanulniuk, képezniük kell magukat.

További híreink

UP: Számos remek győzelem

UP: Számos remek győzelem

Utánpótlás csapataink újabb sikeres héten vannak túl. Hat győzelem, egy döntetlen és egy vereség a mérlegünk.

UP: Szép győzelmek a Diósgyőr ellen

UP: Szép győzelmek a Diósgyőr ellen

Szerdán négy korosztályos csapatunk is a DVTK csapatát látta vendégül, végül három győri győzelemmel, egy döntetlennel és 7:0-ás gólaránnyal zártak csapataink.

UP: Hibátlan hétvége

UP: Hibátlan hétvége

U15-ös és U14-es csapatunk magabiztosan győzött Békéscsabán, valamint az U13-as és U12-es együtteseink az Üstökös FC Győr otthonából hozták el a pontokat. Nagyobb korosztályaink szabadnaposok voltak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink