Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Erősítjük a védelmet: Tar Zsolt az ETO-nál

A 25 éves hátvéd 2 évre kötelezte el magát az ETO-hoz, és a 22-es mezt fogja viselni.

Erősítjük a védelmet: Tar Zsolt az ETO-nál

A 190 cm magas belsővédő a Puskás Akadémiánál nevelkedett, szerepe volt a Puskás Akadémia NB I-be jutásában. Korábban megjárta a magyar U19-es válogatottat, az előző idényt kölcsönben az Aqvital FC Csákvár csapatánál töltötte, ahol 33-szor lépett pályára kezdőként és 3 gólt szerzett. Vajda Patrik és Nagy Ádám, majd Koszó Balázs kiesésével belsővédő posztunk sajnos elég lyukas volt az utóbbi időben, de úgy gondoljuk, Zsolt érkezése stabilitást ad majd a jövőre nézve. Meggyőződésünk, hogy újdonsült 22-esünk hathatós közreműködésével az ETO védelme kérlelhetetlenül feltartóztatja majd a kapura törő ellenfeleket.

Zsolt, sok sikert kívánunk az ETO színeiben!

Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

Győzött az ETO Pápán

Győzött az ETO Pápán

Harmadik felkészülési mérkőzésén 2-0-ra nyert a WKW ETO a Perutz FC otthonában. A gólokat Andric Nemanja és Jakab Dávid szerezték.

Molnár Kevin a válogatottban!

Molnár Kevin a válogatottban!

Az éppen ma születésnapos győri játékos, az U15-ös válogatottba kapott behívót, Spanyolországba utazhat egy nemzetközi tornára.

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Jöhet a harmadik megálló a WKW ETO FC Győr felkészülési programjában, majd következő héten újabb két mérkőzéssel hangol az ETO a tavaszra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink