Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Beszédében kiemelte: több mint 50%-os volt a 4-es átlag osztályzatot meghaladó diákok aránya. Hasonló jó évet kívánt mindenkinek a hátralévő 280 napra a következő vakációig. Reméli mindenki harmonikus, jól működő egységként végzi majd magas szintű eredményes munkáját ebben az évben.

A hagyományokhoz híven díjazták az elmúlt év „jó tanuló-jó sportolóját”, aki Papp Bence személyében első alkalommal a futsal szakosztályból került ki.  Az elismerést az ETO JÖVŐJÉÉRT Alapítvány elnökétől Dr. Tóth Lajostól vehette át.

Horváth Zsolt beszámolt arról is, hogy javultak gimnázium tárgyi feltételei javultak, a T3-as tanteremben egy új interaktív tábla kapott helyet, a számítógépeket pedig a kollégiumban és az informatika teremben is korszerűbbre cserélték.

Zárszóként már megszokottan a következőkre hívta fel diákjai figyelmét az igazgató:
 „-Kedves diákjaink! Kérek mindenkit, hogy képességeinek és tudásának megfelelően vagy azt túlteljesítve tanuljon, és bármerre és bármilyen szinten folytatják labdarúgó pályafutásukat, azt tudniuk kell, ha talpon akarnak maradni ebben az életben, akkor életük végéig tanulniuk, képezniük kell magukat.

További híreink

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Meglepetés az ETO Focitáborban

Meglepetés az ETO Focitáborban

Az ETO Foci- és Kapustáborban zajlik az élet. Három korábbi kiválóságunk érkezett vendégként a foci palánták nagy meglepetésére.

Nyári szünet az Akadémián

Nyári szünet az Akadémián

Hétfőtől hivatalosan is megkezdődik az FLMA-n a nyári szünet. Mindenkinek jó pihenést kívánunk! A cikkben és a weboldalunkon a szülői tájékoztatóban találhatóak a kezdési időpontok korosztályonként.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink