ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Beszédében kiemelte: több mint 50%-os volt a 4-es átlag osztályzatot meghaladó diákok aránya. Hasonló jó évet kívánt mindenkinek a hátralévő 280 napra a következő vakációig. Reméli mindenki harmonikus, jól működő egységként végzi majd magas szintű eredményes munkáját ebben az évben.

A hagyományokhoz híven díjazták az elmúlt év „jó tanuló-jó sportolóját”, aki Papp Bence személyében első alkalommal a futsal szakosztályból került ki.  Az elismerést az ETO JÖVŐJÉÉRT Alapítvány elnökétől Dr. Tóth Lajostól vehette át.

Horváth Zsolt beszámolt arról is, hogy javultak gimnázium tárgyi feltételei javultak, a T3-as tanteremben egy új interaktív tábla kapott helyet, a számítógépeket pedig a kollégiumban és az informatika teremben is korszerűbbre cserélték.

Zárszóként már megszokottan a következőkre hívta fel diákjai figyelmét az igazgató:
 „-Kedves diákjaink! Kérek mindenkit, hogy képességeinek és tudásának megfelelően vagy azt túlteljesítve tanuljon, és bármerre és bármilyen szinten folytatják labdarúgó pályafutásukat, azt tudniuk kell, ha talpon akarnak maradni ebben az életben, akkor életük végéig tanulniuk, képezniük kell magukat.

További híreink

Puska triplája élményszámba ment

Puska triplája élményszámba ment

Puska P. triplájával könnyedén győzött az Illés Akadémia ellen az ETO FC Győr U16! Kétszer is hátrányból egyenlített az ETO U17 és értékes pontot szerzett.

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

A WKW ETO FC Győr U19-es csapata lehengerlő, 6-0-ás győzelmet aratott tegnap a Ferencváros U19 ellen! Szánthó Regő 4 gólt rúgott a mérkőzésen! Szép volt fiúk!

ETO UP: Fontos pontszerzések

ETO UP: Fontos pontszerzések

U16: Két gólos ETO előnyről egy felesleges kiállítás után x-szelt a Fradi Győrött. Az U15 és U14 értékes pontokat szerzett a Videoton hasonló korosztályú csapataitól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink