Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bajnok lett a NEMAK ETO U17!

A NEMAK ETO Futsal U17 a mai nap a ZUSC legyőzésével behozhatatlan előnyre tett szert a bajnokságban és a hátralévő fordulóktól függetlenül megnyert az I. osztályú U17-es futsal bajnokságot!

Bajnok lett a NEMAK ETO U17!

A ZALAEGERSZEGI USC otthonában az ETO 4-15-re nyert és ezzel a győzelemmel másodszor hódította el az U17-es bajnokságot!

A Győr eddig 21 mérkőzést játszott, mindezt veretlenül! 19 győzelemmel, 2 döntetlennel 177-53-as gólaránnyal magabiztosan, 3 fordulóval a vége előtt 10 ponttal vezeti a tabellát és szerezte meg a bajnoki trófeát a Swietelsky-Haladás VSE és az MVFC U17 előtt a 24 mérkőzéses bajnokságban.

A NEMAK ETO 2017/18 évi Bajnok Kerete: Antal Sándor, Bakos Ágoston Imre, Bankó Raul Kristóf, Bartus Balázs Csaba, Bedők Roland, Csonka Bálint, Fülöp Soma, Járóka Benjámin, Lázár Zsombor, Magyar Kristóf, Mézer Viktor Róbert, Németh Márton Zoltán, Szücs Ádám, Szabó Koppány, Szabó Tamás, Kovács Máté,  Papp Zsombor, Sebestyény Áron, Tamási Bence, Takács Noel, Tóth Péter, Varga László | Vezetőedző: Juanra Calvo Rodriguez

Gratulálunk a csapatnak, szép volt fiúk! 

Juanra Calvo Rodriguez (NEMAK ETO vezetőedzője): Gratulálok minden játékosunknak, ahogy végig játszották ezt a szezont!

Nagyon nehéz év volt, mert nem tudtunk sokat edzeni, de a játékosok megmutatták, hogy gyorsan tanulnak, és minden nap tudtak fejlődni.

Folytatjuk élvezettel és dolgozunk még egy hónapot, mert véleményem szerint ezek a srácok készen állnak a jövőre!

Jó úton járnak és reményeim szerint ebből a bajnokcsapatból sokak az ETO első csapatában is fognak játszani a jövőben. Tudom, hogy az út nehéz lesz, szükség van arra, hogy tovább tanulják, örömmel és a maximumot adva minden nap a játékot, hogy érett és sikeres felnőtt futsalosokká váljanak. Hajrá ETO!

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink