Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felső sor középen, 15-ös számmal: Americo Pereira Denilson

Magyarország U19

Az U19-es magyar válogatott jelenleg is összetartáson van Telkiben, amelyen természetesen felnőtt csapatunk két meghatározó játékosa, Kovács Krisztián és Szánthó Regő is részt vesz.

Magyarország U18

Az egy évvel fiatalabbak, azaz a 2001-es korosztály idén már másodjára áll össze. Július végén négy játékosunk, Kalmár Olivér, Márton Adrián, Múcska Viktor és Onódi Ákos neve szerepelt a meghívón. Jövőhéten pedig a korosztályos válogatott Csehországba utazik, ahol Szlovákiával, Japánnal és Ukrajnával is megmérkőznek, keretben ETO-os játékosokkal.

Magyarország U17

Augusztus elején megrendezett Telki Kupán Americo Pereira Denilson képviselte egyesületünket, de bízunk abban, hogy idén még több játékosunk hívja fel magára a figyelmet a bajnokságban, hiszen egy rendkívül tehetséges korosztályról beszélünk.

Magyarország U15

A 2004-es korosztálynak első alkalommal kerül összehívásra a korosztályos válogatott, ahová három játékosunk is meghívót kapott Deákovits Richárd, Molnár Kevin és Lacza Alex személyében.

További híreink

ETO UP: Szép győzelmek az AS Trencín ellen

ETO UP: Szép győzelmek az AS Trencín ellen

Felkészülési mérkőzéseink első körében Trencínből egy győzelemmel tértünk haza, itthon viszont két siker született az AS Trencín (SVK) hasonló korosztályai ellen. Lássuk az eredményeket!

ETO utánpótlás őszi értékelés

ETO utánpótlás őszi értékelés

Tuboly Frigyes Akadémiai igazgatót kérdeztük az ETO utánpótlás teljesítményéről és a tavaszi elvárásokról.

Alapos UP felkészülési program

Alapos UP felkészülési program

Többek között az AS Trencínnel, a Slovan Bratislavával, NK Mariborral, az Admira Wackerrel és a Sturm Grazzal is megmérkőznek az ETO fiataljai a tavaszi szezonra készülve.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink