Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

A Cegléd ellen folytatjuk

Az ETO vasárnap 17:30-kor Tiszakécskén, a Ceglédi VSE ellen lép pályára a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában.

A Cegléd ellen folytatjuk

A rosszul sikerült bajnoki rajt után a második fordulóban a Cegléd vendégeként játszik az ETO FC Győr vasárnap 17:30-kor Tiszakécskén.

A csapat már ma elutazott, és az edzői stáb délután tartott egy edzést a játékosoknak, hogy a lehető legjobban készen álljanak a holnapi mérkőzésre.

Az előző idényben a Cegléd ellen egy győzelem és egy vereség volt az ETO mérlege. Ősszel idegenben, Albertirsán látta vendégül a Cegléd csapatunkat, itt még Bekő Balázs vezetésével sokak megdöbbenésére, komoly taktikai fegyelmezetlenségek következtében 2-1-es vereséget szenvedtünk, ráadásul 0-1-es előnyünket sikerült elherdálni. Gyagya szabadrúgás góljával szereztük meg a vezetést a 39. percben, majd az első játékrész legvégén, a 45. percben egyenlített a házigazda Cegléd Damásdi révén. A 83. percben aztán eldőlt a mérkőzés, Farkas góljával fordított a Cegléd és beállította a 2-1-es végeredményt.

Az őszi sikertelen meccs után tavasszal újult erővel, másik vezetőedzővel és megerősített védelemmel készült az ETO a visszavágóra. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen magabiztos 3-0-ás győzelmet zsebelt be csapatunk. Góljainkat Szántó Regő (65.), Magasföldi József (69.) és Beliczky Gergő (90+4.) szerezték.

Holnap csak a győzelem lehet a cél, de mindenki tudja, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, hiszen a Cegléd jó formában van, nekünk pedig javítani kell a múlt heti vereség után.

Mészöly Géza: Nagyon készülünk erre a mérkőzésre, nem sikerült az itthoni rajt, és ezeket az elhullajtott pontokat rögtön az elején szeretnénk visszaszerezni. Továbbra is azt érzem, amit már a mérkőzés után is, - persze szomorúak voltunk, hogy nem sikerült a hazai első forduló, - a csapatban benne van a potenciál, ezt pedig fel kell vinnünk a pályára. Azt a pici idegeskedést le kell győznünk közösen a játékosokkal, az edzői stábbal összefogva olyan teljesítményt kell nyújtani, amivel eredményes lesz a csapat. Készen állunk erre, de nagyon fontos lesz, hogy rögtön a mérkőzés elején felvegyük a tempót és a ritmust. Arra kell számítanunk, hogy a Cegléd személyében nem csak védekező típusú csapat lesz az ellenfelünk, hanem értenek a támadásokhoz is, ezt mutatja az első fordulóban rúgott 3 góljuk. Arra készülünk, hogy nem csak egy „sündisznóban” felálló csapat lesz az ellenfél, hanem támadni is akarnak és meg akarják nyerni a mérkőzést. Azt érzem az első forduló után, látva a többi csapat eredményeit, hogy apró nüanszok döntik majd el, ki tudja ezeket a találkozókat megnyerni, én remélem, hogy ez a nüansz most mellettünk lesz.”

Csak az ETO! Hajrá Győr!

Információk a mérkőzéssel kapcsolatban:

Helyszín:

Tiszakécske Városi Sportcentrum  
6060 Tiszakécske, Liget utca sarok
(Szabolcska Mihály u. 42.)

Időpont:

2018.08.05. (vasárnap) 17:30 óra

A vendég belépőjegyek ára egységesen 800 Ft.

További híreink

Folytassátok Fiúk!

Folytassátok Fiúk!

Reméljük, a jó tavaszi kezdés lendületet ad csapatunknak a Siófok elleni mérkőzésre is. Hajrá ETO!

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Ismerjük meg új igazolásainkat! Most Vashkeba Vasyllal beszélgettünk az első élményeiről. A fordításban segítségünkre volt Szimcso Viktor és Hidi Sándor.

Szimcso Viktor hosszabbított

Szimcso Viktor hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy Szimcso Viktor ma újabb 2 évre szóló szerződést írt alá az ETO-val.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink