Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Folytatódik a felkészülés: WKW ETO FC Győr – KFC Komárno

Szombaton délelőtt 10 órakor a KFC Komárno csapatát fogadjuk az ETO Stadionban. A mérkőzést megtekinteni a Nyugati lelátóról lehet, a belépés díjtalan.

Folytatódik a felkészülés: WKW ETO FC Győr – KFC Komárno

Július 7-én, szombaton 10 órakor lesz az ETO első hazai felkészülési mérkőzése a 2018/2019-es Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokságra. Ellenfelünk a szlovák 2. osztály tavalyi kiírásának 6. helyezett csapata, a KFC Komárno, akikkel az elmúlt felkészülések során kétszer is találkoztunk hazai közegben, és sajnos mindkét mérkőzés ETO vereséggel végződött.

2017 júliusában egy küzdelmes, kemény találkozón 1-2-es vereséget szenvedtünk, mivel a Komárno szervezettebben futballozott és nem tudtuk érvényesíteni az akaratunkat a pályán, a gólunkat Magasföldi József fejelte egy mintaszerű akció végén.

A 2018-as téli felkészülés során már a 3. percben megszereztük a vezetést Zamostny Balázs révén, azonban a vendégek a 35. percben egyenlíteni tudtak. A második félidő elején a Komárno még kétszer betalált az ETO kapujába, így az eredmény 1:3-ra módosult. A 65. percben büntetőhöz jutott csapatunk, azonban Magasföldi tizenegyesét védte a vendégek kapusa. Nem sokkal később Szabó Lukas beadására érkezett Magasföldi és fejesgóljával szépített, így végül 2-3-as eredménnyel zárult a mérkőzés.

Az immár Mészöly Géza vezette, megerősített játékosállománnyal rendelkező ETO teljes erőbedobással készül a szezonkezdésre, így a holnapi felkészülési mérkőzésre is. Vezetőedzőnk véleménye a holnapi találkozóról:

„Most élesben is megpróbálhatjuk azokat a dolgokat, amiket edzésen gyakorolunk, az edzés is azért van, hogy kijavítsuk a hibákat, ugyanígy gondolkodunk a felkészülési meccsekről is. Persze minden mérkőzést meg akarunk nyerni, hiába „csak felkészülési”, a Győrnek, főleg hazai pályán úgy kell kimenni, hogy meg akarja és meg is nyeri a mérkőzést. Több játékrendszerben is szeretnénk gondolkodni, hogy mérkőzésen belül is több felállásban tudjon játszani a csapat, és csere nélkül is át tudjunk állni egy másabb játékra. A terv az, hogy mivel elég nagy terhelést kaptak a játékosok, - volt egy gyorsasági-állóképességi felmérés a héten-, mindenki csak 45 percet fog játszani. Nagyon várom, hogy a két félidőben hogy tudják megmutatni a játékosok a legjobb oldalukat.”

Várunk mindenkit szeretettel a holnap 10 órakor kezdődő mérkőzésre az ETO Stadionba!

További híreink

Győzött az ETO Pápán

Győzött az ETO Pápán

Harmadik felkészülési mérkőzésén 2-0-ra nyert a WKW ETO a Perutz FC otthonában. A gólokat Andric Nemanja és Jakab Dávid szerezték.

Molnár Kevin a válogatottban!

Molnár Kevin a válogatottban!

Az éppen ma születésnapos győri játékos, az U15-ös válogatottba kapott behívót, Spanyolországba utazhat egy nemzetközi tornára.

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Jöhet a harmadik megálló a WKW ETO FC Győr felkészülési programjában, majd következő héten újabb két mérkőzéssel hangol az ETO a tavaszra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink