Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Óriási mérkőzésen van túl a bajnoki cím két riválisa. Győrben a 3-3-ra végződött hosszabbítást követően büntetőkkel nyert az ETO és alakította 2-0-ra a bajnoki döntő állását.

A nagy csatában a címvédő elveszítette a kiállított Gerard Martinezt, sőt spanyol vezetőedzőjüket Javi Rodriguezt is. A győriek trénere két mérkőzéses eltiltást kapott reklamálásért.

Az MVFC-nek mindenképpen győznie kell, ha versenyben szeretne maradni a Bajnoki Címért ezen a találkozón.

Nehéz pillanatok várhatnak az ETO-ra a hiányzók miatt a „csőre töltött” Mezei-Vill ellen a Pállfi István Rendezvénycsarnokban, a hazaiak győzelmi kényszerét azonban kihasználhatja az ETO csapata.

Biztosak lehetünk, kőkemény futsal meccs lesz Berettyón és ahogy a győriek vezetőedzője szűkszavúan elmondta, bíznak a sikerben, a kevesebbet hibázó csapat fogja megnyerni a küzdelmet.

MVFC-Berettyóújfalu – Rába ETO

Férfi Futsal NBI Döntő 3. mérkőzés
2018.06.06. péntek 18:00
Berettyóújfalu, Pálffi I. Rendezvénycsarnok

eto.hu

További híreink

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Ma este Győrben a futsaldöntő!

Ma este Győrben a futsaldöntő!

Ma este 20 órakor kezdetét veszi a Rába ETO-MVFC Berettyóújfalu bajnoki döntő 2. mérkőzése. Ha az ETO nyer hétfő este hazai pályán az örök rivális ellen, egyetlen mérkőzésre kerül a Bajnoki Cím megnyerésétől. A mérkőzés a győri Magvasy M. Sportcsarnokban lesz.

Gondolatok a futsal döntő előtt

Gondolatok a futsal döntő előtt

Nyilatkozat özön az MVFC-Berettyóújfalu-Rába ETO döntő előtt. A ma esti döntőt is közvetíti az M4 Sport 20 órai kezdettel, ahogy a helyosztókat a dobogóért.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink