Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Csúcs igazolás a klubban

Hazatér az ETO-ba az egyik legtehetségesebb fiatal magyar csatár, Mervó Bence, aki a 9-es számú mezt fogja viselni.

Csúcs igazolás a klubban

Mészöly Géza megérkezett vezetőedzőnek az ETO FC Győrhöz és rögtön komoly átalakításokba kezdett. “Azzal a feladattal bíztak meg a klub és a város vezetői, hogy ez a nagy hagyományú klub megint az ország egyik legerősebb focicsapatát adja. Nem csak az NBI a cél, hanem az is, hogy ott újra gyökeret verjen a csapat. - mondta Mészöly Géza, majd ezzel folytatta: Ehhez pedig kell néhány erős igazolás. Ezért hoztuk el a DAC-tól Bencét, akit bevallom, pár éve szerettem volna már leigazolni, de akkor ez nem valósult meg. Most igen! Nagy versenyben sikerült, mivel több külföldi  klub szerette volna  Bencét. Ők is tudják, hogy az egyik legtehetségesebb fiatal magyar csatár. Nekünk meg kellett kötnünk azt a kompromisszumot, hogy nem állunk Bence elé, ha kap egy nagy lehetőséget , de erről pedig azt gondolom, hogy ez az ő fejlődését szolgálja. Bence biztosan játszani fog még nagy európai csapatban, addig pedig hatalmas szó számunkra, hogy a pár éve még U20-as világbajnokságon gólkirály játékos újra Győrben játszik.” 

Mervó Bence több ajánlat közül azért az ETO-ét fogadta el, mert elhivatott, célokkal rendelkező közösségben tudja maga is a legjobbját adni. “Nekem Győr a magyar csapatom, Győr az én hazám. Mészöly Gézának köszönöm, hogy megküzdött értem. Én is megfogok küzdeni a klubbért .” 

Bence, köszöntünk újra itthon, sikeres szezont és sok gólt kívánunk az ETO-nál!

 

További híreink

Királyi győzelem a Budafok ellen

Királyi győzelem a Budafok ellen

Megtört a jég, megvan az első hazai győzelem! Csapatunk rendkívül szervezett és magabiztos játékkal 4:0-ra nyerte a Budafok elleni mérkőzést. Király József vezetőedző győzelemmel debütált az ETO kispadján.

Király vezetésével a Budafok ellen nyerni kell
Király József az ETO FC új vezetőedzője

Király József az ETO FC új vezetőedzője

Mészöly Géza távozása után az ETO FC Győr vezetősége Király Józsefet nevezte ki vezetőedzőnek, akinek sok sikert kívánunk az ETO élén!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink