Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szombaton 10 órakor folytatás az ŠKF Sereď ellen

Újabb edzőmérkőzést játszik csapatunk, szombaton 10 órakor az ETO az ŠKF Sereď együttesét fogadja az ETO Stadionban. A mérkőzést megtekinteni a Nyugati lelátóról lehet, a belépés díjtalan.

Szombaton 10 órakor folytatás az ŠKF Sereď ellen

A legutóbbi, szerdai felkészülési mérkőzés sajnos ismét vendég-győzelemmel zárult, következő ellenfelünk szombaton 10 órakor az ŠKF Sereď. A valamivel több mint 16 ezer lakost számláló kisváros csapata történelmi tettet hajtott végre azzal, hogy nem kis meglepetésre magabiztosan nyerte meg a szlovák második vonalat, s ezzel indulási jogot nyertek a Fortuna Liga 2018/2019-es idényére. A gyors, agresszív játékáról ismert csapattal tavaly nyáron is megmérkőztünk hazai környezetben, akkor 1:0-ás sikerrel zártunk. Az első félidő győri mezőnyfölényt és végig küzdelmes játékot hozott. A szünet után több lehetősége volt mindkét csapatnak, de az ETO támadásai veszélyesebbek voltak. A mérkőzés egyetlen gólja a 75. percben született, Magasföldi találatával végül csapatunk megszerezte a győzelmet.

Ezúttal is a győzelem a cél, de okulva a korábbi felkészülési mérkőzésekből, most sokkal keményebb védekezésre lesz szükség, hogy kiküszöböljük az elkerülhető gólokat.

A délutánra tervezett, ŠTK Šamorín elleni mérkőzés azonban az esetleges sérülésveszélyt figyelembe véve lemondásra került.

Várunk mindenkit szombaton 10 órakor a Stadionba az ŠKF Sereď elleni felkészülési mérkőzésre, ami remélhetőleg már hazai győzelemmel zárul!

További híreink

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Edzések és előkészületi mérkőzések futószalagon

Rövid pihenő után a héten már meg is kezdte a munkát a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László vezetőedző együttese a kemény edzések mellett öt felkészülési mérkőzésen lép pályára, mielőtt augusztus 1-jén megkezdi bajnoki küzdelmeket.

Doktori címmel a védelem tengelyében

Doktori címmel a védelem tengelyében

Kettő plusz egy éves szerződést kötött klubunk Fodor Ferenccel, aki Nyíregyházáról érkezik az ETO-hoz. A harminc éves, pécsi születésű belső védő győzni jött Győrbe.

Idén is lesz Focitábor!

Idén is lesz Focitábor!

Várjuk a 7-11 éves, sportolni és focizni szerető gyerekek jelentkezését a 2021-es ETO Focitáborba! A jókedv és a mozgás garantált! További részletek cikkünkben olvashatók!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink