ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Gondolatok a futsal döntő előtt

Nyilatkozat özön az MVFC-Berettyóújfalu-Rába ETO döntő előtt. A ma esti döntőt is közvetíti az M4 Sport 20 órai kezdettel, ahogy a helyosztókat a dobogóért.

Gondolatok a futsal döntő előtt

Javi Rodriguez spanyol vezetőedzőnk elmondta, hogy nagyon kiegyenlített mérkőzésre számít a döntőben. A kevesebbet hibázó csapat lesz, aki megnyerni ma a játékot. Az MVFC-nek helyzeti előnye hogy otthon kezd, ezért ez kedvezhet neki a döntőben.

Lássuk, mit nyilatkoztak a játékosaink közül páran:

Alasztics Marcell: Az egész évben minket ért nehézségek ellenére hatalmas teljesítménynek tartom a döntőbe jutást! Csapatunk egy igazán nagybetűs csapat. Az előző évekhez képest több fiatallal és magyar játékossal értük ezt el, ezért is tartom különlegesnek ezt a teljesítményt! Mindig a soron következő mérkőzésre szabad csak koncentrálni, a múltat mögöttünk kell hagyni! Az M4 nagy örömünkre minden mérkőzést közvetít a fináléból, ez remek hírverése lehet a futsalnak. Mit is mondhatnék, Hajrá ETO, Hajrá Győr!

Juan Ramon Calvo Rodrigez (Juanra): Nagy döntőt fogunk játszani egy jó csapat ellen.  Reméljük a legjobbakat ebben a pillanatban. Mindkét csapat képes a végső győzelemre, mi is készen állunk a döntőre! Meglátjuk mi történik, bízunk benne, hogy mégegyszer megnyerjük a magyar bajnokságot! Remélem mindenki élvezni fogja a döntőket és végül az ETO szurkolókkal ünnepelhetjük meg a címet! Hajrá ETO!

Dávid Richárd: A végletekig kiélezett mérkőzésekre számítok, ahol a pillanatnyi forma fogja eldönteni a mérkőzéseket. Érzem a csapaton, hogy nagyon akarjuk a bajnoki címet, de ebben a lebonyolítási rendszerben, a döntőben, mindig egy meccsre kell koncentrálni és nem lehet a 40 percen túlra gondolni. Bízom benne, hogy szépen tudjuk zárni ezt a hosszú szezont!

Alex Constantino: Nagyon nagy esemény lesz, azt hiszem, hogy az idei döntő szorosabb lesz, de ez jó nekünk. Az egész csapat motivációja soha nem volt ennyire magas. Bízunk egymásban és ha egy csapatként fogunk küzdeni, akár mint egy családért, akkor biztos vagyok benne, hogy nyerünk a döntőben, mert mi az ETO vagyunk! Hajrá ETO!

eto.hu

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink