Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bajnoki rajt a Budaörs ellen

Vasárnap 18 órakor elstartol a Merkantil Bank Liga 2018/2019-es bajnoki idénye, az ETO az első fordulóban a Budaörs csapatát fogadja az ETO Stadionban. A mérkőzésre elővételes jegyek már kaphatók az ETO Shopban!

Bajnoki rajt a Budaörs ellen

Eredményes felkészülést tudhat maga mögött az ETO, és a nyáron új vezetőedző, valamint komoly erősítések is érkeztek a csapathoz. Szentes Lázárt Mészöly Géza váltotta a csapat élén, vele együtt új erőnléti edző, Garami Zsolt segíti a csapat eredményes szereplését. A felkészülési hetei alatt összesen 7 új játékost köszönthettünk: először Jakab Dávid érkezett, majd egyszerre öt új igazolást mutattunk be: Mervó Bencét, Baracskai Rolandot, Koltai Tamást, Vukasovic Markot és Tar Zsoltot. Néhány nappal később a kapuba is érkezett erősítés Horváth Tamás személyében. A csapatkapitányi karszalagot a távozó Gyagya Attilától Magasföldi József vette át.

A Merkantil Bank Liga első fordulójában az a Budaörs látogat Győrbe, akiktől a 2017/2018-as idényben kétszer is vereséget szenvedtünk. Szeptemberben a hazai találkozón a 42. percben Sabján fejesével szerzett vezetést a Budaörs, majd a szünet után nem sokkal, az 50. percben Czitkovics szabadrúgása kettőre emelte a vendég előnyt. Végül a 83. percben Szimcso tudott szépíteni, így 1-2-es vendégsikerrel zárult az őszi mérkőzés. 2018 áprilisában Tatabányán találkoztunk ismét a budaörsiekkel, azonban visszavágás és győzelem helyett nagy arányú, meglepő vereséget szenvedett az ETO. Góljainkat Szimcso és Debreceni szerezték.

A vasárnapi találkozón viszont győzni kell, ez nem is kérdés. Ahogy az a szurkolói ankéton is elhangzott, a célok komolyak, idén az ETO-nak is ott kell lennie a feljutásért küzdő élbolyban. Ehhez az első lépés egy szemet gyönyörködtető hazai győzelem lenne, ami mind a vezetőség, mind a szurkolók felé azt üzenné: igen, mi komolyan gondoljuk, számíthattok ránk. Ebben a szellemben zajlott az utolsó hét felkészülése is, a játékosok győzelemre éhesek, felkészültek és motiváltak.

Várunk mindenkit szeretettel vasárnap 18 órakor az ETO Stadionba a Merkantil Bank Liga nyitó találkozójára, ahol az ETO a Budaörs csapatát fogadja. Nagy szükség lesz a támogató közönségre, hiszen együtt erősebbek vagyunk!

Csak az ETO! Hajrá Győr!

Az első forduló menetrendje: 

Jegyinfó:

Javasoljuk minden kedves szurkolónknak, hogy vegyék igénybe az elővételes jegyvásárlás lehetőségét az ETO Shopban nyitvatartási időben, hogy elkerüljék a mérkőzés előtti sorban állást, és biztosan ne maradjanak le a szezonnyitó egyetlen percéről sem!

Jegyárak:

Normál jegy: 1300 Ft

E-szektor: 2000 Ft

Q-szektor: 1300 Ft

Diák/nyugdíjas jegy: 650 Ft

14 év alatt: 0 Ft

Vendég jegy: 1300 Ft

Az E-szektoros szurkolói pólók már gyártás alatt vannak, azonban sajnos még nem érleztek meg hozzánk, így azt következő hazai meccsünkön tudjuk átadni Silver-bérletes szurkolóinknak az aláírt csapatképpel egyetemben! Addig is köszönjük szépen a türelmet, a csúszásért pedig elnézést kérünk!

A Q-szektoros szurkolói pólók és sálak szintén készülnek, várhatóan a ZTE elleni hazain mindenki megkapja!

További híreink

Megalakult az ETO OLD STARS csapata!

Megalakult az ETO OLD STARS csapata!

Az ETO FC VIP termében egy jó hangulatú megbeszélés során új keretek között megalakult az ETO OLD STARS csapata, ami a jövőben az öregfiúk mezőnyben fogja képviselni az egyesületet.

Hazai döntetlen a Tiszakécske ellen

Hazai döntetlen a Tiszakécske ellen

Nem sikerült itthon tartani a 3 pontot a Tiszakécske ellen, hátrányból egyenlített az ETO, de fordítani már nem tudott, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Az újonc Tiszakécske csapatát fogadjuk

Kiemelt támogatóink

Támogatóink