Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Csatárral erősítettünk: Baracskai Roland az ETO-ban!

A 26 éves, kétlábas Baracskai góllal mutatkozott be az ETO színeiben a Felsőszeli TE elleni felkészülési mérkőzésen. A 2018/2019-es szezonban a 18-as mezt fogja viselni.

Csatárral erősítettünk: Baracskai Roland az ETO-ban!

Fotó: Béres Márton | kisalfold.hu

A 1992-es születésű, 183 cm magas csatár a NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től szerződött Győrbe az ETO-hoz. Bízunk benne, hogy NB I-es rutinjával segíteni tudja a csapatot a feljutásért folytatott harcban, és vele kiegészülve olyan támadószekció áll majd Mészöly Géza vezetőedző rendelkezésére, akik garantálják a gólban gazdag, látványos mérkőzéseket.

Roland Puskás Akadémia nevelés, játszott még a Videoton, a Sopron és végül a Mezőkövesd színeiben. Az első ETO-s felkészülési mérkőzésen rögtön góllal mutatkozott be, bizonyítva ezzel, hogy számíthatunk rá a következő szezon során.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek, motiváltan érkeztem az ETO-hoz, úgy látom, hogy jó csapat van alakulóban! Nagyon keményen dolgozunk, hogy elérjük a kitűzött célt, minden erőmmel azon leszek, hogy bekerüljek a kezdő csapatba és gólokkal, gólpasszokkal segítsem a csapatomat! A cél persze, hogy az ETO is, meg én is újra az NB1-ben szerepelhessünk! Remélem, hogy nagyon sok szurkoló kilátogat a meccseinkre, nagy szükségünk van rájuk is, kell a 12. játékos a Stadionba! Hajrá ETO!”

Roland, köszöntünk az ETO-nál, sok sikert kívánunk!

Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

Győzött az ETO Pápán

Győzött az ETO Pápán

Harmadik felkészülési mérkőzésén 2-0-ra nyert a WKW ETO a Perutz FC otthonában. A gólokat Andric Nemanja és Jakab Dávid szerezték.

Molnár Kevin a válogatottban!

Molnár Kevin a válogatottban!

Az éppen ma születésnapos győri játékos, az U15-ös válogatottba kapott behívót, Spanyolországba utazhat egy nemzetközi tornára.

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Szombat: Pápai Perutz-WKW ETO

Jöhet a harmadik megálló a WKW ETO FC Győr felkészülési programjában, majd következő héten újabb két mérkőzéssel hangol az ETO a tavaszra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink