Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Csatárral erősítettünk: Baracskai Roland az ETO-ban!

A 26 éves, kétlábas Baracskai góllal mutatkozott be az ETO színeiben a Felsőszeli TE elleni felkészülési mérkőzésen. A 2018/2019-es szezonban a 18-as mezt fogja viselni.

Csatárral erősítettünk: Baracskai Roland az ETO-ban!

Fotó: Béres Márton | kisalfold.hu

A 1992-es születésű, 183 cm magas csatár a NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től szerződött Győrbe az ETO-hoz. Bízunk benne, hogy NB I-es rutinjával segíteni tudja a csapatot a feljutásért folytatott harcban, és vele kiegészülve olyan támadószekció áll majd Mészöly Géza vezetőedző rendelkezésére, akik garantálják a gólban gazdag, látványos mérkőzéseket.

Roland Puskás Akadémia nevelés, játszott még a Videoton, a Sopron és végül a Mezőkövesd színeiben. Az első ETO-s felkészülési mérkőzésen rögtön góllal mutatkozott be, bizonyítva ezzel, hogy számíthatunk rá a következő szezon során.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek, motiváltan érkeztem az ETO-hoz, úgy látom, hogy jó csapat van alakulóban! Nagyon keményen dolgozunk, hogy elérjük a kitűzött célt, minden erőmmel azon leszek, hogy bekerüljek a kezdő csapatba és gólokkal, gólpasszokkal segítsem a csapatomat! A cél persze, hogy az ETO is, meg én is újra az NB1-ben szerepelhessünk! Remélem, hogy nagyon sok szurkoló kilátogat a meccseinkre, nagy szükségünk van rájuk is, kell a 12. játékos a Stadionba! Hajrá ETO!”

Roland, köszöntünk az ETO-nál, sok sikert kívánunk!

Csak az ETO! Hajrá Győr!

További híreink

Királyi győzelem a Budafok ellen

Királyi győzelem a Budafok ellen

Megtört a jég, megvan az első hazai győzelem! Csapatunk rendkívül szervezett és magabiztos játékkal 4:0-ra nyerte a Budafok elleni mérkőzést. Király József vezetőedző győzelemmel debütált az ETO kispadján.

Király vezetésével a Budafok ellen nyerni kell
Király József az ETO FC új vezetőedzője

Király József az ETO FC új vezetőedzője

Mészöly Géza távozása után az ETO FC Győr vezetősége Király Józsefet nevezte ki vezetőedzőnek, akinek sok sikert kívánunk az ETO élén!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink