ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Továbbra sem megy hazai pályán, kétgólos vereség a Csákvártól

Az első öt percben több gólt is szerezhettünk volna, de utána vendégeink sokkal hatékonyabbak voltak támadásban és elvitték a három pontot. A végén büntetőt hibáztunk.

Továbbra sem megy hazai pályán, kétgólos vereség a Csákvártól

WKW ETO FC Győr – Aqvital FC Csákvár 1:3 (0:1)

Gólszerzők: Hamar Ádám (48.) - Simon Márk (18.), Bobál Gergely (64., 67. – 11 m.)

WKW ETO FC Győr: Horváth Tamás (CSK) - Kovács Krisztián, Debreceni András, Tar Zsolt, Vadász Viktor - Bagi István, Vukasovic Marko, Mervó Bence - Szimcso Viktor, Andric Nemanja, Baracskai Roland

Cserék: Gyurákovics Erik, Tóth Dávid, Szánthó Regő, Tajthy Tamás, Magasföldi József, Jakab Dávid, Hamar Ádám

1. félidő

Már a harmadik percben hatalmas helyzet maradt ki csapatunk előtt. Bagi keresztlabdáját kapásból Baracskai középre adta, majd az üresen érkező Mervó nem találta el a labdát. Egy perccel később egy jobb oldali beadást Baracskai játszotta vissza lövésre Vukasovicnak, aki igazítás nélkül tüzelt 18 méterről, azonban a kapufa ezúttal a vendégekkel volt. A 6. percben Horváth Tamásnak kellett nagy helyzetben védenie egy csákvári kontra végén. Tamás Nándor kapusunk lábai között próbált gólt lőni, de újdonsült csapatkapitányunk résen volt. Öt perccel később egy szép kombinatív játék után Bobál került ajtó-ablak helyzetbe, de Horváth Tamás hatalmasat védett. A helyzetet követő szöglet után Kovács Krisztián mentett a gólvonalról, majd Vadász Viktor és Horváth Tamás közös erővel mentette meg csapatunkat a góltól. Egy perccel később már csapatunk végezhetett el sarokrúgást. A beadást rosszul fejelték ki a vendégek, amit Kovács Krisztián szedett össze és lőtt kapura, de próbálkozása veszélytelen volt. A 17. percben a román válogatottba nemrég meghívót kapó Tamás Nándor lépett ki ismét ziccerben, de Horváth ezúttal is megnyerte a kettőjük csatáját. Sajnos a szögletnél már nem volt szerencsénk, megszerezték a vezetést a vendégek, Simon Márk tizenhatosról leadott megpattanó lövésnél már Horváth is tehetetlen volt, 0:1. A gólt követően a rohanás mérséklődött, a játék a mezőnyben zajlott, egészen a 29. percig kellett várni a következő kapura lövésre, ami Papp Máté részéről gyengére sikeredett. További tíz perccel később Bagi István fejelhetett szöglet után, azonban Tóth Balázs bravúrral védett. A félidőt lezáró hármas sípszóig említésre méltó esemény nem történt, így 1 gólos hátrányban vonulhattunk szünetre.

2. félidő

A félidőben Mészöly Géza kettőt is cserélt. Mervó Bence helyére Hamar Ádám érkezett, míg Szimcso Viktor helyén Szánthó Regő folytatta a második félidőben. A cseréknek gyorsan meg is lett az eredménye. A 48. percben Baracskai Roland iramodott meg a bal szélen, majd laposan középre passzolt labdájára óramű pontossággal érkezett Hamar Ádám és magabiztosan egy érintőből kilőtte a hosszú alsó sarkot, 1:1. Az egyenlítő találatunkat követően a játék kiegyenlítődött, a csapatok beadásokkal próbálkoztak, de ezekben nem volt veszély. A 64. percben sajnos ismét hátrányba kerültünk. Bobál Gergely tört be a tizenhatosunkba, ahol első lövését védőink még blokkolni tudták, de másodjára már gólt szerzett, 1:2. A sokk néhány perccel később folytatódott, amikor a játékvezető a tizenegyes pontra mutatott, amelyet Bobál magabiztosan értékesített, 1:3. A gyorsan bekapott két gól ellenére csapatunk próbálkozott, de sok hiba került a gépezetbe. A 80. percben Szánthó Regő végezhetett el szabadrúgást, amelyet Debreceni András fejelt kapura a tizenegyes pont magasságán, azonban Tóth Balázs magabiztosan védett. A 90. percben buktatták Magasföldi Józsefet a csákvári büntető területen belül, a tizenegyest azonban a sértett nem tudta értékesíteni. Tóth Balázs jobb kezére kapta a lövést laposan, amit ki tudott tolni oldalra.  Csapatunk kétgólos vereséget szenvedett hazai pályán.

A Merkantil Bank Liga küzdelmei a jövő héten leállnak, folytatás két hét múlva (2018. 09. 16.) ismételten hazai pályán a Budafoki MTE ellen 17:00-ás kezdési időponttal. Várjuk sok szeretettel kedves szurkolóinkat.

Mészöly Géza: „Sajnos nagy előnyt adtunk az átaludt első játékrésszel, amely után a szünetben felráztuk a fiúkat, és sikerült egyenlítenünk. Ez lélektani előnyt jelentett, de ezután az ellenfél tudatosan tördelte a játékot. Az ellenünk ítélt tizenegyes megpecsételte sorsunkat, míg mi a saját büntetőnket nem tudtuk értékesíteni.”

Szijjártó István: „A fiúk elhitték, hogy tudnak győzni, és több döntetlenünk után jó helyzetkihasználásunknak köszönhetően sikerült is begyűjtenünk a bajnoki pontokat. Az ETO a fordulás után meddő fölényben játszott, de szerencsére átvészeltük a nyomást.”

További híreink

Kérdezd a szervezőt!

Kérdezd a szervezőt!

Ma 14-16 óra között Csatári Sebastian, a tábor főszervezője várja az érdeklődőket és szívesen válaszol a kérdésekre!

Kovács Krisztián előkelő társaságban

Kovács Krisztián előkelő társaságban

Az MLSZ Produktivitási rendszer összesített listáján a 2018/2019-es szezonban saját nevelésű tehetségünk, Kovács Krisztián a nívós negyedik helyet foglalja el !

Újra nyert az ETO!

Újra nyert az ETO!

A WKW ETO FC Győr 2-0-ra nyert a Balmaz Kamilla csapata ellen. Koszó szerzett vezetést, majd egy csodaszép győri akció végén Andric döntötte el a találkozót végleg csapatunk javára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink