Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Csákvárt fogadjuk

Vasárnap 17 órakor az Aqvital FC Csákvár csapatát fogadjuk a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában. Jegyek kaphatók elővételben a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon és az ETO Shopban!

A Csákvárt fogadjuk

Múlt héten 10 játékossal sajnálatos vereséget szenvedtünk a Siófok ellen idegenben, de most a csapatnak lehetősége nyílik javítani. A szerdai mérkőzésen Völgyi Dániel piros lapos kiállítást kapott, ami önmagában sem volt szerencsés, ráadásul ezzel járt egy 5 mérkőzésre szóló eltiltást is, így rá jó ideig nem számíthat Mészöly Géza vezetőedző. A Csákvár ellen viszont végre megszerezhetjük első hazai győzelmünket, amire a szurkolók és a vezetőség egyaránt tűkön ülve vár. A múlt heti vereség nem segített a tabellán való felfelé lépdelésben, sőt, sajnos lefelé csúsztunk, jelenleg a 8. helyet foglaljuk el 8 ponttal, ami 2 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség eredménye.

Ellenfelünk, az Aqvital FC Csákvár a tabella 11. helyéről várja a holnapi találkozót szintén 8 ponttal, azonban ők még veretlenek az idei szezonban, a 8 pontot 1 győzelemmel és 5 döntetlennel szedték össze. A Budafok, a Siófok, a Vasas, a ZTE és a Cegléd elleni mérkőzések döntetlennel végződtek, és az NB II-es újonc Monort sikerült 2-1-re megverni hazai pályán.

A tavalyi szezonban szeptemberben találkoztunk először a Csákvárral hazai pályán, a mérkőzés 2-1-es győzelemmel ért véget. Az első találatot azonban a vendégcsapat szerezte az 51. percben Tar Zsolt révén, aki azóta már az ETO-t erősíti. Erre válaszolt az 56. percben Beliczky, majd a végeredményt Zamostny állította be a 85. percben.

A tavaszi visszavágó Csákváron már nem sikerült ilyen fényesen, 3-1-es vereséget szenvedtünk. A 36. percben Bobál szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, lövése kapusunkról pörgött be a hálóba. A félidő előtt nem sokkal sikerült nagy szerencsével egyenlítenünk, egy szöglet után a kapu előtti kavarodásban a hazai Tar Zsolt lábáról pattant be a labda. A 70. percben Bobál duplázott, fejesét már nem tudta védeni Gyurákovics. A Csákvár 3. találatát szintén Bobál szerezte.

A holnapi mérkőzésen azonban győzni kell, nem csak azért, hogy szépítsünk a siófoki vereségen, hanem hogy végre megszülessen a várva várt első hazai győzelem, illetve közelebb zárkózhassunk a dobogóhoz.

Mészöly Géza: „A legfontosabb teendőnk ezekben a napokban, hogy mentálisan és fizikálisan is rendbe hozzuk a játékosokat, és olyan csapat menjen ki a Csákvár ellen vasárnap 5 órakor, ami mindent elkövet annak érdekében, hogy meglegyen az elő hazai győzelmünk és nagyon fontos 3 pontot begyűjtsünk. Úgy gondolom, erre megvan a játékoskeretünk, függetlenül attól, hogy Völgyi Danit, aki az elmúlt 5 fordulóban a csapatunk nagyon fontos láncszeme volt, nélkülöznünk kell. Remélem, a játékosok átérzik a mérkőzés jelentőségét, és a teljesítményük 100%-át fogják nyújtani. Egy hét alatt ez már a 3. mérkőzés lesz, de készen leszünk arra, hogy egy sikeres mérkőzést játsszunk hazai pályán.”

A mérkőzés 17 órakor kezdődik az ETO Stadionban.

Jegyek elővételben kaphatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon!

Várunk mindenkit a Stadionba! Csak az ETO! Hajrá Győr!

A vasárnapi menetrend:

 

A Merkantil Bank Liga jelenlegi állása:

További híreink

Sportágazati Szakképzés-fejlesztési Partnerség kérdőív

Sportágazati Szakképzés-fejlesztési Partnerség kérdőív

A felmérés és a projekt célja, hogy hozzájáruljon a felkészült és kompetens munkaerő kínálat növeléséhez és fejlesztéséhez a széles értelemben vett sportágazatban, melybe a rekreáció és turizmus szektorban dolgozó szakemberek is beleértendők.

A kórház gyerekosztályán jártunk

A kórház gyerekosztályán jártunk

Ma délelőtt 3 játékosunkkal, Koszó Balázzsal, Keserű Bencével és Jakab Dáviddal a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyereksebészeti osztályán jártunk, ahol játékosaink társasoztak a gyerekekkel, mesét olvastak nekik és sokat beszélgettek.

Vereség Gyirmóton

Vereség Gyirmóton

Andric révén már a 11. percben megszereztük a vezetést, de a második félidőben a Gyirmót fordítani tudott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink