Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

UP: Aranyérem a Slovan BA Kupán, szoros vereség a Bayern Münchentől

Színvonalas nemzetközi tornát nyert U10-es csapatunk a Slovan Bratislava vendégeként, amelyen hat szlovák és egy cseh élcsapatot sikerült megelőznünk. Az U9-es csapatunk Bécsben a Bayern Münchentől szenvedett kétgólos vereséget.

UP: Aranyérem a Slovan BA Kupán, szoros vereség a Bayern Münchentől

U10 – Vysoká pri Morave (Szlovákia)

Vysoká pri Moravéban az SK Slovan Bratislava által szervezett remek nemzetközi tornán vett részt 2008-as korosztályunk, ahonnan végül nagy örömünkre aranyéremmel a nyakunkban térhettek haza.

Az első találkozónkat az A jelű csoportban a Spartak Trnava ellen játszottuk, amely 1:1-es döntetlennel zárult. A második találkozón a házigazdák ellen kellett javítanunk, de sajnos 2:1 arányban vereséget szenvedtünk, így fiaink rendkívül nehéz helyzetbe kerültek a továbbjutást illetően. A harmadik csoportmérkőzésnek azonban úgy futhattunk neki, hogy amennyiben legyőzzük az MFK Ruzomberok csapatát, abban az esetben második helyen továbbjuthatunk az „arany csoportba”. A srácok pedig ennek megfelelően, rendkívül pozitívan, remek mentalitással léptek pályára, s léptek 3:0-ás győzelemmel a következő körbe.

Az aranyéremért folyó harc a két csoport első két helyezettjével folytatódott körmérkőzésekkel. A B csoportból a szlovák FC Nitra és a cseh Zbrojovka Brno együttese jutott be. A rájátszást a Nyitraiakkal kezdtük 1:1-es döntetlennel, majd csoportunk győztese, a Spartak Trnava ellen 3:0-ás győzelmünkkel a tornagyőzelem kapujába kerültünk, ehhez mindösszesen annyi kellett, hogy nem kapunk ki az utolsó találkozón a cseh Zbrojovka Brnotól. Végül egy rendkívül kiélezett meccsen 1:1-es döntetlennel zártunk, ami azt jelentette, hogy Bordás Csaba és Csonka Gyula által irányított gyerekek nyakába került az aranyérem.

A csapat tagja volt: Tóth Márton, Hajczinger Botond, Boros Levente, Prettenhoffer Márton, Varga Zsombor, Méhes Dániel, Gajdosík Maxim, Molnár Zalán, Algács Noel, Havasi Csongor

U9 – Bécs (Ausztia)
Böjte Attila vezette 2009-es korosztályunk immáron második alkalommal vehetett részt a bécsi SK Rapid által rendezett, nagyszabású U9-es tornáján, ahol többek között a világhírű FC Bayern München csapatával is megmérkőzhettünk. A találkozót végül a bajorok nyerték 2:0 arányban, azonban fiaink remekül küzdöttek a lényegesen nagyobb játékerőt képviselő németek ellen. Sajnos a csoportból nem tudtunk továbbjutni, de rendkívül sok tapasztalatot gyűjthettek a srácok az orosz Lokomotív Moszkva, az osztrák Red Bull Salzburg vagy a Rapid Wien ellen megvívott csatákból.

A tornát végül a házigazda Rapid Wien nyerte, miután nem kis meglepetésre 3:1 arányban megverték a Hertha Berlin csapatát. A bronzérem a Bayern München növendékeinek nyakába került, a negyedik az Austria Wien, míg az ötödik az AC Milan lett.

eto.hu

További híreink

Sturm Graz győzelmével zárult az I. ETO – Kon-Truss Cup U12
Rajtol az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Rajtol az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Szombaton elrajtol az ETO FC Győr által szervezett U12-es torna, amelyen öt ország nyolc csapata küzd meg a trófeáért. Jelen cikkben folyamatosan tudják követni az eredmények állását.

Közeleg az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Közeleg az I. ETO – Kon-Truss Cup U12

Nagy örömmel jelentjük be, hogy klubunk egy új tornát hív életre a 2018/2019-es idényben I. ETO – Kon-Truss Cup néven az U12-es korosztálynak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink