Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Közeleg az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Nagy örömmel jelentjük be, hogy klubunk egy új tornát hív életre a 2018/2019-es idényben I. ETO – Kon-Truss Cup néven az U12-es korosztálynak.

Közeleg az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Egyesületünk számára kiemelten fontos növendékeink minőségi nemzetközi versenyeztetése, klubunk nemzetközi kapcsolatainak ápolása és az ETO FC Győr jó hírnevének építése. Klubunk vezetősége ezen célok összesége miatt több korosztályban hagyományteremtő tornát tervez indítani, amelynek az első állomása az U12-es (idei 2007-ben születtek) korosztálynak kiírt I. ETO – Kon-Truss Cup. Rendkívül fontosnak tartjuk kiemelni, hogy több győri vállalkozó, illetve névadó támogatónk példaértékű hozzáállása és összefogása megsüvegelendő, s szilárd alapot nyújt jövőbeli kezdeményezéseinknek.

2018. augusztus 18 napján nyolc csapat részvételével megrendezendő megmérettetésen összesen öt ország képviseli magát, ami első nekifutásra elégedettségre ad okot. Az ETO FC Győr mellett hazánkat még a Vasas Kubala Akadémia képviseli. A további hat résztvevőt picit részletesebben mutatjuk be. Előlegként eláruljuk, hogy összesen 34 bajnoki cím és 30 kupa győzelem látogat el az ETO Parkba külföldről.

SK Sturm Graz – Ausztria
A háromszoros osztrák bajnok és ötszörös osztrák kupagyőztes grázi csapat Ausztria egyik legnépszerűbb csapata. A két klub közötti kapcsolat remeknek mondható az utóbbi években. Télen és nyáron is rendszeresen, szinte minden korosztályban összemérjük erőinket.

Admira Wacker – Ausztria
A kilencszeres osztrák bajnok és hatszoros osztrák kupagyőztes csapat is megméretteti magát a tornánkon. Bécstől délre fekvő Mödling városának csapata remek utánpótlással rendelkezik. Az előző idényben az U18-as csapatuk Szántó Csaba vezetésével toronymagasan nyerte meg a korosztályos bajnokságát.

FC Baník Ostrava – Csehország
A közel 300.000 lakossal rendelkező Morva-sziléziai város csapata, Csehország egyik legfanatikusabb szurkolótáborával rendelkezik. A háromszoros Csehszlovák és egyszeres Cseh bajnok, illetve háromszoros Csehszlovák kupa és egyszeres Cseh kupagyőztes Baník a torna egyik esélyeseként érkezhet a Győrbe. Osztravai barátaink meghívására már több alkalommal is részt vettünk az általuk szervezett rangos tornákon.

FC Piast Gliwice – Lengyelország
A torna egyik érdekessége a lengyel csapat lehet, akikkel még sosem találkozhattunk a pályán. Baráti hangvitelű kapcsolatfelvételünkre pozitív választ kaptunk, így általuk az Ekstraklasa 2016-os idényének ezüstérmese képviseli majd Lengyelországot.

SK Slovan Bratislava
A pozsonyi Slovan Szlovákia legsikeresebb klubja, illetve Csehszlovák mércével is az egyik legnagyobb múltú egyesület. 16 bajnoki cím és 13 kupagyőzelem mellé egy KEK is párosul a kék-fehér mezes alakulat vitrinjébe.

AS Trencín – Szlovákia
A trencséni AS az almúlt évek legmeghatározóbb csapatává nőtt fel Szlovákiában felnőtt és utánpótlás szinten egyaránt. Egyedi, dinamikus és gyors, gólratörtő játékukkal sok szimpatizánst szereztek maguknak az utóbbi években, na meg két Doublet a vitrinbe.

 eto.hu

További híreink

Sturm Graz győzelmével zárult az I. ETO – Kon-Truss Cup U12
Rajtol az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Rajtol az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Szombaton elrajtol az ETO FC Győr által szervezett U12-es torna, amelyen öt ország nyolc csapata küzd meg a trófeáért. Jelen cikkben folyamatosan tudják követni az eredmények állását.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink