ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felső sor középen, 15-ös számmal: Americo Pereira Denilson

Magyarország U19

Az U19-es magyar válogatott jelenleg is összetartáson van Telkiben, amelyen természetesen felnőtt csapatunk két meghatározó játékosa, Kovács Krisztián és Szánthó Regő is részt vesz.

Magyarország U18

Az egy évvel fiatalabbak, azaz a 2001-es korosztály idén már másodjára áll össze. Július végén négy játékosunk, Kalmár Olivér, Márton Adrián, Múcska Viktor és Onódi Ákos neve szerepelt a meghívón. Jövőhéten pedig a korosztályos válogatott Csehországba utazik, ahol Szlovákiával, Japánnal és Ukrajnával is megmérkőznek, keretben ETO-os játékosokkal.

Magyarország U17

Augusztus elején megrendezett Telki Kupán Americo Pereira Denilson képviselte egyesületünket, de bízunk abban, hogy idén még több játékosunk hívja fel magára a figyelmet a bajnokságban, hiszen egy rendkívül tehetséges korosztályról beszélünk.

Magyarország U15

A 2004-es korosztálynak első alkalommal kerül összehívásra a korosztályos válogatott, ahová három játékosunk is meghívót kapott Deákovits Richárd, Molnár Kevin és Lacza Alex személyében.

További híreink

Puska triplája élményszámba ment

Puska triplája élményszámba ment

Puska P. triplájával könnyedén győzött az Illés Akadémia ellen az ETO FC Győr U16! Kétszer is hátrányból egyenlített az ETO U17 és értékes pontot szerzett.

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

U19: Parádés győzelem a Fradi ellen!

A WKW ETO FC Győr U19-es csapata lehengerlő, 6-0-ás győzelmet aratott tegnap a Ferencváros U19 ellen! Szánthó Regő 4 gólt rúgott a mérkőzésen! Szép volt fiúk!

ETO UP: Fontos pontszerzések

ETO UP: Fontos pontszerzések

U16: Két gólos ETO előnyről egy felesleges kiállítás után x-szelt a Fradi Győrött. Az U15 és U14 értékes pontokat szerzett a Videoton hasonló korosztályú csapataitól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink