Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma délután WKW ETO FC Győr - FC Petržalka

Ma 17:30-kor újabb felkészülési mérkőzést játszik az ETO, az FC Petržalka csapatát fogadjuk az ETO Stadionban. A mérkőzést megtekinteni a Nyugati lelátóról lehet, a belépés díjtalan.

Ma délután WKW ETO FC Győr - FC Petržalka

Második hazai felkészülési mérkőzésünkön az FC Petržalka (FC Ligetfalu) csapatát fogadjuk. Ellenfelünk, a szebb napokat is megélt pozsonyi csapat ismét visszakapaszkodott a labdarúgás térképére azzal, hogy a mögöttünk hagyott idényben megnyerték az NBIII-as bajnokságukat. A 2000-es években még a BL-ben is menetelő, többek között idegenben az FC Portót is megverő gárda jelenlegi edzője a felvidéki magyar, Borbély Balázs.

Múlt hétvégi edzőmérkőzésünkön sajnálatos, 1-2-es vereséget szenvedtünk a KFC Komárno csapatától, akikkel harmadszor találkoztunk az elmúlt szezonok felkészülései során. Az első félidőben Erdélyi révén szereztük meg a vezetést a 20. percben, de 12 perccel később a vendégek egyenlíteni tudtak szabadrúgásból. A félidőt teljes sorcsere követte az ETO-nál, de a második játékrészben sajnos már nem sikerült gólt szerezni, ellenben a Komárno a 79. percben kihasználta védelmünkben a kezdeti zavart, és Nurkovic találata eldöntötte a mérkőzést.

Ma délután az ETO-nak  ismét lehetősége adódik megszerezni a nyári felkészülés első, várva várt hazai győzelmét.

Mészöly Géza vezetőedző gondolatai a mai felkészülési mérkőzésről: 

„A Petrzalka az ellenfelünk, aki megnyerte a szlovák harmadosztályú bajnokságot, és a másodosztályban indul, úgyhogy egy hasonló erősségű ellenfélre számítok, mint ami volt a Komárno. Viszont nekünk már jobban ki kell rajzolódjon az a csapat, akiket én tervezek a július 29-i rajtnál. A legutóbb felkészülési mérkőzésen mindenki 45 percet kapott, most legalább 18-19 mezőnyjátékos is szerepet kaphat, de arányaiban sokkal több játékos fog 45 percnél többet pályán tölteni. Azt várom, hogy még dominánsabban játsszunk, és ahogy a múlt heti meccs első félidejében tapasztaltam, úgy a holnapi mérkőzés egész időtartamára az lesz a jellemző, hogy mi tudunk dominálni és helyzeteket kidolgozni. Minél jobban megyünk bele a felkészülésbe és közeledik a bajnoki rajt, úgy várom azt, hogy egyre jobban kezd összekovácsolódni a csapat, és megtalálom a csapatnak azt a magját, ami húzni fog a bajnoki szezonban.”

 

További híreink

Győzött az ETO Pápán

Győzött az ETO Pápán

Harmadik felkészülési mérkőzésén 2-0-ra nyert a WKW ETO a Perutz FC otthonában. A gólokat Andric Nemanja és Jakab Dávid szerezték.

Molnár Kevin a válogatottban!

Molnár Kevin a válogatottban!

Az éppen ma születésnapos győri játékos, az U15-ös válogatottba kapott behívót, Spanyolországba utazhat egy nemzetközi tornára.

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Jöhet a harmadik megálló a WKW ETO FC Győr felkészülési programjában, majd következő héten újabb két mérkőzéssel hangol az ETO a tavaszra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink