Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Beszédében kiemelte: több mint 50%-os volt a 4-es átlag osztályzatot meghaladó diákok aránya. Hasonló jó évet kívánt mindenkinek a hátralévő 280 napra a következő vakációig. Reméli mindenki harmonikus, jól működő egységként végzi majd magas szintű eredményes munkáját ebben az évben.

A hagyományokhoz híven díjazták az elmúlt év „jó tanuló-jó sportolóját”, aki Papp Bence személyében első alkalommal a futsal szakosztályból került ki.  Az elismerést az ETO JÖVŐJÉÉRT Alapítvány elnökétől Dr. Tóth Lajostól vehette át.

Horváth Zsolt beszámolt arról is, hogy javultak gimnázium tárgyi feltételei javultak, a T3-as tanteremben egy új interaktív tábla kapott helyet, a számítógépeket pedig a kollégiumban és az informatika teremben is korszerűbbre cserélték.

Zárszóként már megszokottan a következőkre hívta fel diákjai figyelmét az igazgató:
 „-Kedves diákjaink! Kérek mindenkit, hogy képességeinek és tudásának megfelelően vagy azt túlteljesítve tanuljon, és bármerre és bármilyen szinten folytatják labdarúgó pályafutásukat, azt tudniuk kell, ha talpon akarnak maradni ebben az életben, akkor életük végéig tanulniuk, képezniük kell magukat.

További híreink

ETO UP: Szép győzelmek az AS Trencín ellen

ETO UP: Szép győzelmek az AS Trencín ellen

Felkészülési mérkőzéseink első körében Trencínből egy győzelemmel tértünk haza, itthon viszont két siker született az AS Trencín (SVK) hasonló korosztályai ellen. Lássuk az eredményeket!

ETO utánpótlás őszi értékelés

ETO utánpótlás őszi értékelés

Tuboly Frigyes Akadémiai igazgatót kérdeztük az ETO utánpótlás teljesítményéről és a tavaszi elvárásokról.

Alapos UP felkészülési program

Alapos UP felkészülési program

Többek között az AS Trencínnel, a Slovan Bratislavával, NK Mariborral, az Admira Wackerrel és a Sturm Grazzal is megmérkőznek az ETO fiataljai a tavaszi szezonra készülve.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink