Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Meglepetés az ETO Focitáborban

Az ETO Foci- és Kapustáborban zajlik az élet. Három korábbi kiválóságunk érkezett vendégként a foci palánták nagy meglepetésére.

Meglepetés az ETO Focitáborban

Jäkl Antalt az ETO tábor szervezőjét kérdeztük a gyerekek fejlődéséről, programokról, különleges pillanatokról.

Nagyon jól sikerült az a nap, amikor különlegességként megjelent 3 úriember.

Régi focistáink, akikre nagyon büszkék vagyunk, Kalmár Zsolti, Mervó Bence és Nagy Ádám meglátogatta a focitábor résztvevőit a keddi napon, amivel nagy örömet okoztunk mindenkinek.

Minden srác a mezekre, cipőkre és karjukra is kérte az autogramot, közös fotón emlékeztek meg a jeles eseményről.

Nagyon jól sikerült a találkozás, ezzel is tudtuk öregbíteni a fiatalok között az ETO hírnevét.

A nem ETO-s társaságból találtunk több tehetséges játékost, aminek én személy szerint is örülök. Mindenki számára test közeli élmény volt, fel tudnak nézni a követendő példákra, ami előre viszi fejlődésüket.

A táborban két edzéssel dolgoztunk, több külön program is volt, lovaskocsizás, stadionlátogatás, és állatkerti séta is volt. Sajnos a rosszabb idő miatt nem tudtunk az élményfürdőbe menni, de pénteken a mini tornán mutathatják a gyerekek mit tanultak a héten. Mindenki nagyon várja már, mert tudják lezárva ezt a nagyszerű hetet, ajándékkal is gazdagodni fognak.

Az ETO Focitábor úgy gondolom, hasznos volt a gyerekeknek és az edzőink számára is.

eto.hu

További híreink

Négy pont Debrecenből

Négy pont Debrecenből

Utánpótlás csapataink remek hétvégét tudhatnak maguk mögött. U17-es és U16-os csapataink négy ponttal tértek haza Debrecenből. U15-ös és U14-es csapataink mérkőzése Pécsett elmaradt.

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Megtartotta tanévnyitó ünnepségét a Fehér Miklós Gimnázium

Ebben az évben teljes létszámmal, mintegy 100 diák kezdte meg a tanévet, melyet Horváth Zsolt igazgató nyitott meg hétfőn reggel 09:00 órakor. Köszöntötte a régi és új tanulókat, a tantestület tagjait, valamint az Akadémián dolgozókat. Ismertette a tanévre vonatkozó elvárásokat és terveket.

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Tíz játékosunk az UP válogatottakban

Felnőtt csapatunk számára már javában zajlik a bajnokság. Az utánpótlás csapataink a főpróbára készülnek, közben a magyar korosztályos válogatottak is az előttük álló feladatokra koncentrálnak, természetesen győri játékosokkal a soraikban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink