Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

U10: Negyedik hely a Ban Jelacic kupán

Bordás Csaba vezette U10-s csapatunk hétvégén a Zágrábtól délre fekvő Vukovina városában szerepelt Horvátország krémje ellen, ahol a 32 csapatos tornán az előkelő 4. helyet szereztük meg.

U10: Negyedik hely a Ban Jelacic kupán

Dinamo Zágreb, HNK Rijeka, Siroki Brijeg, Zrinjski Mostar, Hajduk Split, NK Osijek és még hosszasan sorolhatnánk a nagyobbnál nagyobb balkáni csapatok nevét, amelyek tiszteletüket tették a 32 csapatos Ban Jelacic nemzetközi tornán, ahol a 2008-as korosztályos csapatunk egyedüli magyar együttesként mutatta meg az ETO stílust, amivel rengeteg csapat és kilátogató szimpátiáját nyertük meg. Habár picit a végjátékban lejtette a horvát pálya, panaszra semmi okunk, hiszen a kieséses szakaszban a Zrinjski Mostar és HNK Rijeka csapatát is megvertük, illetve a világ egyik legjobb utánpótlás műhelyeként számontartott Dinamo Zágrábot is magunk mögött tudhattuk. A tornát végül a Hajduk Split nyerte.

C csoport

Klubunk a C jelű csoportba került beosztásra, ahol Gorica VM ellen 3:0, Ravnice Zágreb ellen 4:0, végül a Lokomotív Zágráb ellen ugyancsak 3:0 arányban zsebeltük be a három pontot, így csoportelsőként jutottunk a kieséses szakaszba.

Nyolcaddöntő

A legjobb tizenhat között már rendkívül erős csapatokkal kellett farkaszemet néznünk. Tipikus szláv játékstílust képviselt minden csapat, nem mellesleg a Bosnyák Zrinsjki Mostar fizikálisan is rendkívül erős volt, de fiaink nem vették fel a birkózós stílust, hanem a jobbik arcunkat mutatva lefocizták Őket, s 3:1-es eredménnyel masíroztunk a legjobb nyolc közé.

Negyeddöntő

Az elődöntőbe jutásért immáron Horvátország egyik legnagyobb csapata, a HNK Rijeka következett, akik felett egy végletekig kiélezett csatában arattunk 2:1-es győzelmet.

Elődöntő

Az elődöntőben a zágrábi NK-val találkoztunk, amellyel sokáig partiban voltunk, végül azonban fizikálisan és gólokban is fölénk nőttek a tikkasztó hőségben, így megérdemelten jutottak be a döntőbe.

Bronzmérkőzés

A bronzmérkőzéssel kapcsolatosan volt némi rossz szájízünk, ugyanis játékvezető nagyon rutinosan vezetve a mérkőzést, megadta a hazai pálya előnyét a zágrábi együttesnek, ami pont elég is volt az egy gólos győzelmükhöz.

Csapat tagjai: Tóth Márton, Hajczinger Botond, Boros Levente, Pázmány Zoltán, Varga Zsombor, Gajdosík Maxim, Hideg Péter, Prettenhoffer Márton, Tóth Máté, Molnár Zalán, Járeb Máté, Kern Dániel, Algács Noel, Méhes Dániel, Ferenczi Zsombor

Vezetőedző: Bordás Csaba

eto.hu

További híreink

Sturm Graz győzelmével zárult az I. ETO – Kon-Truss Cup U12
Rajtol az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Rajtol az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Szombaton elrajtol az ETO FC Győr által szervezett U12-es torna, amelyen öt ország nyolc csapata küzd meg a trófeáért. Jelen cikkben folyamatosan tudják követni az eredmények állását.

Közeleg az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Közeleg az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Nagy örömmel jelentjük be, hogy klubunk egy új tornát hív életre a 2018/2019-es idényben I. ETO – Kon-Truss Cup néven az U12-es korosztálynak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink