Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hamar egyből betalált

Magabiztos 0-4-es győzelemmel ért véget a vasárnapi Ceglédi VSE – WKW ETO FC Győr találkozó a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában. Új igazolásaink közül Hamar első mérkőzésén góllal mutatkozott be, rajta kívül betalált még Baracskai, Völgyi és Bagi is, ráadásul ezzel Mészöly Géza is megszerezte első győzelmét tétmeccsen csapatunk kispadján.

Hamar egyből betalált

Ceglédi VSE – WKW ETO FC Győr  0:4 (0:2)

Gólszerzők: Bagi István (11.), Völgyi Dániel (18.), Baracskai Roland (54.), Hamar Ádám (87.)

WKW ETO FC Győr: Horváth Tamás (K) – Kovács Krisztián, Debreceni András, Tar Zsolt, Völgyi Dániel – Bagi István, Magasföldi József (CSK) (64. Koltai Tamás), Vukasovic Marko – Baracskai Roland, Szimcso Viktor (81. Szánthó Regő), Mervó Bence (72. Hamar Ádám)

Cserék: Gyurákovics Erik (K), Tajthy Tamás, Vadász Viktor, Hidi M Sándor

Csapatunk remekül kezdte a találkozót, ugyanis már a 11. percben Bagi István révén megszereztük vezetést. Völgyi Dániel ugratta ki jó ütemben Baracskai Rolandot a szélen, akinek beadására Bagi érkezett az ötösön és higgadtan a hosszú sarokba helyezte a labdát, 0:1. A 18. percben már kétgólos volt csapatunk előnye. Egy kombinatív játékot követően Magasföldi József ugratta ki Völgyi Dánielt, aki 12 méterről a hazai kapuba bombázta a labdát, 0:2. Nem sokkal később Mervó Bence fejjel a kapufát találta el. Persze ellenfelünk sem tétovázott, egy alkalommal ők is eltalálták a kapufát, de szerencsénk volt.

A második játékrészt is remekül kezdtük, gyorsan sikerült megszereznünk a harmadik találatot. Csapatkapitányunk kiugratta Szimcso Viktort, aki jobb lábbal adta középre, Baracskai pedig lendületből megszerezte első győri találatát, 0:3. A játékrész derekán Bagi István találta telibe 16 méterről a kapufát. A hajrában a ceglédi együttes teljesen kitámadott, egy kontrából pedig Hamar Ádám révén megszereztük negyedik találatunkat.

Folytatás következő vasárnap hazai pályán 19:00-kor az ETO Stadionban a Zalaegerszeg ellen.

Mészöly Géza: „A játékosok érezték, hogy a múlt heti fiaskó után most egész héten nagyon keményen és jól kell dolgozni, és erre a munkára és akaratra feltettük a koronát ezzel a győzelemmel. Nagyon sokat tettek érte, nagyon sokat futottak, és jól használtuk ki a lehetőségeinket. Örülök, hogy Hamar Ádám egyből betalált, és rettentő fontos, hogy nem kaptunk gólt. Sokat hozhat még nekünk, hogy ennyire egyben volt a csapat, ez a mérkőzés nagy lökést kell, hogy adjon, hogy higgyenek a srácok magukban és a győzelemben.”

További híreink

Folytassátok Fiúk!

Folytassátok Fiúk!

Reméljük, a jó tavaszi kezdés lendületet ad csapatunknak a Siófok elleni mérkőzésre is. Hajrá ETO!

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Ismerjük meg új igazolásainkat! Most Vashkeba Vasyllal beszélgettünk az első élményeiről. A fordításban segítségünkre volt Szimcso Viktor és Hidi Sándor.

Szimcso Viktor hosszabbított

Szimcso Viktor hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy Szimcso Viktor ma újabb 2 évre szóló szerződést írt alá az ETO-val.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink