Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felső sor középen, 15-ös számmal: Americo Pereira Denilson

Magyarország U19

Az U19-es magyar válogatott jelenleg is összetartáson van Telkiben, amelyen természetesen felnőtt csapatunk két meghatározó játékosa, Kovács Krisztián és Szánthó Regő is részt vesz.

Magyarország U18

Az egy évvel fiatalabbak, azaz a 2001-es korosztály idén már másodjára áll össze. Július végén négy játékosunk, Kalmár Olivér, Márton Adrián, Múcska Viktor és Onódi Ákos neve szerepelt a meghívón. Jövőhéten pedig a korosztályos válogatott Csehországba utazik, ahol Szlovákiával, Japánnal és Ukrajnával is megmérkőznek, keretben ETO-os játékosokkal.

Magyarország U17

Augusztus elején megrendezett Telki Kupán Americo Pereira Denilson képviselte egyesületünket, de bízunk abban, hogy idén még több játékosunk hívja fel magára a figyelmet a bajnokságban, hiszen egy rendkívül tehetséges korosztályról beszélünk.

Magyarország U15

A 2004-es korosztálynak első alkalommal kerül összehívásra a korosztályos válogatott, ahová három játékosunk is meghívót kapott Deákovits Richárd, Molnár Kevin és Lacza Alex személyében.

További híreink

UP: Számos remek győzelem

UP: Számos remek győzelem

Utánpótlás csapataink újabb sikeres héten vannak túl. Hat győzelem, egy döntetlen és egy vereség a mérlegünk.

UP: Szép győzelmek a Diósgyőr ellen

UP: Szép győzelmek a Diósgyőr ellen

Szerdán négy korosztályos csapatunk is a DVTK csapatát látta vendégül, végül három győri győzelemmel, egy döntetlennel és 7:0-ás gólaránnyal zártak csapataink.

UP: Hibátlan hétvége

UP: Hibátlan hétvége

U15-ös és U14-es csapatunk magabiztosan győzött Békéscsabán, valamint az U13-as és U12-es együtteseink az Üstökös FC Győr otthonából hozták el a pontokat. Nagyobb korosztályaink szabadnaposok voltak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink