Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szombaton 10 órakor folytatás az ŠKF Sereď ellen

Újabb edzőmérkőzést játszik csapatunk, szombaton 10 órakor az ETO az ŠKF Sereď együttesét fogadja az ETO Stadionban. A mérkőzést megtekinteni a Nyugati lelátóról lehet, a belépés díjtalan.

Szombaton 10 órakor folytatás az ŠKF Sereď ellen

A legutóbbi, szerdai felkészülési mérkőzés sajnos ismét vendég-győzelemmel zárult, következő ellenfelünk szombaton 10 órakor az ŠKF Sereď. A valamivel több mint 16 ezer lakost számláló kisváros csapata történelmi tettet hajtott végre azzal, hogy nem kis meglepetésre magabiztosan nyerte meg a szlovák második vonalat, s ezzel indulási jogot nyertek a Fortuna Liga 2018/2019-es idényére. A gyors, agresszív játékáról ismert csapattal tavaly nyáron is megmérkőztünk hazai környezetben, akkor 1:0-ás sikerrel zártunk. Az első félidő győri mezőnyfölényt és végig küzdelmes játékot hozott. A szünet után több lehetősége volt mindkét csapatnak, de az ETO támadásai veszélyesebbek voltak. A mérkőzés egyetlen gólja a 75. percben született, Magasföldi találatával végül csapatunk megszerezte a győzelmet.

Ezúttal is a győzelem a cél, de okulva a korábbi felkészülési mérkőzésekből, most sokkal keményebb védekezésre lesz szükség, hogy kiküszöböljük az elkerülhető gólokat.

A délutánra tervezett, ŠTK Šamorín elleni mérkőzés azonban az esetleges sérülésveszélyt figyelembe véve lemondásra került.

Várunk mindenkit szombaton 10 órakor a Stadionba az ŠKF Sereď elleni felkészülési mérkőzésre, ami remélhetőleg már hazai győzelemmel zárul!

További híreink

Gól a félpályáról

Gól a félpályáról

A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 6. fordulójában Lébényben szerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink végig koncentrálva papírforma győzelmet arattak.

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

Könnyed siker a kupában, kiemelkedő teljesítménnyel

A MOL Magyar Kupa szombat esti mérkőzésén Pápán vendégszerepelt csapatunk, ahol a lényegi kérdéseket már a meccs elején eldöntötte. Különösen jól sikerült a mérkőzés Májer Milán számára, aki négy gólban is főszerepet vállalt.

Utánpótlás híradó

Utánpótlás híradó

Felemás hétvégét zártak csapataink a hétvégi korosztályos összecsapásokon. U19-es csapatunk hazai pályán a Vasas ellen szenvedett vereséget, az U15-ösök szintén hazai környezetben fogadták a MOL Fehérvár csapatát, akik itthon tartották a három pontot, az egy évvel fiatalabbak is a fehérvári csapatott látták vendégül, akiknek egy pontot sikerült begyűjteniük. A legifjabbak Pécsett, a Bozsik Tornán szerepeltek sikeresen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink