Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

UP: Az U11 és az U9 Szombathelyen járt

Az U11-es csapatunk egy vereséget szenvedett, s ez csak az 5. helyre volt elég. Az U9-es csapatuk ezüstéremmel tért haza.

UP: Az U11 és az U9 Szombathelyen járt

Vulcano Kupa – Szombathely

Herczeg Miklós vezette 2007-es korosztály vasárnap a 20 csapat részvételével megrendezett Vulcano Kupán szerepelt, ami felsorakoztatta a teljes magyar élvonalat utánpótlásban.

A csoportban az Obenpullendorf ellen (1:1) még osztozkodtunk a pontokon az osztrák ellenfelünkkel, de azt követően az FC Ajkát (2:0), az MTK Budapestet (3:0) és az Illés Akadémia ellen (1:0) is behúztuk a három pontot, így csoportelsőként jutottunk a kieséses szakaszba.

A legjobb tizenhat között a ZTE Akadémiát vertük 3:0-ra, majd a negyeddöntőben egy borzasztóan szerencsétlen meccsen sikerült kikapnunk a Ferencvárostól 3:1 arányban, ami azt jelentette, hogy az 5.-8. hely valamelyikével leszünk kénytelenek megelégedni.

A vigaszágon előbb a DAC Dunajská Streda csapatát győztük le 2:1-re, majd az osztrák Obenpullendorf legyőzésével megszereztük az 5. helyet.

Csapat tagjai: Tarcsi Tamás, Csorba Noel, Csorba Dominik, Pénzes Ádám, Cseszregi Csanád, Földes Zsombor, Szecsődi Bence, Szecsődi Máté, Szép Márton, Hajdú Péter, Thiel Csanád, Jakab Rafael, Bigun Martin, Katona Márk, Pethő Benedek

Vezetőedzők: Herczeg Miklós

Lurkó U9-es kupa

Böjte Attila vezette U9-es csapatunk múltheti bécsi tornát követően - ahol többek között a Bayern Münchennel is megmérkőztek – ismét a pályán volt, ezúttal a Lurkó kupán szerepeltek remekül, amelyen több hazai élcsapatot, illetve szlovák és horvát első osztályúegyütteseket is legyőzött.

Csoportmeccsek:

ETO FC Győr – Főnix-Gold FC  5:0

ETO FC Győr – DAC Dunajská Streda  5:0

ETO FC Győr – PMFC  0:1

ETO FC Győr – Honvéd Budapest  3:0

ETO FC Győr – JAZ GU SÜD  8:0

Nyolccaddöntő

ETO FC Győr – Kaposvári Rákáczi FC  4:0

Negyeddöntő

ETO FC Győr – HNK Gorica 3:0

Elődöntő

ETO FC Győr – ZTE Akadémia  1:0

Döntő

ETO FC Győr – Videoton FC  0:1

Csapat tagjai: Deli Péter, Sándor Dominik, Czuppon Bálint, Czelter Ruben, Mitring Marcell, Pécskai Csongor, Bősze Levente, Csernyi Kristóf, Barsi Bendegúz, Adi Mátyás, Kun-Putics Bendegúz

Vezetőedző: Böjte Attila

eto.hu

További híreink

Sturm Graz győzelmével zárult az I. ETO – Kon-Truss Cup U12
Rajtol az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Rajtol az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Szombaton elrajtol az ETO FC Győr által szervezett U12-es torna, amelyen öt ország nyolc csapata küzd meg a trófeáért. Jelen cikkben folyamatosan tudják követni az eredmények állását.

Közeleg az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Közeleg az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Nagy örömmel jelentjük be, hogy klubunk egy új tornát hív életre a 2018/2019-es idényben I. ETO – Kon-Truss Cup néven az U12-es korosztálynak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink