Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Ma este Győrben a futsaldöntő!

Ma este 20 órakor kezdetét veszi a Rába ETO-MVFC Berettyóújfalu bajnoki döntő 2. mérkőzése. Ha az ETO nyer hétfő este hazai pályán az örök rivális ellen, egyetlen mérkőzésre kerül a Bajnoki Cím megnyerésétől. A mérkőzés a győri Magvasy M. Sportcsarnokban lesz.

Ma este Győrben a futsaldöntő!

Hétfő 20 órakor kezdetét veszi a Rába ETO-MVFC Berettyóújfalu bajnoki döntő 2. mérkőzése. Ha az ETO nyer hétfő este hazai pályán az örök rivális ellen, egyetlen mérkőzésre kerül a Bajnoki Cím megnyerésétől. A mérkőzés a győri Magvasy M. Sportcsarnokban lesz.

Bravúros győzelemmel visszavette a pályaelőnyt a Berettyótól a futsal NB I döntő első felvonásán. A csapatként nagyot alkotó győriek, megtudták őrizni a az első félidő első harmadában szerzett előnyüket, sőt a hajrában Gerard duplájával eldöntötték a rangadót. A 0-3-ra végződött mérkőzés sokak számára meglepetésként hatott, hiszen a Berettyó először kapott ki saját otthonában idén.

A mai mérkőzésen még nagyobb küzdelemre van kilátás. Várható, hogy a Berettyó győzelemre fog törni, hogy kiegyenlítse a döntő állását. Gyengítette őket viszont, hogy Gál közülük viszont nem játszhat, mivel kiállítása miatt eltiltott.

A győriek vezetőedzője Javi Rodriguez szerint nehéz mérkőzés vár a győriekre: „- Gyakorlatilag egy mérkőzést nyertünk meg a bajnoki címhez szükséges háromból. Mérkőzésről mérkőzésre haladunk, pénteken egy fontos lépést tettünk előre. Maximális koncentrációval készülünk és mindent megteszünk azért, hogy a második győzelmünket is megszerezzük a hazai közönség előtt.”

"Ez egy olyan mérkőzés lesz, ahol javítjuk majd a hibáinkat. Megnéztük mik voltak ezek és tudjuk hogyan kell ezt megtennünk. Az ő játékuk is más lehet, már csak azért is, mert Alex visszatér, aki egy nagyon fontos játékos, de ezzel együtt a védekezési egyensúly is megborulhat náluk, amit igyekeznünk kell kihasználni." - elemezte a lehetőségeket Sergio Mullor az MVFC vezetőedzője. (MVFC facebook oldal)

Az ETO-ban mindenki a csapategységre esküszik. A győri futsalosok szeretnék a döntő 2. mérkőzését is megnyerve megörvendeztetni a győri közönséget egy szép győzelemmel.

Javi Rodriguez csapatával a bajnoki cím megszerzésén fáradozik, a győriek mindent meg fognak tenni az újabb sikerért. Javulnak erre esélyeik, mivel a 2. gólkirályi címe felé száguldó Alex Constantino eltiltása lejárt és ott lesz a mai összecsapáson.

Mindent összegezve óriási meccs következik. Férfias küzdelem és a futsal minden szépsége parkettán lesz ma este a Magvassy Sportcsarnokban, a címvédő Rába ETO és a bajnoki babérokra törő MVFC között. Várunk mindenkit szeretettel Győrben!

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

eto.hu

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink