ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kezdődnek a döntők!

Ma este kezdődik a futsal bajnoki döntő! Az M4 Sport közvetíti a mérkőzést. A magyar futsal elmúlt 10 évének két legjobb csapata, a hétszeres magyar bajnok Rába ETO és a háromszoros győztes MVFC-Berettyóújfalu fog a bajnoki trófeáért küzdeni.

Kezdődnek a döntők!

Két év után ismét izgalmasabbá tette az MLSZ a bajnoki döntőt és a helyosztókat. A végső győzelem így 3 nyert mérkőzésen fog eldőlni az örök riválisok között.

Nehéz lenne megmondani, melyik csapat nyeri meg a futsal Trófeát. Már most érezhető, apró momentumok fognak dönteni a bajnoki cím sorsáról. A helyzeti előny a Berettyónál van, mivel ők nyerték az első szakaszát a bajnokságnak. Ők a pályaválasztók, az első mérkőzést a Beri rendezheti június 1-jén pénteken 20 órakor a Pálfy István Rendezvénycsarnokban.

Az MVFC-Berettyóújfalu az elmúlt évek legerősebb csapatával kezdi meg a döntőt, az idén a zaragozai BL Final Fourba jutott ETO pedig minden eddiginél erősebb csapategységével száll harcba az aranyéremért a spanyol Javi Rodriguez vezetésével.

A fináléig Facebook oldalunkon felelevenítjük a korábbi örökrangadók, döntő összecsapásaiból párat, a legszebb pillanatokat, amivel tisztelegni kívánunk mindkét csapat teljesítménye előtt.

Kérjük szurkolóinkat, hogy támogassák csapatunkat a Berettyóújfalu elleni mérkőzésünkön azzal, hogy élőben nézik meg a döntő 2. és az esetleges 4. mérkőzését a Magvassy Sportcsarnokban! Teremtsünk hatalmas hangulatot, buzdítsuk a csapatot, segítsük hozzá az ETO-t a bajnoki cím megvédéséhez, amihez mindenkire szükség lesz diáktól nyugdíjasig a támogatóink közül!

A június 4-i első hazai mérkőzésünkre a találkozó előtt két órával megnyitott jegypénztárban lehet jegyet vásárolni, szeretnénk egyben jelezni azt is, hogy a nagypályás ETO bérletek NEM ÉRVÉNYESEK a döntő mérkőzéseire!

Legyen tiszta, sportszerű a játék, szurkoljunk minél többen a döntő mérkőzésein és győzzön a jobb csapat a 2017/18-as bajnoki döntőben!

Remélhetőleg számunkra a legkedvezőbb forgatókönyve lesz a bajnoki döntőknek és a győri közönség előtt győztesen hagyjuk el a parkettet! Legyél ott Te is a győri döntőn és élvezd a futsal minden szépségét kedvenc futsal csapatod, a Rába ETO és az örökrivális MVFC-Berettyóújfalu előadásában!

A zöld szív, minden győriben megvan! Dobogjon együtt a csapattal a bajnoki döntőkön! A kihagyhatatlan június 4-i csúcsrangadón szurkoljuk ki csapatunk 2. döntő mérkőzésén együtt a győzelmet a Magvassy Sportcsarnokban! Számítunk Rád!

Várunk mindenkit szeretettel!

Csak az ETO! Hajrá Győr!

A férfi futsal NBI döntő mérkőzéseinek eddigi időpontjai:

MVFC-Berettyóújfalu - Rába ETO 
2018. június 01. 20:00 | Férfi futsal NBI bajnoki döntő 1. mérkőzés 
Berettyóújfalu, Pálfy I. Rendezvénycsarnok

Rába ETO - MVFC-Berettyóújfalu
2018. június 04. 20:00 | Férfi futsal NBI bajnoki döntő 2. mérkőzés 
Győr, Magvassy M. Sportcsarnok

MVFC-Berettyóújfalu - Rába ETO 
2018. június 08. 18:00 | Férfi futsal NBI bajnoki döntő 3. mérkőzés 
Berettyóújfalu, Pálfy I. Rendezvénycsarnok

eto.hu

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink