Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Új csatár a csapatban

Vezetőedzőnk kérésére újabb csatárral erősítettünk, köszöntjük a csapatban Hamar Ádámot!

Új csatár a csapatban

A ceglédi születésű, 32 éves, 185 cm magas csatár a III. Kerületi TVE csapatától érkezett az ETO-hoz Mészöly Géza kérésére. Pályafutását a Szolnoknál kezdte, majd megjárta a Cegléd, a Jászberény, az Eger, a Mezőkövesd csapatát, majd ismét a Szolnokhoz, onnan pedig a Mezőkövesdhez igazolt. Az elmúlt szezont a III. Kerületi TVE-nél töltötte, ahonnan végül az ETO-ba vezetett az útja.

„Nagyon meglepett az ETO megkeresése, de nagyon örülök neki. 32 évesen szinte ez az utolsó lehetőségem, hogy az NB II-ben futballozzak, ráadásul egy olyan patinás klubhoz kerültem, ahol megtiszteltetés játszani. Boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam az ETO-nál. Szeretnék minél többször pályára lépni, és szeretném kiharcolni a helyem a kezdőcsapatban. Minden erőmmel és tudásommal azon leszek, hogy hozzájáruljak az ETO sikereihez és a jó szerepléshez a bajnokságban.”

Ádám, sok sikert kívánunk az ETO színeiben, köszöntünk a csapatban!

További híreink

Megalakult az ETO OLD STARS csapata!

Megalakult az ETO OLD STARS csapata!

Az ETO FC VIP termében egy jó hangulatú megbeszélés során új keretek között megalakult az ETO OLD STARS csapata, ami a jövőben az öregfiúk mezőnyben fogja képviselni az egyesületet.

Hazai döntetlen a Tiszakécske ellen

Hazai döntetlen a Tiszakécske ellen

Nem sikerült itthon tartani a 3 pontot a Tiszakécske ellen, hátrányból egyenlített az ETO, de fordítani már nem tudott, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Az újonc Tiszakécske csapatát fogadjuk

Kiemelt támogatóink

Támogatóink