Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

Utolsó ETO Bajnokok Jubileumi megkérdezettünk a WKW ETO FC Győr - Gyirmót FC rangadó előtt Völgyi Dániel, aki visszatért az ETO-hoz, felépült sérüléséből és magabiztosan várja az 17 órakor kezdődő összecsapást. A Vele készült villáminterjút a cikkben olvashatjátok.

Völgyi: Bajnoki címünk az egész csapat érdeme!

A 2013-as bajnokcsapat tagja voltál, és most újra itt vagy az ETO-nál. Hogyan várod a mai mérkőzést, illetve, hogy emlékszel vissza az aranygólodra?

Nagyon várom a mai megyei rangadót, nyilván szeretnénk nyerni és behúzni a 3 pontot, és jó lenne a Gyirmót előtt végezni. Mindenki nagyon várja a meccset, bízom benne, hogy olyan szellemben megyünk majd ki a pályára, mint ahogy Mosonmagyaróváron tettük. Szeretnék a kezdőcsapatban szerepelni, de ez már a Mester döntése, ha nem is kezdek, annyit mindenképpen szeretnék játszani, mint a múlt héten. Tudom, hogy itt lesznek a volt csapattársaim, akikkel megnyertük a bajnokságot 2013-ban, remélem, majd láthatnak játszani. Bízom benne, hogy ha nem is mindegyikükkel, de fogunk még ebben a csapatban együtt játszani, hiszen nagyon jó társaság voltunk, a mai napig összejárunk a srácokkal. A mérkőzés után mi külön is megünnepeljük az 5 éves jubileumot, ahogy régen tettük.

Nagyon örülünk, hogy 30 év után mi voltunk az a csapat, akik újra megnyerték a bajnokságot. Egyedülálló érzés, hogy az enyém lehetett az utolsó gól, teltházas stadionban, 14 ezer ember előtt rúgtam azt a gólt, de azt mindenképpen szeretném nyomatékosítani, hogy ehhez az egész csapat kellett. A bajnoki címünk is az egész csapat érdeme, nagyon keményen dolgoztunk érte egész évben. Minden bajnokságot nehéz megnyerni, de úgy gondolom, az NB I-es bajnokságot fokozottan nehéz, különösen manapság, ezért köszönöm mindenkinek, aki akkor támogatott minket.

A mostani csapatnak is komoly céljai vannak, szeretnénk minél hamarabb újra az NB I-ben szerepelni, ezért dolgozik mindenki nap mint nap. Ismerem a közönséget, és tudom, hogy ők is az elsőosztályban szeretnék látni az ETO-t. Úgy gondolom, jó úton jár a csapat, de ugye ez egy folyamat, amit lépésről lépésre fel kell építeni.

eto.hu

További híreink

Megalakult az ETO OLD STARS csapata!

Megalakult az ETO OLD STARS csapata!

Az ETO FC VIP termében egy jó hangulatú megbeszélés során új keretek között megalakult az ETO OLD STARS csapata, ami a jövőben az öregfiúk mezőnyben fogja képviselni az egyesületet.

Hazai döntetlen a Tiszakécske ellen

Hazai döntetlen a Tiszakécske ellen

Nem sikerült itthon tartani a 3 pontot a Tiszakécske ellen, hátrányból egyenlített az ETO, de fordítani már nem tudott, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Az újonc Tiszakécske csapatát fogadjuk

Kiemelt támogatóink

Támogatóink