Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bajnoki rajt a Budaörs ellen

Vasárnap 18 órakor elstartol a Merkantil Bank Liga 2018/2019-es bajnoki idénye, az ETO az első fordulóban a Budaörs csapatát fogadja az ETO Stadionban. A mérkőzésre elővételes jegyek már kaphatók az ETO Shopban!

Bajnoki rajt a Budaörs ellen

Eredményes felkészülést tudhat maga mögött az ETO, és a nyáron új vezetőedző, valamint komoly erősítések is érkeztek a csapathoz. Szentes Lázárt Mészöly Géza váltotta a csapat élén, vele együtt új erőnléti edző, Garami Zsolt segíti a csapat eredményes szereplését. A felkészülési hetei alatt összesen 7 új játékost köszönthettünk: először Jakab Dávid érkezett, majd egyszerre öt új igazolást mutattunk be: Mervó Bencét, Baracskai Rolandot, Koltai Tamást, Vukasovic Markot és Tar Zsoltot. Néhány nappal később a kapuba is érkezett erősítés Horváth Tamás személyében. A csapatkapitányi karszalagot a távozó Gyagya Attilától Magasföldi József vette át.

A Merkantil Bank Liga első fordulójában az a Budaörs látogat Győrbe, akiktől a 2017/2018-as idényben kétszer is vereséget szenvedtünk. Szeptemberben a hazai találkozón a 42. percben Sabján fejesével szerzett vezetést a Budaörs, majd a szünet után nem sokkal, az 50. percben Czitkovics szabadrúgása kettőre emelte a vendég előnyt. Végül a 83. percben Szimcso tudott szépíteni, így 1-2-es vendégsikerrel zárult az őszi mérkőzés. 2018 áprilisában Tatabányán találkoztunk ismét a budaörsiekkel, azonban visszavágás és győzelem helyett nagy arányú, meglepő vereséget szenvedett az ETO. Góljainkat Szimcso és Debreceni szerezték.

A vasárnapi találkozón viszont győzni kell, ez nem is kérdés. Ahogy az a szurkolói ankéton is elhangzott, a célok komolyak, idén az ETO-nak is ott kell lennie a feljutásért küzdő élbolyban. Ehhez az első lépés egy szemet gyönyörködtető hazai győzelem lenne, ami mind a vezetőség, mind a szurkolók felé azt üzenné: igen, mi komolyan gondoljuk, számíthattok ránk. Ebben a szellemben zajlott az utolsó hét felkészülése is, a játékosok győzelemre éhesek, felkészültek és motiváltak.

Várunk mindenkit szeretettel vasárnap 18 órakor az ETO Stadionba a Merkantil Bank Liga nyitó találkozójára, ahol az ETO a Budaörs csapatát fogadja. Nagy szükség lesz a támogató közönségre, hiszen együtt erősebbek vagyunk!

Csak az ETO! Hajrá Győr!

Az első forduló menetrendje: 

Jegyinfó:

Javasoljuk minden kedves szurkolónknak, hogy vegyék igénybe az elővételes jegyvásárlás lehetőségét az ETO Shopban nyitvatartási időben, hogy elkerüljék a mérkőzés előtti sorban állást, és biztosan ne maradjanak le a szezonnyitó egyetlen percéről sem!

Jegyárak:

Normál jegy: 1300 Ft

E-szektor: 2000 Ft

Q-szektor: 1300 Ft

Diák/nyugdíjas jegy: 650 Ft

14 év alatt: 0 Ft

Vendég jegy: 1300 Ft

Az E-szektoros szurkolói pólók már gyártás alatt vannak, azonban sajnos még nem érleztek meg hozzánk, így azt következő hazai meccsünkön tudjuk átadni Silver-bérletes szurkolóinknak az aláírt csapatképpel egyetemben! Addig is köszönjük szépen a türelmet, a csúszásért pedig elnézést kérünk!

A Q-szektoros szurkolói pólók és sálak szintén készülnek, várhatóan a ZTE elleni hazain mindenki megkapja!

További híreink

Folytassátok Fiúk!

Folytassátok Fiúk!

Reméljük, a jó tavaszi kezdés lendületet ad csapatunknak a Siófok elleni mérkőzésre is. Hajrá ETO!

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Ismerjük meg új igazolásainkat! Most Vashkeba Vasyllal beszélgettünk az első élményeiről. A fordításban segítségünkre volt Szimcso Viktor és Hidi Sándor.

Szimcso Viktor hosszabbított

Szimcso Viktor hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy Szimcso Viktor ma újabb 2 évre szóló szerződést írt alá az ETO-val.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink