Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Elindult az online jegyértékesítés!

Vásárolj otthonról jegyet már a hétvégi WKW ETO FC Győr-ZTE mérkőzésre is! Az online jegyvásárlás menetének leírása a cikkünkben!

Elindult az online jegyértékesítés!

Kedves Szurkolóink!

Örömmel tudatjuk, hogy elindult az online jegyértékesítésünk az mlsz.hu weboldalán, a mai naptól minden hazai mérkőzésünkre elérhető az internetes jegyvásárlás. Reményeink szerint a mérkőzésekre való belépést ez a lehetőség nagyban meg fogja gyorsítani. Tovább csökkenthetik a várakozási időt az új ETO-s szurkolói kártyák, ezek kivitelezésén elkezdtünk dolgozni, a részletekkel hamarosan jelentkezünk!

A gyors átállás érdekében alább olvasható lépésről lépésre, hogyan lehet otthonról egy számítógép/okos telefon segítségével jegyet venni. Fontos információ továbbra is mindenki számára, hogy a stadionba belépéskor fel kell mutatni a névre szóló jegyet és fényképes igazolványt egyidejűleg!

A jegyvásárlás menete:

 1. Nyisd meg a  www.mlsz.hu  oldalt és klikkelj a Meccsjegy fülre majd az összes mérkőzésre, vagy lépj közvetlenül az MLSZ jegyportálra (www.meccsjegy.mlsz.hu ).
 2. Keresd meg a WKW ETO FC Győr elérhető, soron következő mérkőzését és klikkelj a meccsre.
 3. Először jelentkezz be, ehhez klikkelj a Bejelentkezés/Regisztráció fülre. Írd be az e-mail címedet és a jelszavadat! Kérhetsz értesítést a következő meccsről, és beállíthatod azt is, hány nappal előbb értesítsenek. Ha elfogadtad az adatvédelmi leírást, klikkeld be a négyzetet, enélkül nem tudsz tovább lépni.
 4. Amennyiben nem regisztráltál korábban, kérjük, tedd meg, regisztrálj az mlsz.hu-n, írd be az adataidat, majd klikkelj a tovább gombra. Természetesen csak egyszer kell regisztrálnod, utána már csak be kell lépned a jegyvásárláshoz.
 5. Folytathatod a jegyvásárlást!
 6. Először válaszd ki bal oldalt fent az engedményeknél a jegyed típusát!
 7. Nagyíts a stadionképen belül arra területre, ahol szeretnél ülni. Ehhez használd a navigációnál található csúszkát és a szürke balra, fel, le, jobbra gombokat. Navigálj el a kedvenc szektorodig és a választott helyedig, kattints a kiválasztott zöld színű szabad székszámra, (amikor ez megtörtént kék színűvé változik). Ha több jegyet szeretnél, klikkelj annyi székre amennyire szükséged van, azonban mindegyik jegynek előbb meg kell adni a típusát (Normál, E szektor, Diák-Nyugdíjas).
 8. Természetesen törölheted a rossz székválasztást, amennyiben ez előfordul. Ha a kék színű székre újra kattintasz, akkor zöldre vált, ezzel törlöd a korábbi választást. Ezt a lépést az Elvet gombbal is meg tudod csinálni.
 9. Ha készen van az ülőhely kiválasztás, ellenőrizd a darabszámot és a fizetendő összeget a bal alsó sarokban.
 10. Ha rendben találtad, akkor kattints a Kosárba gombra.
 11. A jegyeket 15 percig van módod kifizetni és az adataidat megadni. Amennyiben ennyi idő alatt nem sikerült végezned, akkor a kosár tartalma törlődik, újra kell kezdened a jegyvásárlást.
 12. Ellenőrizd jegyedet és klikkelj a Tovább gombra!
 13. Ha nem jelentkeztél volna még be, itt még megteheted, enélkül nem tudsz tovább lépni. Természetesen itt is megcsinálhatod a regisztrációdat, de praktikusabb ezt első lépésként megtenni.
 14. Add meg az adatokat a nevek felvételéhez. Bal oldalt válaszd ki a jegyet (fehérre vált a kiválasztott), majd írd be a jegytulajdonos nevét és adatait. Hagyd úgy az első sort, hogy klubkártyával rendelkezem.
 15. Írd be a neved, születési helyed és időd, nemed és az édesanyád nevét. Kattints a következő gombra amennyiben több jegyet vettél, vedd fel a többi jegytulajdonos adatait, majd klikkelj a Tovább gombra, ha megadtál minden adatot.
 16. A jóváhagyás oldalára érve kattints a Fizetés gombra.
 17. A rendszer átirányít az OTP oldalára, itt add meg a bankod, neved, kártyád adataidat és hagyd jóvá a fizetést. Ezután automatikusan visszairányít a rendszer az MLSZ jegyportálra.
 18. Visszaérve az MLSZ oldalára, a fizetés után megjelenik a jegyed/jegyeid, amit rögtön kinyomtathatsz, de le is menthetsz, természetesem jegyenként egyesével. A lementett vagy kinyomtatott jegyeket semmiképp ne felejtsd otthon, hozd magaddal a mérkőzésre!
 19. Ezzel kész is van az online jegyvásárlás, jó szurkolást!

 

Köszönjük a figyelmet! Reméljük, segítettünk első jegyvásárlásában. Érdemes tudni, hogy a jegytulajdonosok a legközelebbi vásárláskor már a rendszerben lesznek, nem kell újra megadni nevüket és adataikat!

További híreink

Folytassátok Fiúk!

Folytassátok Fiúk!

Reméljük, a jó tavaszi kezdés lendületet ad csapatunknak a Siófok elleni mérkőzésre is. Hajrá ETO!

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Ismerjük meg új igazolásainkat! Most Vashkeba Vasyllal beszélgettünk az első élményeiről. A fordításban segítségünkre volt Szimcso Viktor és Hidi Sándor.

Szimcso Viktor hosszabbított

Szimcso Viktor hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy Szimcso Viktor ma újabb 2 évre szóló szerződést írt alá az ETO-val.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink